Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bacak kısalığı (ilizarov'la uzatma) ameliyatı olan var mı? Hangi doktoru önerirsiniz?

arkadaşlar nasılsınız kimseden ses çıkmıyor, beim durum hastnede yatıyorum, yukardan dikişler patladı , az aşağıdan da açılma var , hiç dışarı çıkıp gezmedimde , 10 gün oldu dikiş olan yer berbat, bi de hasan hoca 4 gün önce seni taburcu yapalım dedi haa ha , hocam dedim dikişler patladı öylemi oldu dedi şimdi aşağıdan da patladı.... doktor az önce geldi baktım rifocsin koymuyor açık yaraya , ben ona hatılatıyorum rifocsin koyman gerekir , nasıl bu açıklık kapanacak dedim , o zaman koyalım dedi . hasan hoca ve ekibinin birbirlerinden haberi yok ,gösteriş yaparlar ,ilgisiz ,yalancı ve çok lakaytlar ancak yazıp çizereler ve kusuru sende bulurlar.

merhaba melikeygursoy
nasılsın arkadasım ameliyatından sonra son durumun nasıl merak ettim insallah yolunda gidiyor her sey ne kadar oldu ameliyat olalı tedavi sürecin nasıl gidiyor bizleri ara ara burdan bilgilendirirsen seviniriz tlf numaranı vermiyorsun naalum
ben gecen hafta ankaraya geldim bir kaç dr.la görüsmek için tesadüfen burda iken forumda senin mesajını okudum hava hastanesinde bu ameliyatını oldugunu dr.dan da çok memnun olduğunu söylüyorsun bu konuyla ilgili yazısmıstık seninle zaten bende bu hastaneye gıttım cok zor olsada sıkıntılara rağmen neysekı astık bazı sıkıntıları sonunda bashekimle görustum tomografi istedi onuda cekildim baktı filmlere zor bır ameliyat olacağını ama yapabileceğimi söyledi acıkcası yaklasımı beni cok etkiledi dr. ların coğu burdundan kıl aldırmazlar ama bu adam o anki sartlarıma rağmen benimle görüstü ustelik bu görüsme kendi bashekimlik odasında oldu adam iyi niyetli en azından yardımcı oldu bu bile benim içi cok buyuk bir sans öncekiler özel muayenehanelerine gitmeme rağmen bu kdar rahatlatmamıs zaman ayıramamaıslardı benim en büyüyk sıkıntım bu cünkü ve bana istersem aralık ayında ameliyat yapacağını söyledi evimin ankarada olmayısı beni biraz düsündürüyor kontrollerde gidis gelis sorun olur cünkü ve ne kadar deneyimli olduğu evet dr. insani yönden iyi bir insan insallah bu tür ameliyatlardada cok deneyimlidir ve basarılıdır bizler bunun elinde sifamızı buluruz allahın izniyle ben aralık a kadar sartlarımı düsünüp bunun yanında ameliyat olmayı düsünüyorum senden de bu konularda tedavi sürecinde sıkı sık bilgi ve fikir bekliyorum yalnız bırakma lütfen olur mu... görüsmek üzere geçmisolsun herkese

cok gecmis olsun muratkardes sansızlıklar yasamıssın cok üzüldüm ben de hasan hocaya gitmistim ameliyat olmak icin smyledikleri beni tatmin etmemisti boüru tesbitte bile bulunamamıştı baktıktım hastadan cok para derdinde bu adam orayı ticarethane gibi kullanıyor gözüm tutmamıstı o zaman iyikide güvenip olmadım ona ameliyat simdi senin durumunu okudukca ne diyeceğimi bilmiyorum allah yardımcın olsun yinede sifanı bulursun insallah...

merhaba murat kardeş senin adına çok üzüldüm ben geçen okanla ziyaretine gelmiştim ismim nizamettin.o gün hastahanede hasan hocayla görüşemedim eve geldim rontgen cd sini bilgisayara koydum ne görimm benim bacak 7 cm yerine 9,5 cm uzamış adamı arıyorum telefona çıkmıyor lutfedip geride dönmüyor ben burda başka bir doktorla görüştüm bacağımı geri kısaltacaklar.bir sürü masraf bir sürü acı yine allahın belası adamıda mahkemeye vereceğim.sanada tavsiyem o hastaneden bi an önce çık durumun daha kötü olmadan bu arada hasan havıtçıoğluna ameliyat olmayı düşünen arkadaşlarda durumlarını bi daha gözden geçirsinler murat kendine iyi bak ben okandan numaranı alabilirsem ararım seni geçmiş olsun

biede arkadaşlar vede site yöneticileri ben bu doktoru görevi suistimalden ve maddi manevi tazminat davası açmak istiyorum ne gibi bir yol izlemeliyim yardımcı olabilecek olan varsa bana yazabilirlermi bir devlet özürlülere böyle durumlarda avukat tahsis ediyormu herkese acil şifalar

nizamettin merhaba nasıl olur 7 cm yerine 9,5 cm uzatma burda belli olmuyordu , ya ounu ameliyatıda kolay olmaz kemik kesilecek ,beninde aynı 2cm filan kestiler ameliyattan sonra çok ağrı oldu. beraber mahkemeye verelim , benimde çalışmayan sistemi bacağıma koydu. 10 milyarımı aldı. eğer paramı vermezse mahkemmeye vermeyei düşünüyrm, gerrkirse sağlık bakanlığını arayıp şikayet edecem ,bunları gazeteleri çıkarıp insanların sağlığıyla nasıl oynanıyor diye hadlarini bildirmek lazım , bir de gazeteler çıkıp türk mucidinden müthiş buluş diye boy boy gösteri yapıyorlar.

sanırım muratın yazdığı son mesaj benim ve benim gibi bu foruma bilgi edinmek ve ameliyat olup sağlığına kawuşan arkadaşların mutluluğunu paylaşmak amacıyla giren kişilerin hevesini kırdı:( çünkü daha önce her baktığımda mutlaka yeni haberler oluyodu yeni yorumlar okuyodum ama şimdi 2 haftadır tek bir mesaj bile yok:( çok üzüldüm bu duruma..ister istemez çekindim şimdi..zaten kafam yeterince karışıktı şimdi iyice karamsar oldum..muratada hak weriorum tabiki sonuna kadar..çokta teşekkür ediyorum yaşadığı tecrübeyi bizimle paylaştığı için..ama keşke böyle olmasaydı keşke onunda mutlu haberlerini alsaydık..şimdi napıcam bilmiyorum kime, hangi hastaneye, hangi doktora karar wermeliyim hiç bilmiyorum..

ünide ameliyat olduğunda bölüm fark etmez doktorlar pek ilgilenmiyo tabiki içlerinde farklı olanlarda vardır ama geneli böyle. paranla baktırıyosun yani işin özü bu bence ..

merhaba arkadaşlar uzun zaman yazmadım . 1 ay olacak hastande yatıyorum dikişler patlamıştı hala daha kapanmadı ,yarın dikiş için ameliyat olabilirim. vak taktılar bu ara verdğim parayı geri verdiler. buraya 128cm boyunda cüce odayada geldi babasıyla burdakilerde konuştular hoca elimizdeki içerden çivi yöntemi bacağına uymaz dedi, ilizarovla uzatalık demiş , burda odada konuştular 16-17 yaşındaki çocuğu vazgeçirmek için aman sağlığını bozma filan demişler tabi benim durumumu anlatmadım düştüm filan dedim , hoca da sabah arıyo odayı bana telefonda fırça atıyo sen bu çocuğu vazgeçirdin diye , adam hem suçlu hem güçlü,

adam işini iyi yapsaymışda iyi anlatsaymışsın. hayret bişey bişey oldum diye ortada dolanana kadar işini adam gibi yapsın :mad:

hepinize yeniden geçmiş olsun arkadaşlar
cevaplarınız için teşekür ediyorum birkaç soru daha soracaktım
içinizde ilizarov çıktıktan sonra adım atarken zıplıyormuş gibi oluyormu dizden kaynaklanan bir şekilde
ayrıca ilizarov çıktıktan sonra daha kolay yürüyebilmek için kaslarınızı güçlendirmek için bişeyler yapıyormusunuz
ben düzenli olarak hareketlerimi yapıyorum ve bunun dışında yorulana kadar yürümeyi

merhaba melikegursoy; nasılsın ameliyatın nasıl oldu durumun nasıl şimdi neler yapıyorsun bu süreçte biraz bizimle paylaşırmısın lüyfen tedavin iyi gidiyor umuyorum...

Evet arkadaslar olmadim ozellikle murat yuzunden iyice korktum he hayatim iyimi hayir psikolojik tedavi goruyorum 3tane hap iciyorum doktor bile ameliyatibarastirmak istedi cunku benim bunu yenemeyecegimi dusunuyor hergun agliyorum okadar diyim suan muharrem inan benden cevap bekliyor.artik hayor dicem sanki olacakmis gibi gittim birkisi yok surda isi rast giden.mehmet kocaoglu civi ustunden uzatiyor enboli riski var evet.daha zor 5saat ameliyat ve soguk biri.muharrem inan ise iyi bir doktor sayili hekimlerden anlastik bir haftadir kaciyorum hep burda olan seyler beni sikistiriyor keske murat gibi bisey bilmeden gorseydim simdi gene okudum murat hala hastanede anlamiyorum.muharrem inan alt bacagimi 8cm uzatacakti sadece dis fiksatorle icerde civi yok uzama bitincede platin takacakti kemigin yamina super biri ama murata bakin surunuyor adam.156erkek olarak yasamak degil yasamaya calisiyorum disari is haric cikmiyorum bu ilizarov falan hikaye kisaligin caresi yok.murat a gelince o aletleri yerli firma uretiyormus yurtdisi olsa tanesi 30bin yeni sordum.para olacak bu iste birde teknikleri oyi bileceksin ruslar asla civi kullanmoyor kozmetik ameliyatta iste dikis falan olmasin diye kapali ameliyat yapiyorlar.hocafa kapali kansiz 2saatlik ameliyat yapacak.yada yapacakti. Ama kactim haytımıda bitirdim belki artik vademi beklicem 20sene daha uyusmaktan hatlarda bıktım psikolog ameliyat araştırıyor olmam gerektiğine inanmış bu doktorlar yalancı iskambil vergide olacaktım.ama sonu b belirsiz age beni olduktan sonra ne zaman kalkar nasıl uzar ne gelecek mikrop kapatma 8cm olana kadar fizik tedavi saatli bomba gibi o acil yerine böyle evde yaşarım daha iyi.hatta gece işi bulunan galiba.yeter artıkkkk bilirsin tek umudum buydu ama umutbdegilmis

Sürüyor ila var hiçbir geri zekalı 128cm adam vazgeçirmek istemez sagliklida ruh sahili denen bisey var.hocadan daralma murat herkese o boydakine demez o civi onlara uymaz çünkü murat bacakar acili ve eğri civi girmez diş halka yaktılar.olmakla o çocuk ya.natalia bu doktorlar kim vazgeçirmek ister ne sahili ben kafayla yedim o ne yapsın abi dislaniyorsun 10cm hayatımın içine etti ister kimin ister kizmayin

merhaba umudum25. Bu forumda durumundan memnun olan çok fazla insan yok sanırım ama benim için herşey güzel geçiyor çok şükür. Uzatmalar biteli 2,5 hafta oluyor. kemik aralarının dolması+kaynama sanırım 1.5 ay sonra bacağımdaki aletler çıkacak. Bu arada sen neler yaptın. Araştırmalar nasıl gidiyor??

merhaba melikeygursoy; herşeyin yolunda gittiğine çok sevindim şanslısın dr.un da iyi herkes senin kadar şanslı olamıyor ne yazık ki görüyorsun burada :(( bende mcit hocaya karar kıldım ama mesafe beni çok korkutuyor orada olmayışım benim için büyük sıkıntı ne yapacğımı bilmiyorum karmaşık bir durumdayım:((

En azından ilk haftalarını orda geçirmen gerekir. Uzatma bitene kadar 10 günde bir görmek istiyor. Sonrasında röntgen çekip mail v.s. gönderebiliyorsun. Hayırlısı olur inşAllah..

sefa hoca konak hastanesinde değil onun özel muayenanesine gidiyosunuz :)

arkadaşlar bu motorlu çiviyi taktık diyelim, ameliyattan sonra ne kadar zaman içinde ayağı kalkıyoruz, ve yürüyebiliyoruz, 3cm için 1 ay geçiyormuş bu süre içinde yürüyebiliyormuyuz?

nasılsınız arkadaşlar aycan olmadın galiba ameliyatı. ben daha iyileşmedim. ya filme baktım bacağım ne hale gelmiş. yukardan aşağı dikine komple ayrılmış. ayağımın üstünde kemik içeri batmış bacağım eğri gözüküyor. kayma var. çok kırık var bacağımda. çok kırık var bacağımda nasıl oldu anlamdm. yazıklar olsun hasan hocaya bişede söylemiyo. memleketteyim. aah oralarda neler çektim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh.

arkadaşlar 4.5 cm lik uzatttılar benim bacağımı. 8 ay olmasına 19 gün kaldı ve ilizarov hala takılı. ama Allah'a binlerce şükür ki her şey yolunda

Teşekkür ederim emre ama öyle zorlu bir süreçki çıkarmadan rahat etmiycem

Ceycey geçmiş olsun... Epey uzun sürmüşşş...Süreç çok mu yavaş ilerlediii. Bir problem oldu mu?

Merhaba Emre senin nasıl gidiyor? Bitti mi? Umarım herşey yolundadır... Benim beklemem gereken süre bitti sayılır... Yakın zamanda karar vermem gerekiyor .. Ama artık prof. lar üniversitede ameliyata giremiyor. Özel hastanede epey masraflı olcak gibi görünüyorrr... Bakalım ocak ayında sağlık sistemi daha ne kadar bozulcakkk?

merhaba arkadaşlar.yıllardır bu siteyi takip ederim.en sonunda üye oldum.ben yokuştan yağmurlu bi günde cıkarken ters bi hareketten kemik kopması oldu.platin takıldı 8 ay yürüyemedim.ayağımda kısalma oldu.buda 2 cm di.yazılanları okudum ayağım böyle kalsın dedim.hepinize geçmiş olsun arkadaşlar.

2 cm ise hic ilişme hacerto.. zaten doktorlar da 2 cm'i uzatmazlar. yani öyle biliyorum:) tüccar doktorlar başka..

Teşekkür ederim 1-İZMİR. Süreç çok yavaş ilerledi ve ilk başlarda çok çile çektim. birde binde bir ortaya çıkan emboli bende çıktı. 8 gün bacak için yattım hastanede 15 gün akciğer embolisi için yattım. ki emboli bu ameliyata bağlı gelişti. bugün röntgen çektim. sanırım 2 ay daha kalacak. 4.5 cm bana 10 aya patlayacak. tabi alet çıktıktan sonra vücudun yeni kemik düzenine alışması ise kim bilir kaç yılı bulacak..

herkese geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.

arkadaşlar ben prof cebrail alekberov a ulaşmak istiyorum ama hiç bir bilgi bulamadım bu konuda yardımcı olabilecek varmı banada en son ilizarov önerildi ayak bileğime ama cebrail hocaya ulaşmak istiyorum bu konuda cok başarılı olduğu söylendi şimdiden tşkrlr

6 yaşındaki oğlumun uzatma ameliyatı

daha önce yazmıştım ,oğlum 4 yaşındayken femur uzatma ameliyatı oldu.çok zor bir süreçti.Şuan kısalık 5 cm ve oğlum altı yaşında. Tekrar ameliyat olması gerekiyor.
Doktorumuz cerrah paşada Doç. Dr. Muharrem İnan bize 'Ameliyat olması gerekiyor fakat ben yapamam.' dedi.İlk ameliyatını o yapmıştı.Fakat şimdi başka doktor bulun diyor. Ne yapacağımı bilemiyorum-yeni bir doktor bulmamız gerekiyor.
Doktorumuza güvendiğimiz için ,başka doktora gitmek istemiyoruz.
Doktorların niçin üniversitelerde ameliyat yapmadığıyla ilgili bilgisi olan var mı?Ne yapabiliriz?

Mrb İzmir benim uzatma biteli çok oluyor 6 cm uzatma yapıldı 8. ayın sonunda bastonlarımı bıraktım kasım ayında diz ameliyatı oldum eğrilik vardı o düzeltildi şu anda çok iyim bitiyor artık iyiki olmusum uzatma ameliyatını yıllarca tek bacak kısa yasadım çok mutluyum tabanlık kullanmıyorum artık BEN DOKTOR KONUSUNDA KİMSEYE YARDIMCI OLMUYORUM ARTIK BİSEYLER YOLUNDA GİTMEZSE BEN ÜZÜLÜRÜM GENE SORULARINIZ OLURSA YAZARIM SEVE SEVE

Tekrardan geçmiş olsun ceycey. Binde bir talihsizlik seni bulmuş. Neyse ki herşey yolundaymış şimdilik. Umarım istediğin gibi sonuçlanır. İstanbul'da hangi dr yapmıştı ameliyatı? Kendine iyi bak...

Merhaba eva baştan beri bana da Cebrail Hoca'yı önerdiler...İlizarofu Türkiye'ye getiren kişi. Hatta İlizarof'un öğrencisiymiş. Daha önceleri 9 Eylül Ü. Has. ne ve İzmir'deki özel bir hastaneye geliyormuş. Ama uzun süredir gelmemiş. Şu anda Azerbeycan'daymış. Tekrar gelir mi bilmiyorum.

Merhaba Emre iyi olmana ve herşeyin yolunda olmasına sevindim. Geçmiş olsun...Daha önce söylediğim gibi benim beklemem gereken süre bitti. Bana da ilizarofu önerdiler. Ama maalesef artık üniversitelerde Prof. ler ameliyat yapmıyor yeni çıkan yasa gereği... Ben 9 eylülden Prof. Dr. Kadir Bacakoğlu'na randevu aldım.(Alsancakta muayenehane açmış) Haftaya görüşeceğim. Ameliyatlarını Özel Ege Sağlık Hastanesinde yapıyormuş. Epey bir masraflı olcak gibi görünüyor ama artık ertelemek istemiyorum. Senin ekonomik olarak ne kadar tutmuştu. Umarım hayırlısı olur....

deniz4444;
9 eylül hastanesinde prof. Hasan HAVITÇIOĞLU var.çok deneyimli .mutlaka bir değerlendirin.

1 İZMİR
sende bir görüş hasan beyle.gerçekten çok uzmandır bu konuda. defalarca şahit oldum.prof.lar ameliyatlara giriyorlar 9 eylülde.dışarıda özelde olursanız gerçekten maddi yönden canınız yanar

Teşekkür ederim malesef yeni yasayla beraber bu durum çok kötü oldu benim doktorum Hasan hocaydı 9 eylülde kendisi ameliyatlarada kendisi giriyor her yerde olduğu gibi bıçak parası alıyor en son 10 bin tl diye duydum olan arkadaşlardan kendi kendime kaarr almıştım doktor önermiyorum diye zahmetli bi süreç kötü bi durumda ben kötü olurum ama sen git gene bi görüş sen bilirsin genede

Üst Alt