Zamanın Ötesinde
haddini bil
sayın metepe bu sitenin en önemli şahsiyetlerinin başında gelir.
site yönetimide dahil olmak üzere, sağlık problemi olan herkesin sorusuna cevap verir.
herhangi bir özürü bulunmamasına rağmen bizim dertlerimizi derdi sayıp, yardımcı olmuş onurlu, bilgili, ahlaklı, saygın bir sahsiyettir.
Ben insanlarında evrim geçirdiğini düşünüyordum lakin senin yazılarını okuyunca yanıldığımı anladım.
sen ortaokul seviyesinde de olsa okula gitmedinmi ? taş devri, yontma taş devri, cilalı taş devri v.s okumadınmı ? bu insanların yaptığı aletler her tarafta mevcut. inkar edebilirmisin ?
yani öyle, adem dünya ya geldi de, oğullarının bir çiftci, diğeri çoban oldu. buna inanmak zor
insanların alet kullanması binlerce yıl almıştır, hayvanları evcilleştirmesi onbinlerce yıl almıştır.
ilk insan kalıntıları (kemik-iskelet gibi) 3 milyon yıl önceye gider.
insan yapısı kalıntılar da 50 bin yıl öncesine dayanır.
yerleşik hayata geçiş (tarım-evcil hayvan) ise 15 bin yıl öncesidir.
birde kuranda ilk yapı diye geçen kabenin yapılış tarihine bakalım. hatta onu da sen bul ve yaz burada.
kabenin temelleri atıldığı dönemde bazı ülkeler saraylarda oturuyordu
bir sürü bilim insanı biraraya gelip evrimi savunup araştırma, deneme yapıyor.
bir sürü evrime inanmayan bilim insanı biraraya gelip bizide içinize alın diyormuş
yahu niye alsınlarki. zaten kafadan karşı çıkıyorsunuz
sizde kendi aranızda bir araştırme-deney yapıp anti tez diye karşı tez çıkartın öyle tartışalım.
ama bunların araştırma, deney yapacak bir verileri yokki.
ellerindeki tek veri ''OL DEDİ, OLDU''
haddini bil
sayın metepe bu sitenin en önemli şahsiyetlerinin başında gelir.
site yönetimide dahil olmak üzere, sağlık problemi olan herkesin sorusuna cevap verir.
herhangi bir özürü bulunmamasına rağmen bizim dertlerimizi derdi sayıp, yardımcı olmuş onurlu, bilgili, ahlaklı, saygın bir sahsiyettir.
Ben insanlarında evrim geçirdiğini düşünüyordum lakin senin yazılarını okuyunca yanıldığımı anladım.
sen ortaokul seviyesinde de olsa okula gitmedinmi ? taş devri, yontma taş devri, cilalı taş devri v.s okumadınmı ? bu insanların yaptığı aletler her tarafta mevcut. inkar edebilirmisin ?
yani öyle, adem dünya ya geldi de, oğullarının bir çiftci, diğeri çoban oldu. buna inanmak zor
insanların alet kullanması binlerce yıl almıştır, hayvanları evcilleştirmesi onbinlerce yıl almıştır.
ilk insan kalıntıları (kemik-iskelet gibi) 3 milyon yıl önceye gider.
insan yapısı kalıntılar da 50 bin yıl öncesine dayanır.
yerleşik hayata geçiş (tarım-evcil hayvan) ise 15 bin yıl öncesidir.
birde kuranda ilk yapı diye geçen kabenin yapılış tarihine bakalım. hatta onu da sen bul ve yaz burada.
kabenin temelleri atıldığı dönemde bazı ülkeler saraylarda oturuyordu
bir sürü bilim insanı biraraya gelip evrimi savunup araştırma, deneme yapıyor.
bir sürü evrime inanmayan bilim insanı biraraya gelip bizide içinize alın diyormuş
yahu niye alsınlarki. zaten kafadan karşı çıkıyorsunuz
sizde kendi aranızda bir araştırme-deney yapıp anti tez diye karşı tez çıkartın öyle tartışalım.
ama bunların araştırma, deney yapacak bir verileri yokki.
ellerindeki tek veri ''OL DEDİ, OLDU''