Arkadaşlar ilk görüşme için randevu ayarlandı.
Ak Parti milletvekili Cuma İçten ile Perşembe günü Meclis'te görüşme yapacaksınız. Lütfen Ankaralı arkadaşlar size sesleniyorum, bu görüşmeye katılacak olanlar lütfen buradan yazsınlar.
Görüşme tarihi: 4 Aralık 2014 Perşembe
Saati: 10.00- 14.00
Yer: TBMM
Arkadaşlar Meclis'te Milletvekili Cuma İçten'in makam odasında görüşme olacak. Görüşme öncesinde isimlerin yazılması ve bildirilmesi gerekiyormuş.
Meclis'te kontrolden geçtikten sonra isimlerinizi danışmaya verip Cuma İçten ile görüşeceğinizi soyleyeceksiniz. Danaışma da milletvekilini arayıp isimleri bildirecek ona göre alınacaksınız içeri.
Fakat ben beklemnizi istemediğimden dolayı arkadaşla görüştüm bu sorunu. Eger görüşmeye katılacak olan arkadaşlar isimlerini ve soyadlarını buraya yazdırırlarsa Çarşamba akşamına kadar, listeyi arkadaşa vereceğim randevu işlemlerinizi gerçekleştirecek o da. böylece sadece kimliklerinizi göstererek beklemeden girebileceksiniz.
Kimler katılır bilemediğimden -tekerlekli sandalye vs erişim açısından değerlendiremedik- ama bir sorun olursa oradaki görevlilere yardım talebinizi ilettiğinizde yardımcı olurlar size. Meclik alanı büyük oldugundan yurume vs sorun yaşayan arkadaşlar çekinmeden görevlilerden yardım istesin. Böyle sorunu olanlar buradan bildirirse ona göre bu sorunu da konuşurum arkadaşla.
Evet, Ankaralı arkadaşlar özellikle 2022 ve evde bakım aylığı alanlar, aylığının kesilme tehlikesiyle karşı karşıya kalanlar ya da bu konulara vakıf arkadaşlar sorunlarınızı iletmek ve görünmek için lütfen katılın.
sadece maaşlar değil yaşadıgınız, bildiğiniz ve tanığı oldugunuz her sorununuzu iletmeye çalışın.