Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık Lise ve Açık İlköğretim'le ilgili sorularınızı yazabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
reyna91 açıköğretimde bölümler var tm mf genel kültür hangi bölümü seçersen o bölümün derslerini görürsün reyna91 10 ağustos ilk defa kayıt yaptıranlar için durumu donuk yada aktif olanların 12 - 30 ekim arası lakoste açıklanmadı daha bekliyoruz walla bizde 35 gündür açıklayacaklar :)

yeni başlayanlar için aöl sitesine girip bakın orda yazıo
birde ben hemençik lise diploamsı istiorum ünüversite düşünmüyorum
lise diploması alsam yeter hangi bölümü seçmeliyim.. bir de hangi dersleir görüücem ilgililerden cevap bekliorm

ya benim lise diploması almam gerek ünüversite düşünmüyorum genel kültür zor diyorsunuz sayısal zor diyorsunuz sözel zor diyorsunuz eşit ağrılık zor diyorsunuz ne seçelim peki ? yardımmmm
en kolay yoldan hangi bölümden lsie diploması alınır...

ben açık ilköğretime yeni kayıt yaptırdım kitaplar falan ne zaman verilecek bilgisi olan varmı arkadaşlar ,özellikle konyada olup kitaplarını falan alan varmı arkadaşlar

azizkanmaz bulundugunuz ildeki halk eğitim merkezine gidin veya telefon edin ilkögretime kayıt için gerekli bilgiyi alabilirsiniz

ben keçiören lisedinde lsie 1 de kaldım imam hatip lisesi lise 1 de kaldım bir daha okula gitmedim derrslerim çok zayıftı vermedim de tasdiknamemi aldım
ve şu notlar var

tarih-1
coğrafya-2
matematik-2
biyoloji-1
fizik-2
kimya-2
arapça-1
sağlık-3
yabancı dil-1
dil anlatım-2
türk edebiyatı-2
temel dini bilgi-3
kurani kerim-1

ben açık öğretime kayıt olduğumda hangi dersleir görecem ve düz lise (imam hatip,meslek) falan istemiorum direk düz normal lise istiyorum ve diploma almak istiyorum yrdımcı olur msnuz

Reyna,
Daha önce de yazmıştım sana sosyal bilimler alanı senin için en uygunu,genel kültür alanı 4 yıllık sistemde zor çünkü ortak kredi şartı var ve ortak dersler zor...Ayrıca derslerini detaylı olarak şimdiden bilemeyiz,kayıttan sonra belli olur,ayrıca derslerini sen seçeceksin...

Çağatay,
Sen Reyna'ya genel kültür diyorsun ama 4 yıllık sistemdeki genel kültür alanı zorlaştı,sen bilmiyorsun arkadaşlarını yanlış yönlendirme...

Arkadaşlar,
Sınav sonuçlarınız Çarşamba günü internete verilecek...Açık Lisede yeni kayıtlar Ağustos'ta kayıt yenilemeler ise Ekim'de yapılacaktır haberiniz olsun...

Legend321,
Biz Mersin'de kitapları verdik Konya'nın da vermesi lazım çünkü 11 Ekim'de sınavınız var,büronuzla mutlaka konuşun..

HaticeKübra,
Ağustos'ta Meslek Lisesine geçişler var,o tarihte bürona sor..

Azizkanmaz,
Halk Eğitim Merkezî'ne gidip açık ilköğretime kayıt yaptırmalısınız,kayıtlar 30 Haziran'da bitecek acele edin...Yanınızda diploma,kimlik fotokopisi,1 resim,25 tl para ve raporunuzu bulundurun...

Gamzeöztürk,
Seneye mezun olabilirsin,ÖSS'ye de başvurabilirsin...

Okyanus,
Eksınav Ağustos'ta belli olur,daha hiçbişey belli değil...
Güvenbayrak,
Mesleki Liseyi bitiren biri aynı bölümün lisansını veya önlisansını daha düşük bir katsayıyla yani daha avantajlı olarak üniversiteden okyabilir,ama Meslek Lisesi mezunu biri yine sayısal sözle gibi alnlardan üniversite için tercih yaparsa kat sayı açısından çok az puan zararına uğrar...

Çelik,
Açıköğretim Fakültesi okumak için üniversite sınavına başvurmalısın ve birinci basamak sınavında baraj puanı geçmelisin,tabi yeni sınav sistemi biraz değişti,bilgim kadarıyla söyledim...

Bu siteden de araştırabilirsin... http://www.ossservisi.com/

jon83

ipek hocam iyi geceler nasılsınız geçen sene ek sınavda kredi şartı kaçdı hocam bilginiz varmı hocam yanlış hatırlamıyosam 130 ve üstü krediydi ama bir arkadaş geçen sene 104 kredi oldugunu söyledi hangisi dogru

jön83 geçen yıl 2 ek sınav oldu. ilk sınav için 104 kredi, 2. sınav için 131 kredi gerekliydi. bu yıl ne olur belli değil daha..

jon83

sınav sonuçları açıklsın inş en az 104 kredi yapar ek sınava girerim

iyi geceler arkadaşlar!Sınav sonuçlarının yüzde 90 ı açıklanmış bakabilirsiniz.Haber vereyim dedim...

jon83

kimden nasıl bir duyum aldın tayfun bence 104 kredi daha mantıklı 104+40 144 inş son sınavla 104 krediye ulaşır ek sınava girerim hayırlı olsun

selam jon83!!!sanırım duymadınız sınav sonuçları kısmen açıklandı........

jon83

arkadaşlar ben sınav sonuçlarına nerden bakıcam acilen bir link lütfen

iyi geceler jon83.bakabildin mi sonuçlara?Merak ettim,benim sonuçlar henüz açıklanmamış,bana bu gece uyku haram:D

16-17 MAYIS 2009 TARİHİNDE YAPILAN SINAV SONUÇLARI KISMEN AÇIKLANMIŞTIR.
Sınav sonuçlarının yaklaşık %90 'ı sisteme girilmiştir. Sınav sonuçlarınızı Öğrenci numaranız ve şifrenizle kendi sayfanıza girdiğinizde dönem dersleri menüsü altından 2008-2 ye tıkladığınızda sonuçlarınızı görüntüleyebilirsiniz. Sınav sonucunuzu görmek için Tıklayınız... Açık Öğretim Lisesi arkadaşlar bu sitedemi yalan söylüyo anlamadım gitti yok benimkisi açıklanmamış

arkadaşlar açıklanmak üzere farkındaysanız kredi bilgi bölümleri yok sayfalarınızda

Öğrenci numarası ve şifremi yazdığımda sayfa görüntülenemiyor diyor :(

jon83

nerden baktın angelmelek senin baktıgın linki yazarmısın bende arkadaşlarda baksın

jon83

angelmelek senin baktıgın sitenin linkini verirmisin

jon83

bende yazmıyor yazıda zaten diyor yüzde 90 açıklandı bizler yüzde 90 nın içinde degiliyiz yani ipek hocanın dedigi gibi çarşamba gününü bekliycez herkeze iyi geceler

ipek hocam suana kadar verdiğiniz destekden dolayı teşekür ederim jön abi sana eğer yanlış görmüyorsam mezun oldu saolun :D

arkadaşlar öğrenci girişinden dönem derslerinden 2008 2 yi şeçin sonuçlarınız orda benimki harika darısı başınıza inşşş:)

Evet arkadaşlar siteye şimdi girebildim 14 dersten 11 tanesini vermişim çok sevinçliyim :)

hehe ben full çektim :D 40 kredilik dersin hepsini vermisim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt