haşhaş;
hasan hocaya okadar güvenme zamanında çok iyi olduğunu bende duymuştum fakat beni çok süründürdü taktığı platinlerim kırıldı... yani saymaklada bitiremem sana.. hastanede kaldığımda gazabına uğrayan çok hastanın hikayesını dinledim.... senin boy uzatma estetik olarakmı ? bu konunun ortalarında hasan hoca tarafından estetik uzatma yaptıran bi arkadaşın hikayesinide okumuştum, kötü günler geçirmişti. Genede hevesini kırmak istemem ama üzerinde çokta düşünmen bi konu kemik sağlığı cidden başka hiç bişeye benzemiyo ... bi kırık tedavim var nezamandır uğraşıyorum düzelmesi için ciddi uzun zaman geçti... çektiğim acıları falanda saymıyorum onlar gelip geçici şeyler zaten...
hatta hastanede karşılaştığım bir vakayı anlatıyım .. arkadaşın biri bacak kısalığı için kumandalı sistem taktırıyo , ameliyat sırasında kemik kırılıyo ve ılızarov tekniğini deniyolar.. ameliyat sonunda sadece bir özür dilenip eve yollanıyolar , kontrole geldiklerinde bölgenin iltihaplı olduğu görülüyo arkadaşı tekrar ameliyata alıyolar bölge oyuluyo ve iltihap toplaması için bi makine takılıyo ,,, benden sonra 6tane daha ameliyat geçirmiş... Bu forumu uzun zamandır okuyorum aslında bunları yazmıycaktımda,, hasan hocaysa söz konusu birkez daha düşünün derim... kimsenin günahını almak istemem belkide asistanlarını soktu ameliyata ama aldığı parayada yazık ozaman ciddi paralar dönüyo ameliyatlarda...