hocam benım kjafam karıstı burda sıze bıseler sormak ıstyrm bu mezunıyetle ılgılı nolur bana yardımcı olun sıze nasıl ulasabılırım
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
niye cevap verilmiyoya arkadaşlar sınavlar basit oluyomu şimdi 78 kredim var seneye 162 yapıp öss ye girebilirmiyim sınavlar nası kolay oluyomu ne olur cevap verirseniz sevinirim hiç sınavlara girmedim şimdiye kadar..... kuldan gelen kredi
Ahmetsami,
Sınav sistemi de değiştiği için sorularını net bilemiyorum... ÖSS Servisi © 2009 OSS Hazırlık, YGS, LYS, Video Ders, Burs, Yurt, Yurtdışı Eğitim, Sınavsız Geçiş bu siteyi bir araştır istersen...
Ahmetsami,
Seneye ÖSS ye başvurmak için toplam kredinin en az 162 veya daha fazla olması gerekiyor,mezun olmasan da kredin yeterliyse bu kısa zamanda mezun olacağın anlamına gelir ve başvurunu yapabilirsin...
ahmet seneye nasıl 162 alacan en fazla 90 alırsın kredin 168 olur galiba sen bunu diyorsun o hesablamayı bende yapıom sen bunlara kafayı takma derslere kafa yor kredinin bitirmeye çalış bu sene yada seneye çalışırsan elbet biter öyle değil mi ckurt