Reyna,
Daha önce de yazmıştım sana sosyal bilimler alanı senin için en uygunu,genel kültür alanı 4 yıllık sistemde zor çünkü ortak kredi şartı var ve ortak dersler zor...Ayrıca derslerini detaylı olarak şimdiden bilemeyiz,kayıttan sonra belli olur,ayrıca derslerini sen seçeceksin...
Çağatay,
Sen Reyna'ya genel kültür diyorsun ama 4 yıllık sistemdeki genel kültür alanı zorlaştı,sen bilmiyorsun arkadaşlarını yanlış yönlendirme...
Arkadaşlar,
Sınav sonuçlarınız Çarşamba günü internete verilecek...Açık Lisede yeni kayıtlar Ağustos'ta kayıt yenilemeler ise Ekim'de yapılacaktır haberiniz olsun...
Legend321,
Biz Mersin'de kitapları verdik Konya'nın da vermesi lazım çünkü 11 Ekim'de sınavınız var,büronuzla mutlaka konuşun..
HaticeKübra,
Ağustos'ta Meslek Lisesine geçişler var,o tarihte bürona sor..
Azizkanmaz,
Halk Eğitim Merkezî'ne gidip açık ilköğretime kayıt yaptırmalısınız,kayıtlar 30 Haziran'da bitecek acele edin...Yanınızda diploma,kimlik fotokopisi,1 resim,25 tl para ve raporunuzu bulundurun...
Gamzeöztürk,
Seneye mezun olabilirsin,ÖSS'ye de başvurabilirsin...
Okyanus,
Eksınav Ağustos'ta belli olur,daha hiçbişey belli değil...
Güvenbayrak,
Mesleki Liseyi bitiren biri aynı bölümün lisansını veya önlisansını daha düşük bir katsayıyla yani daha avantajlı olarak üniversiteden okyabilir,ama Meslek Lisesi mezunu biri yine sayısal sözle gibi alnlardan üniversite için tercih yaparsa kat sayı açısından çok az puan zararına uğrar...
Çelik,
Açıköğretim Fakültesi okumak için üniversite sınavına başvurmalısın ve birinci basamak sınavında baraj puanı geçmelisin,tabi yeni sınav sistemi biraz değişti,bilgim kadarıyla söyledim...
Bu siteden de araştırabilirsin...
http://www.ossservisi.com/