kaltintas; arkadaşım sana da geçmiş olsun allah şifalar versin sıkıntımız ortak ne yazık ki aynı şeyleri yaşıyoruz ben çok zorlandım ta başından beri dediğim gibi ne kadar uğraştıysamda bükemedim sen pes etme başındasın daha dr.un fizik tedavi vs. ne düyorsa uygulamaya çalış inş. bu diz bükmede çok sıkıntı yaşamayız çiviler fazlasıyla canımızı yakıyor zaten bu arada nerde ameliyat oldun?
zeynep; kemikte uzama oldukça hareketler daha çok kısıtlanıyor diz daha az bükülüyor bu süreçte ne yapıp yapıp geri gitmemeli zorlamaya çalışmalısın derim yapabilirsen tabi eğer benim sıcak havlu sıkıntım yok yaralarım tamamen kapandı iyileştiği için sıcak havlu koyuyorum günde iki kere masaj falan yapıyorum fırsat buldukça termal sulara giriyorum bunlara yeni başladım bu şekilde çözmeye çalışıyorum ne kadar faydası olur bilemem sen nerede ameliyat olmuştun?
Allah her kese acil şifalar versin.
zeynep; kemikte uzama oldukça hareketler daha çok kısıtlanıyor diz daha az bükülüyor bu süreçte ne yapıp yapıp geri gitmemeli zorlamaya çalışmalısın derim yapabilirsen tabi eğer benim sıcak havlu sıkıntım yok yaralarım tamamen kapandı iyileştiği için sıcak havlu koyuyorum günde iki kere masaj falan yapıyorum fırsat buldukça termal sulara giriyorum bunlara yeni başladım bu şekilde çözmeye çalışıyorum ne kadar faydası olur bilemem sen nerede ameliyat olmuştun?
Allah her kese acil şifalar versin.