Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık Lise ve Açık İlköğretim'le ilgili sorularınızı yazabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben lise 1 2ve 3 ü meslek lisesinde okudum daha sonra mesleki acık lise ye yazıldım suan lise 3 ten devam ediorum acık lisede 1donem n e kadar suruo ve eger kısa suruosa benim oss ye girme sansım varmı cvplarınızı bekliorum

slm syn hocam ben alanımı tm olarak sectim fakat matematikte basarısız oldugum icin fizik ve kimyada zorlanıcam sectigim alan icin pismanım.sosyal veya genel kulturle degistirsem bu dersleri yinemi alıcam ortak dersmi oluyor bu dersler

Hocam ben açık liseye yeni kayıt yaptırdım hala ön kayıt diye geciyor ama kitaplarımı aldım nezam aktif hale gelirim

Merhaba arkaşlar nasılsınız görüşmeyeli tanıdınızmı?:D ben üniversiteye başladım karamnda ondan fazla konusamıyoruz nasılsınız? selamlar ipek hanım :D

Hocam Mesleki açık Liseyi bitirmek için Bütün gördüğümüz yüz yüze eğitim derslerini başarmak zorundamıyız ? ben bilişim de okuyorum

hocam ben şimdi bu yıl öss ye girecegim ama ortak ve alan derslerim azaldı bu dersler bittikten sonra hangi dersleri seçmem benim için daha faydalı olur cvp yazarsaniz sevinirim. oğrenci numaram 2082172144...

slm arkadaşlar açık lise 2004 2005 2006 2007 yılları sınav soruları ve cevaplarını nerden bulabiliriz bir bilgisi olan varmı bende 2008 2009 var

iyi gunler mesleki acık lisede suan kredim 170 toplam normal orgun egitimle birlikte gordugum donem 9 olarak gorunuo eger ben bu sene 192 krediyi yaparsam bu sene sonun da mezun olabilirmiyim simdiden tesekkür ederim...

slm sorumun cevabına sosyal yada genel kultur alanındaki arkadaslr yardımcı olabilirmi acaba?birde aol sitesindeki sifremi degistirmst sistem kabul etmedi fakat bugun eski sifreylede giremiyorum...ne yapmalıyım acil cevap lutfen

iyi günler.ben acıkliseden mezun oldum.öss ye girmek için ne yapmalıyım? mesela öss formunu nerden alıcam nerde kayıt yaptırcam ?

deniz30;
ben sosyal bilimler bölümündeyim fizik kimya ve matematik dersleri ortak yani o derslerden kurtuluş yok malesef:)şifre meselesine gelincede en son çare olarak halk eğitime gidersen onlar sadece öğrenci numaranla girip şifreni görebiliyolar sonra yenisini alırsın halledebilirsin bu şekilde.....

iyi geceler ben su an açıkilköğretim 7.sınıfta okuyorum 2 gün sonra sınavım var aynı zamanda 8.sınıfın 4 dersınden de sınava giricem ama 7.sınıfın derslerınden geçip 8.sınıfın derslerınden kalırsam 2. dönem 8. sınıfın derslerıne tekrar girebılıomuyum?

ben mesleki acık ogretim 4 yıllık sistemde 3.sınıfta okuyorum eger gerekli kredileri toplarsam bu sene mezun olma sansım varmı simdiden tesekkur ederim

mrb hocam ben açık lise son sınıfa geçtim herhangi bir dersten muaf olmak için 3 kere girmem gerekiyormuş ben 2 kez girdim ama muaf gözüküyor tekrar girmem gerekiyor mu

----------

birşey daha sormak istiyorum en yüksek kredi nedir

hocam öğrenci numaram 2072071089 diploma notum iyi gelir mi cevaplarsanız sevinirim:)

gülsema : hocam zorunlu dersler tabloma baktığımda sınava girdiğim dersleride görüyorum örneğin dil ve anlatım 3 ten 2 kez sınava girdim ve aynı zamanda geçtim ama neden tekrar bana vermişler almazsam olurmu hocam acaba alanımı 4. dönemden sonra değiştirdiğim içinmi tekrar verdiler, ve tarih 3 ve 4 de geçmiştim ama hala zorunlu alan derslerinde yer alıyor almamkmı zorundayım hocam yardım edin lütfen öss ye hazırlanıyorum uzamasın yeter

CEVAP : seçtipte geçtiğin zorunlu derslerden bir daha sınava girmezsin öğrenci girişindeki bilgilendirme sadece

anelka : herhangi lise den öss formunu alabilirsin ücreti karşılığında :)

asi93 Merhaba hocam ben açık lise son sınıfa geçtim herhangi bir dersten muaf olmak için 3 kere girmem gerekiyormuş ben 2 kez girdim ama muaf gözüküyor tekrar girmem gerekiyor mu

CEVAP : bir dersten muaf olmak için 3 defa girmen lazım bende mat-1 e 1 defa girdim kaldım ama bu dönem almadım muaf olmuşum muaf olunan dersi bir daha almak istersen alabilirsin ama alma zorunlugun yok

91 hariye : eğer zorunlu dersleri verdiysen kalmadıysa seçmeli dersleri seç

beyra ve samsun555 : aol ye ilk defa kayıt yaptırdıysanız biraz bekliceksiniz aktif durumuna gelmek için bende ilk kayıtta baya bi beklemiştim aktif duruma gelinceye kadar

se7en Iyi günler.Ipek hanim ben lise 1 ve 2 yi düz liseden bitirdim ve 3 ve 4 ü okumak için açık liseye kayıt oldum...Şimdi ben bu 2 seneyi bu sene içinde bitirmek ve sene sonu öss sınavına girmek istiyorum bu mümkünmüdür düz lise 2'den ayrıldığım için kaç kredim hazır olucak..Bu konuda yardım ve görüşlerinizi bekliyorum...

cevap : se7en okuldan sana kredi verirler bunu bilmen lazım yani öğrenci girişinden kredi bilgilerine bakarsan kaç kredin var görürsün 2009-2010 eğitim döneminde 3 defa sınav olacak ve bu sınavlarda 30 kredilik ders seçme hakkın var ben lise 1 de 2 defa kaldım bana 38 kredi gelmiştim sana 100 veya daha fazla kredi gelir tahminen

tşk hasan1907 ama fizik ortak ders olduğu için sonradan başıma bela olur diye korkuyorum

günadın hocam sınavlar hangi ayda olucak bilgilendirmisiniz lütfen ii günner dilerim

asi 93 : ewet fizik ortak ders o da zaten zorunlu derslerden 1 tanesi :)
gamze1987 : 2009-2010- sınav tarihleri 1.dönem sınav tarihi : 16-17 ocak 2010 2.dönem sınav tarihi 15-16 mayıs 2010 3.dönem sınav tarihi 07-08 agustos 2010

Açık meslek ticaret lisesi 4. dönem öğrencisiyim ancak kaydımı sildiirp açık düz liseye yazılmak istiyorum. Kayıt sildirme var mı? Var ise şimdi sildirip şubatta düz liseye yazılabilirmiyim? Ayrıca açık düz lise 1,5 yıl sürüyor diye bir haber duydu ne derece doğrudur?
Şimdiden teşekkürler

Açık liseye yeni kayıt oldum sayısalı sevmediğim için genel kültür bölümünü seçtim sayısal olarak hangi dersler zorunlu öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

hocam tarih 1-2 ne oluyor ikisi birleşik kocaman 1-2 yazıo :S ben lise 2 de hangi bölümleri seçicem bölümmü sosyal bilimler hangi bölümleri seçmem şart ??

bir de ben kitapalrımı aldım ya sınava gireceğim zaman hangi testleri çözücem ya almadıgım kitapları çözersem ne olacak ??

arkadaşlar ders secerken kaç kredi toplanması gerekiyoben kafama göre ders seciyom ama yaa walla ben alamıym bu işten

----------

şimdi sectim 18 kredilik ders oldu daha ne kadar kredi ?_

belalım,

Vallahi bende anlamıyorum 13 ders seçtim 30 kredi oldu ne kadar doğru yaptım bilmiyorum.

Ben birde birşey öğrenmek istiyorum halk eğitim merkezinden alınan açık lise kitapları için belli bir ücret ödeniyormu?

izmir güzeli ;

ne parası kitaplar için para vermiyorsun gitmişken öğrenci kşmliği de al bedavaya kimlikde veriyolar zaten 45 lira veriyoz ya hepsi içinde bir de kitap bedava dyorlar şerefsizler

izmirgüzeli;
hyr hiç bir ücret ödenmiyor
yani bence doğru yapmışın daha çabuk mezun olabiliyormuzzun öle :)

arkadaşlar biriniz sorumu cevaplayabilir mi yazıyorum cevap veren yok ama
ben 30 kredilik ders seçtim bölümüm sosyal bilimler 13 kitap aldım ortak dersler alan dersi almadım o nasıl oluyor bir de hangi bölümde krediyi 80 'ne tamamlama zorunu yok genel kültür de avrdı bir ara böyle zorunluluk yok diye ama bilgi istiyorum lise 2 ye geçince hangşi dersleri seçicem alan derslerini mi ortak derslerden başarısız olunca o ders tekrar görünmüyor ama alan dersinden başarız olursak ne olacak bilgi verir misn,z

ankarada mezun dersanesi açılmış %100 mezun edio açık lise öğrencilerini bu kadar garanti veriyorlar neden bilio musunuz? sınava girecek öğrenciler için bunlar dersane öğrencisidir bunları geçirin diyorlar tabi o dersaneye kayıt olan öğrencilere diyolar bu kadar çaba var ki kesin garanti veriyolar .. açık liseden herkes meuzn olur merak etmeyin herkes %100 lsie diploması alır diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt