bende 6-7 yıldır , diz altı protez kullanıyorum ,yaklaşık 14 yaşımda iken kullanmaya başladım , değnek hiç kullanmadım.gerçi gerekte duymadım , protezin kullanmaya başladığım ilk 3 ay zorlu geçti,çok canımı yakıyordu,protezimi duvardan duvara fırlatıyordum fakat herşey gibi ayağımı acıtmadan,proteze alışmanın hilesini bulmuştum.
hile şuydu: tek çorap yerine 3-4 çorap birden giydim, ve bunu yaptığım andan itibaren şehri turlamaya başladım,yaklaşık 1 ay sonra da tamamen alıştım, tek çorapta takabiliyordum alıştıktan sonra
Derken aradan 2 yıl felan geçti , tek çorap da, çift çoraplada akşama kadar gezemiyordum ,5 saat felan gezince canım yanmaya başlıyordu ki onunda hilesini keşf ettim bir süre sonra ,çorap giymemeye başladım , sadece müjde çorapları, o incecik çorapları giymeye başladım ve artık bir sorunum kalmadı , 12 saat boyunca gezebiliyorum, hiç sorun olmuyor
Bir ara protezcime denize girilebilen protez varmı demiştim. cevabı evet olmuştu, eğer bilginiz varsa fiyatlarını ve resimlerinden bahsederseniz sevinirim