Teşekkür ederim Emre 2535. Zaten deneyimlerimi paylaşmak için buradayım. Ameliyat öncesi sizin yorumlarınızdan çok faydalandım. Bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
Teşekkür ederim İzmir. Sanada şimdiden geçmiş olsun. Benim yöntem ilizarov (dışarıdan yuvarlak demirli olan)Yönteme doktorumla beraber karar verdik. Yöntemi seçme nedenlerim ise doktorumun bu alanda kendini geliştirmiş olması, ameliyat sayısı( içeriden olanlarda aletin takılması, çıkarışması platinin konulması, çıkarılması gibi). Ameliyat sırasında sadece ameliyat olucak bacak kalçadan itibaren uyuşturuldu. Ameliyat sonrası 12 saate yakın hiç bir şey hissetmedim 12 saat sonrasında yavaş yavaş uyuşukluk geçmeye başladı, toplamda 24 saate yakın hiçbir acı,sızı hissetmedim. Birde ameliyat sırasında sedatif (rahatlatıcı) ilaçlar veriliyor. Hiçbir şey algılayamıyorsun. Çok rahat geçiyor ameliyat.
Yönteme kesinlikle artı ve eksi yönlerini konuşup doktorunuzla karar vermenizi tavsiye ederim. Gözünüzde büyütmeyin ameliyatı. Daha sağlıklı bir gelecek için birkaç ayınız biraz sıkıntılı geçicek o kadar. Herkese geçmiş olsun..