Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık Lise ve Açık İlköğretim'le ilgili sorularınızı yazabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok sağolun inanamıyorum hala mezun olduğuma güven darısı başınıza :)

ins. hersey gönlünüzce olur güven senin kaç kredin var mezun olmana? :/

vala benim toplan kredim 112. alan kredi 30 .4 yıllık bilişimdeyim. 2.dönem bitti işte :(

Arkadaşlar,
Sınav sonuçlarınızın bir kısmı yayınlandı ancak mezuniyet güncellemeleri ve sınav sonuçlarının bir kısmı hala kısım kısım sisteme yüklenmektedir,yarın tamamlanacaktır,yarın bakarsanız tüm bilgilerinize ulaşabilirsiniz...

günaydın hocam sınav sonuçları bilgisi için teşşekürler dünde ben aramıştım çağrı merkezini bu hafta içi demişlerdi haydi hayırlısı inşallah mat-1 den en az 9 doğrum çıkarda 12 de 12 yaparım :):):)

hocam benim ki açıklanmış lanet olsun lanet olsun mat-1 allah ..... versin yaaaaa öffffff öffffffffffff yaaaaaa ne bu 12 dersten 1 tanesinden yatılırmı

jon83

tayfun tebrik ederim 10 senelik açıklise ögrencisiyim ilk defa tüm derslerini veren bir ögrenci gördüm o dersler o kadar zordurki hala notlara bakakaldım hayırlısı öss inş hayırlı olsun arkadaşım gerçekten helal olsun böyle notları ilk defa gördüm

bu arada sınav sonuçları yarın yayınlanacakmış arkadaşlar şuanda notlarınıza bakamazmışız öle dedi çağrı merkezindeki bay

ckurt bu benim mat-1 puan 25 kredi 1 dio bi daha ki dönem bu dersi alıoz yanii bu dersin kredisi olan 4 kredi yeni dönemde seçeceğim derslere dahil mi yani yeni dönemde 30 kredilik ders seçioz ya bu mat-1 i de koyuyoz bunun kredisi 30 a dahil mi yoksa bu mat-1 hariç 30 kredilik ders mi seçecem ya bide mat için yardımcı kitap arıyorum tavsiye edcen bi kitap var mı

mat 30 kredilik dersin içine dahil edilicek.ilk adım veya güvender mat-1 kitabını al iyi çalısırısan full bile çekersin

yahu bnm sınav sonuçlarıda gece vardı şimdi yok kim çaldı sonuçlarımı:D tekrar açıklasınlar yayınlıcam valla :)

cankız21 herkesin sonuçları yarın açıklanıyor onun için benimkini sildikleri gibi seninkilerde gitmiş :):):):)):) artık yarını bekle ben beklemicem çünkü mat-1 den kalmışım hihihiihihi

Benim diplomayi verdirtebilirmisin :D:D ya benim AOML . meslek lisesine dahir bi çok kriteri yerine getirdim :d amavermiolar diplomayi yanilmiyorsam yarim dönem uzadi son sinifimda sen hazir açik öğretim de görevliymişin bi el atıver ablacim hiç urastirma kardesini ? he gulse ablacım versinler diplomami yaf :( bi kaç kredi eksiğim var onu tamamlayayım diye bekliolar herhalde büyük olasıklıkla ondandir :D:D

bende fizik1 le ingilizceden kalmışım (hemde 40 la :( )ama zaten 3. girişimdi yani kalsamda muhaf oldum zaten 3 dönem oldu ya krediyi rahat doldururum 128 oldu sanırım toplam kredim ortak ve alan derslerinide baya temizledim seneye mezunum büyük ihtimalle inşşşş.

ipek hocam ... ben sosyal seçersem mat fiizk kimya sayısal ders görmek istemiyorum görmem değil mi çabuk mezun olmak ve diploma almak istiyorum...eğer böyle ise sosyali seçerim 10 ağustosta gidip kaydımı yaptırıcam hiç bilgim yok bu konuda :( ünüv düşünmüyorum

reyna,ortak ders olarak var sanırsam sayısal dersler ben görmustum çunku ama ben okuldan geldım. Sende olurmu bilmıyorum.

ya arkadaşlar polislik sınavları ile ilgili bilginiz varmı seneye mezun olmasak bile girebilirmiyiz yoksa onunda öss gibi belli kredisimi var 78 kredim var yardımcı olursanız sevinirim
hocam bana hiç cevap verilmiyo ve yazdığım mesajımı siliyolar o kadar gereksiz mesaj varken neden benim mesajımı cevap verilmeden siliniyo hocam yardımcı olursanız sevinirim

Ahmetsami Polis olman için öss ye girmen şart orada ham puan olarak 200 puan barajını geçmen lazım ben bu sene girdim öss ye ama geçemedim galiba. bunun içinde öss'de 1. bölümden en az 30 yada 35 net yapman demek sonrada mülakatlara giriyosun sonra bi sınav daha yapacaklar %70 başarı göstermelisin onuda geçersen bu seferde saglıkla ilgi fln onuda geçersen Polis meslek yüksek okuluna girersin.. :)

tayfun67 hayırlı olsun diploman darısı bizim başımıza benim 1 sorum olcak ben bu 16-17 mayıs sınavları benim ilk sınavlarımdı yani ilk defa girdim 3 yıllık tım 4 yıllık oldum 16-17 mayıs sınavlarında 40 kredilik ders seçmiştim 36 kredi geldi ( ahhh mat-1 ahhh) toplamda 74 kredim oldu bu kayıt yenilemeden sonra ders seçiminde benim alan tm ingilizce tarih vb. dersleri seçebilirmiyim ?

hasan, tarih tm lerde ortak yada alan dersi ztn...

ohhhohhhhh ckurt desene türkiye 1 tarih hocası daha kazanacak tarihi full yaparım tarih bi yana dierleri bi yana kredisi kaç ki kesin 2 dir

valla ben sözelım bende 4 ama şöle bişi var tmler inkilap tarihi göruo yanı tam olarak bilmiorum ama inkilap tarihi alabilrisin bişi daha dicem sen tm desın daha temel matemetikten kalmısın 2. bölüm matematiğini nasıl yapcan yada onlardan girdinmı eger girmedıysen ilerde zorluk çekersın..

Sayın İpek Hocam bişi sorucam mesleki açık lisede 4 yıllık okuyorum,Genel Kültür daha kolaymış yanı bir kaç arkadaşta geçmemi söyledi sizce hangisi daha iyi olur benim açımdan... Genel Kültüre geçersem bunu değiştirme tarihi ne zaman ?

güven,ipek hoca g.kültür artık zor dio. sözel zekan varsa sosyal seç sayısal zekan varsa tm veya sayısal seç

Peki ben 4 yıllık bilişimde kalsam ne olur ? Ortak dersler var işte ondan teretütlüyüm biraz

Reyna,
Sosyal bilimler alanında da o dersler var,ama genel kültürde daha fazla var,mevburen seçmek ve sınava girmek zorundasın ama 3 kez aynı dersi başaramazsan affa uğrarsın..

Güvenbayrak,
Yukarda senin sorunun aynısını Reyna rumuzlu arkadaşın da sordu,ona verdiğim cvplara iyi bak..Ortak dersler tüm alanlarda var,ortak derslerden kaçış yok,ama 3 kez başaramazsan affa uğrarsın..

Arkadaşlar,
Lütfen ama lütfen aynı soruları defalarca sormayın,buraya yazılan tüm soru ve cevapları iyi okuyun,artık yetişemiyorum sorularınıza,ayrıca cvp yazdığım halde aynı kişiler defalarca soruyorlar,lütfen bu konuda duyarlı olmanızı rica ediyorum...

Arkadaşlar,
Bir de sınav sonuçlarınızın internete girişleri tamamlandı,herkes öğrenebilir,ama mezuniyet bilgileri yarından itibaren tamamlanacak,onların girişi hala devam ediyor...

hocam sanırsam artık meb aol ile örgun eğitimi her yönden eşitleme yoluna gidıo düz lisede gnl kültür yok artık burdada gnl kültürün bi anlamı yok

hocam sizde öğrenci girişinden bilgilere girdiğiniz zmn sorun yaşanıyormu?

Jon,Ckurt,Ahmetsami,Hasan ve bu forumla ilgilenen tüm arkadaşların dikkatine,
Bu forum sadece bilgi alışverişi için soru ve cevaplar için açılmıştır.
Lütfen forumu gereksiz mesajlarla ve karşılıklı sohbetlerle kullanışsız hale getirmeyin,resimler koymayın,iyi geceler veya nasılsın gibi geyik sohbetleri yapmayın,aynı soruları defalarca sormayın,sorulan sorulara benim dışımda hiçkimse cevap yazmasın çünkü yanlış cvplar yazıyorsunuz,bir de onları düzeltmekle uğraşıyorum,sadece anlamlı düzgün ve önemli sorular yazın o kadar!!!
Bu konuda duyarlı olmanızı istiyorum.Bu kurallara uymayanların mesajlarını sileceğim.
Lütfen arkadaşlar,artık gereksiz mesajların arasından soruları ayırt edemiyorum,sadece anlamlı sorular sorun,gereksiz ve önemi olmayan sorular sormayın,mesela ek sınav hakkında daha belli değil dememe rağmen defalarca ısrarla soruyorsunuz.
Çok sinirlendiriyorsunuz beni,ona göre!!:mad:

hocam ben aynı soruyu sormadım ya:S sadece sistemden notlara bakabiliosunuz dedınız emınmısınız..... ben.göremıorumda

Çağatay ben senin bu soruna demedim,genel olarak söyledim bunu,burası bir eğitim forumu ve eğitim köşemizi eğitimsiz hale getirdiniz,ne hale getirdiniz,tek tek gereksiz mesajları ayıklayıp temizleme yapmam gerekiyor,sileceğim hepsini de,forumda en çok mesaj yazılan bölüm burası olmuş,ama çoğu da gereksiz,basit ve sohbet mesajları,sadece soru sorabilirsiniz,sohbet edemezsiniz ve benim adıma sorulara cevap veremezsiniz, ben bunu vurguladım...

Ayrıca Çağatay bugünlerde sisteme bilgi girişi yapıldığı için sık sık sayfa error verebilir,sık sık denemeniz lazım..Bilgi girişleri daha tamamlanmadı o nedenle dönem dersleri yazmaz,yarından itibaren yazar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt