Merve15,
Senin toplam kredin iyi durumda merak etme sen seneye mezun olursun,össye de başvurabilirsin,yeter ki sınavları aksatma ve biraz çalış,kredi biriktirmeye gayret et...
Hasan,senin de össye girebileceğine inanıyorum,kaygılanma.. çalış..
Çağatay,
Tabiyki ek sınavla mezun olup da ünv kazananlar için kayıt süreleri uzatılıyor merak etme,senin için de ben çok umutluyum,sen de sınavları aksatma,össye ağırlık verdiğin kadar açık lise derslerini de çalış ihmal etme..
Arkadaşlar uydudan da ders anlatımlarını JTV den izleyebilirsiniz,ayrıca internet tv de de ders anlatımları var..
Ahmetsami,
Ümidini kırmak istemiyorum ama sen seneye bence mezun olamazsın,kredin daha çok az,sonraki seneye ancak mezun olursun..Ancak çok çalışırsan ful kredi çekersen,ek sınava da girersen belki küçük bir ihtimal,sana bunu daha önce de söylemiştim.. defalarca sorma artık...
Denizecem,
4 yıllık sistemde de ortak derslerden 3 defa girer de başaramazsanız muaf olur yani affa uğrarsınız..
Arkadaşlar bu sene Ağustosta ek-sınav olacak,çalışma takviminde ek sınavı yayınlamazlar,ama şartlarını ve kesin tarihini daha tam bilmiyorum,şimdilik ek sınav hakkında soru sormayın ama olacağını bilin..
88YS,
Alanını sakın genel kültür olarak değiştirme,sosyal bilimler alanı 4 yıllık sistemde genel kültür alanından daha kolay ve de sosyal bilimler alanında üniversite için tercihler daha çok,ayrıca genel kültür alanında 4 yıllık sistemde ortak krediyi de mezun olmak için 80'e tamamlamak gerekiyor,ve ortak dersler sana daha zor gelir,sen sakın alanını değiştirme böyle devam et,istersen bürona da sorabilirsin,onlar da aynısını diyeceklerdir..