Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık Lise ve Açık İlköğretim'le ilgili sorularınızı yazabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

darısı başınıza arkadaşlar saolun keşke eksınava girebilseydim diplomanotunu yükseltirdim belki biraz daha :S

yeter artık ya sinirden kalp krizi geçireceğim sonuçlar belli olsun artık yeter!

Ben merkezi aradım valla sonunda öğrendim ;)
175 kredim olmuş :) Yani 26 kredi almışım,çok sevindim:)
Sanırım mezuniyetime sadece 17 kredilik son sınav kaldı :)

YA Harbiden lanet olsun daha ne kadar bekliyeceğiz. çağrı merkezi zaten birazdan birazdan diyo gidicem :D hepsini vurcam :)

Dedim dediler Birazdan açıklanacak sonuçlar takip edin :S ya bi bakın dedim yok dedi :(

Ne diyim valla sana demek ki sert biri denk gelmiş ;)
Benim aradığım zaman gayet kibar bi bayan yardımcı oldu bana :)

Hakkında hayırlısı :)

Benim bi sorum daha var Sayın Hocam

Şimdi benim 17 kredim kaldı sadece? Bu sene Ağustos'ta sınav var mı?

Yoksa Şubat'ta mı mezun olacağım?

yada zahmet etmesinler artık ocaktaki sınavla birlikte açıklasınlar:D

hocam benim sınav sonuçlarını göremiyorum no:2072600844 bakarsanız sevinirim

jon83

çagrı merkezleri telleri kilitlenmiş durumda ulaşmak mümkün degil arkadaşlar merak ediyorum senede iki sınav sonucu açıklamayı beceremeyen egitim teknojeleri ve meb 3 sınavın üstesinden nasıl gelicek ayda merak ediyorum arkadaşlar cuma akşamı kadar bence yayınlanmaz

bunların açıklamaya niyeti yok galiba:)

açıklandı arkadaslar ben daha yenı gırdım baktım ve daha onceden ıpek hocamında dedıgı gıbı mezun olmusum darısı sızlerın basına hepınıze basarılar arkadaslar.

okorokwo,hani nerde açıklandı ben neden göremıorum sen nasıl girdın

ben sabahtan berı gırıyodum kardes mezunıyet bılgılerı cıkmıyodu az once bakım tekrardan bı dedım sayfayı actım acıldı mezunıyet bılgılerımı gordum

mezunıyet bilgilerı çıkıomus ztn notlarını göremıosun ama dımı

Arkadaslar benı artık tanıyorsunz benım suanda sorumlu oldugum gecemedıgım matematık ve felsefe derslerım vardı. mart ayında gırdım sınavla kredılerım 145 oldu 2 sorumlu dersım vardı ek sınav umudu vardı ama bugun bıse oldu ve mezun olarak gorunuyorum bılgılerımde dıploma notuda 67,80 olarak gorunuyor YANI ben suan mezunmu oldum Umutlarım yıkılmasın dıye sormak ıSTEDIM

Yanı Sadece MEZUNIYET BILGILERI KISMI VAR VE DURUMUM MEZUN OLARKA GORUNUYOR

Size bu sayfayı karşılıklı sohbet amaçlı kullanmayın diye ikaz gelmedimi:D

Bak yine sinirlendirdiniz beni :mad: ,geyiğe çevirdiniz yine!!!sildim mesajlarınızı!!! kurallara uyun diye yazmadım mı,çok ayıp ediyorsunuz!!!!!!!!!!!!!

hocam,4 yıllık sosyal bilimlerde ülkeler coğ görücekmıyım ben zorunlu derslerımde yokta o benım eklenıcekmı ders planı yapıodumda suan ondan sordum

özür dileriz hocam unutmuşuz bir an bir daha olmaz söz:)

arkadaşlar benimki açıklanmış kimya-1 puan 60 kredi 2 türk ed.-1 puan 75 kredi 3
türk ed.-3 puan 55 kredi 4 türk ed.-4 puan 70 kredi 4 DİL VE ANLATIM 5 puan 65 kredi 5 turizm-2 puan 75 kredi 4 işletme-1 puan 70 kredi 2 dilve anlatım-2 puan 50 kredi 2 coğrafya-3 puan 75 kredi 4 turizm-1 puan 65 kredi 4 fizik-1 puan 65 kredi 2 ve son olarakta majesteleri matematik puan 25 kredi X aol de okuduğu dönem : 1 toplam kredi : 74 alan kredisi : 17 durumum nasıl arkadaşlar 9 sene sonra defter kitab aldık elimize :):):)

hocam hayırlı sabahlar hayırlı kandiller benim aklıma 1 soru geldi şimdi hocam bu 3 yıllık lar 4 yıllık oldu ve yeni dönemden itibaren 3 sınav hakkımız var 3.sınav agustosta açıklanması eylül ek sınavı hangi tarihte yapacaklar ekimde de kayıtlar var ek sınavı hangi tarihe koyacaklar hocam ilave olarakta diplama da notumuz yazılacak mı 4,75 4,00 vb.?

İYİ GÜNLER : BEN MESLEK ACIK ÖĞRETİM'DE OKUYORUM SON SENEM 3 YILLIK MEZUN OLMASI İCİN KAC KREDİ OLMASI GEREK BİDE ALAN KREDİDE HİC PUAN YAZMIYOR NEDEN :( TOPLAM KREDİ 61 DİYO HOCA BANA 60 KREDİ OLSUN YETER DEMİSTİ 140 TA OKULDAN YÜZYÜZE EĞİTİMDEN VERCEZ DEDİ GECERSİN DEDİ ZORUNLU DERSİMDE YOK.. NET BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM..

MUAF DERSLER

TARİH - TARİH - COGRAFYA - COGRAFYA - FİZİK -FİZİK - BİYOLOJİ - BİYOLOJİ - Ortak

aolv.jpg

hocam daha önce çağatayda sormuştu galiba bu soruyu forum mesajlarını tekrardan okudummm ama pek anladım o yüzden size tekrar sormak istiyorum benim toplam dönemim 5 alan kredim 53 toplam kredim 133 ben ocaktaki ve mayısatki sınavda 30 kredi alacağııma inanıyorum 30 kredi alsam 60 kredi olur 193 olur ve mezun oalbilirm ama ben olmaıyorum malasef çünkü toplam dönemim 7 oluyor ve mezun olamk için en az 8 dönem okumak gerkiyor bu yüzden kred,m dolsa bile ağustostaki sınava girmek mecburiyatindeyim çünlü dönemi tamamlamam gerekiyor hocam aslında benim derdim öss seneye mutlak össye girmem gerkiory ve lazım dersjnaye kaydımı yaptırcam gelecek ay şindi ocaktaki sınavdan sonra öss başvuruları yapılıyor benim büyük bir ihtima tutacak yani össye başvurabilcem ama hocam drdim şu şimdi öss puanları temmuzda açıklınaıyor bildiğiniz gibi ve diploma notuda içinde oluyor peki ben ağustosat mezun oldgumda öle çıkcak diplomam ve notumda öle hesaplanacak peki hocam şimdi benim durumum ne olacak össye giricem girebilcem bunu biliorun ama puanımı nasl hesaplayacaklar diplmoma notu olmasan bu konular hakkında bana bilgi veririseniz çok sevnirim tşkler

Slm benım aol da ilk senem ve sınava girdim geçmişmiyim kalmışmıyım söylerseniz sevinirim
sosyal bilimler 4 yıllık
toplam dönemi-6
aolda okudugu dönem-2
toplam kredi -50
alan kredi-0
4 dersten muafım matematik-kimya-fizik-biyoloji
yardımcı olursanız sevinirim

cok mutluyum cok derslerımın hepsını gectım fızık 2 yı bıle:)darısı herkesın basına...

bana yardım edinn!!
Din 8 ortak
tarih 6 alan

coğ 6 alan
coğ 7 alan
coğ 8 alan
sosy 2alan
dil anl7-8 alan
ted 8 alan
çağdş trk dnya trh 2 alan
mantık 1-2 alan

Bunlar zorunlu derslerim...Mezun olmama 17 kredi var yani bir sınavda verebileceğim...
Maksimum 30 kredilik ders seçeceğime göre kredimi tamamlasam da geriye kalan derslerden sınava girmek zorunda mıyım?Yani hem ocakta hemde mayısta sınava girersem mezun olucam doğru değilmi?3.döneme girmeme gerek yok..
3.dönem bu sene için geçerli diil ayrıca sanırım?

Merhaba

Hocam,
Merhaba ben İzmir de Açık Öğretim Lisesi öğrenciyim mayıs sınavlarından sonra 140 kredim ve 76 alan kredi si topladım.Şuan alan dersim kalmadı.Ayrıca ÖSS sınavlarına girdim.Soru cevap karşılaştırması yaptığımda yüksek ihtimalle 185 ham puanla kazandım gibi.
Şimdi benim kalan 4 kredim var bunun için ek sınav olacakmı?
Orta öğretim not ortalaması Açık Öğretim Liselerinde nasıl hesaplanıyor?

Verdiğiniz bilgiler için şimdiden size tşkederim.

ipek hanım mrb.ben açık öğretim lisesinde 4 yıllıkta okuyorum.16 17 mayısta sınava girdim 6 tane dersten başarısz olmuşum..ama muaf olduğum ders yok diyor ben bunu pek anlamadım lütfen yardımcı olun.türkçe matematik alanındayım.

yazmayı unuttum.bu arada ilk sınavıma girdim su anda 21 kredim var alan kredi:0 diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt