Bende şırnak da askerim. Kilodan dolayı hastaneye sevk oldum. Aynı zaman da kalbim de ritim bozukluğu mevcut ve karaciger ve kalp de yağlanma var
1.88 boy
116 kilo ile 3 ay hava değişimi aldım (Şırnak devlet hastanesi )
117 kilo ile 1 ay kontrolsüz Hava değişimi verdiler birligime yolladılar sonra. (HATAY DEVLET HASTANESİ )
Sonra birligime gittim 4 ay aradan sonra ve yeniden hastaneye sevk edildim tekrar 3 ay hava değişimi verdiler
Yani 3 ay + 1 ay +3 ay hava değişimi verdiler
Tekrar dan süre bitince muayene olacağım
1 ay verip birlige yollayan doktor muayene edecek
artık pskolojik ilaç kullanmaya başladım
Pskolojimi bozdular
kurtulmak istiyorum bu sorundan
Ne zaman muaf alacağım ben
osman37
Hocam geçmiş olsun. Dediğim gibi bende 1.88 boy ve 120 kilo çıvarırım. Toplam 3 hava değişimi (Toplam da 7 ay) aldım. Doktorların keyfine kaldık. Ben de keşke askere gitmeden birşeyler yapsaydım. Ama vatan millet Sakarya düşüncesi ile gittik. Sonra gördüm ki ha bi asker, ha bi sokak köpeği fark yok. Kalbim sıkıştığı için laf yedim askerde. Madem hastasın askere gelmeseydin lan" diye bağırdı komutan. O ân anladım meselenin vatan borcundan çıktığını. Senin durumla ilgili şunu diyeyim
Tek sefer de muafiyet pek verilmiyor. En az 1 defa erteleme veriliyor. Mesela recep ivedik isimli şahıs
1.83 boy ve 130 kilo ağırlık ile tek sefer de muafiyet aldı. Ama bize işlemiyor bu. Vatan borcu derler ama bedelliyi çıkarmışlar parası olan parayı basıp oğlunu yollamiyor. Ha unutmadan bir de hiç bir milletvekili, bakan, iş adamları holding sahipleri oğlunu askere yollamiyor. Vatan borcu diyoruz da bu vatan sadece GARİBAN ın vatanı mi ! Askerlik diye bir şey kalmamış. Askere gidenler beni daha iyi anlar. Şırnak da askerlik yapıyorum. Şehit sayısından çok intihar eden asker var. Çünkü komutan sıfatı ile gezen bir kaç kişi var mesela onlar askerin psikolojisini bozuyor, asker ile uğraşıyor
Keşke hiç gitmeseydim askeriyeye