Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Spoiler/Ayrıntı İçerik:ben aslında açık liseye çoğu arkadaşlar gibi başdan başlamadım ben düz liseden okudum bitirdim 2007 de çıktım , ama altdan dersim vardı okul müdürüne çok yalvardım hatta geçen sene üni.ye giremedim sırf şu diploma sorunu yüzünden malesef diplomamı vermedi diğer okulalrda 6 tane dersi olan arkadaşlar diplomalarını aldı neyse sorumluluk sınavlarına girme hakkımda dolmuş bu yüzden açık liseye kayıt yaptırmam gerekirmiş altdan da sadece 2 tane dersim vardı neyse kayıt yaptırdık ben sözel öğrencisiyim gitmişler halk eğitim merkezinde 2 tane bayan memur var keşke müdüre gitseydim neyse ders seçiminde matematik 1 ve matematik 2 yi seçmişler yani herkes dersini kendisi seçiyor ben seçemedim okul yönetiminin memurları seçmiş bu dersleri , tabi ben biraz geç kaldığım için onlar seçmiş öyle oluyormuş işi bilmiyorumdum
16 ve 17 mayısda matematikden 1 ve 2 den sınava girdim zaten kalacağımı biliyordum veremedim 2 sindende çakmışım 25 almışım bu sabah öğrendim haberi netten , tabi ben ek sınava gireceğimi falan diyordum umutsuzdum bu gün gittik müdüre benim durumumu ek sınav olup olmayacağını öğrenmek için... Sen neden bu derslerden sınava girdin oğlum sen sözelcisin ne alaka bu dersler dedi bende hocam beni böyle yönlendirdiler dedim. Burası çok önemli hocam , sonra girip şifremle sistemden durumuma baktı senin işin bitmiş sen mezun olmuşsun oğlum , toplam kredin ve alan kredin bize göre açık liseye göre çok fazla ayriyetten muaf olmuşsun sınavı versende vermesende farketmezdi durumun , sen mezunsun dedi cumaya kadar bekle şimdi sistemde sınav sonuçlarının % 90 ' ı yazıyor sizin gbi normal liseyi bitirip zamanında kredisini toplamış olanların , kredisi fazla olanların , yani mezun olmaya çok yakınların durumu biraz zaman içerisinde Ankara tarafındnan değerlendirilecek cumaya kadar , perşembe cuma günü falan sisteme gir bak mezun diye yazacak dedi hocam ben şimdi kesin mezunmuyum dedim evt sen bana göre %99 . 5 mezun olmuşsun bizimle işin bitmiş alan kredin ve toplam kredin çok fazla dedi sistemden durumunu takip et ve daha sonra diplomanı almaya gel buraya dedi
Şimdi esas konu bu hocam size sormak istediğim sizce ne olur benim durumum ne olur bana bir bilgi verin yardım edin Bu sabah moralim çok bozuktu sırf yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiğim okuduğum liseden diplomamaı alamadım ve buralara kadar geldi sonuç 2 dersden dolayı diplomamaı alamadım bu sabah durumu öğrendim bahsettiğim derslere girdim sınavdan kalmışım moralim çok bozuktu ocakda sınava gircem diye biliyordum zaten ocaka kadar bekleyemem askere giderim diyordum sonra meğersem ek sınav varmış ek sınava giririz ağustosda diyordum bu sefer ders seçimini kendim yaparım matematik gibi dersleri seçmem diyordum sonra bu bahsettiğim umut çıktı ortaya
Lütfen ilgilenirseniz sevinirim mesajınızı bekliyorum hocam yardım edin sizce müdür beyin dediği gibimi oluyor bizim durum farklı çünkü diğer açık liseye sıfırdan başlayan arakdaşlar gibi değiliz zamanında kredimizi , puanımızı hepsini topladık