Merhaba Açıköğretim Forumcuları...
Genel olarak yazdıklarınızı ve sorularınızı inceledim,öyle görüyorum ki burayı bilgi alışverişi platformundan tartışmaya doğru çeviriyorsunuz, bazı net bilgisi olmayanlar da eminmiş gibi, iyi biliyormuş gibi yanlış bilgilendirmeler yapmışlar,lütfen tam bilgi edinmek isteyenler önce buraya bana sorsun arkadaşlar,bilgim kadarıyla fırsat buldukça zaten cevaplıyorum,ayrıca önceki mesajlarımı tam olarak okuyanlar da çoğu sorusuna zaten cevap bulacaktır..
Özel mesajlarla soru akınına uğruyorum,özel mesajla veya ziyaretçi sayfama yazılan sorulara artık hiç cevap yazmayacağım,çünkü artık forum harici sorulara yetişemiyorum,daha önce de uyardığım gibi net bilgisi olmayanlar da lütfen burdaki sorulara cevap yazmasınlar ve geyik sohbeti yapmasınlar.
Açıköğretimle ilgili bilgi alışverişi harici konularda yorum yapmak isteyenler üyeler de kendi aranızda özelden veya ziyaretçi sayfanızdan sohbet edebilirsiniz..
Artık işlerimin yoğunluğundan dolayı sorularınızı cevaplamaya fazla vakit ayıramayacağım.Açıköğretim hızlandırıldığı ve de artık hemen hemen her türlü işlemlerde ve prosedürde diploma şartı arandığı için çok fazla talep olmakta,öğrenci sayımız her geçen gün artmakta ve bu sebeple de oldukça yoğun çalışmaktayız. Sorularınızı cevaplamaya artık haftada bir gün vakit ayıracağım,bundan sonra her Pazar bu bölümle ilgileneceğim,Pazar akşamları cevaplamaya çalışacağım,ancak sizden ricam lütfen özel mesajlarla veya ziyaretçi sayfama mesajlarla benden bilgi edinmeye çalışmayın,sorusu olan herkes buraya yazsın,ve sorusunun cevabını Pazar günü beklesin,imkanım oldukça zaman bulabildikçe her Pazar gecesi bu bölümle ilgilenmeye çalışacağım,bilebildiğim kadarıyla inşallah yardımcı olmaya çalışacağım....
Sorusunu yazıp da cevap alamayanlar en geç yarın akşama kadar buraya tekrar yazarlarsa cevaplayacağım..
Sevgi ve dua ile,Hayırlı günler....