[FONT=sans-serif]@[/FONT]Mehmet18
Bu konuda doktorlar hata yapabiliyor keza senin gittiğin hastaneninde doktoru sana iş güzarlık etmiş.
bir kere sana %40 rapor vermeleri lazım bu hususta itiraz edeceksin bizim rahatsızlığımız yasal olarak engelli ölçütlerinde tanımlıdır.
lütfen konuyu bilen ve işi bilen insanlar cevap versin sen sakın ümitsizliğe kapılma senin yazdıklarında Min 45 alman lazımdı.
gençmişsin gelişim miş falan bunlar hikaye o kol 25 ten sonra asla iyileşmez anca geliştirebilirsin
şimdi gelelim hakkını aramaya kardeşim aynı şekil tanımladığın üzere benimde sol kolumdan rahatsızlığım var yaşım 33
ilk raporum %50, 2005 ikinci raporum %60 2007 (haydarpaşa numune) üçüncü raporum ise vergi inidirmi 2014 %45 (ümraniye devlet hast)
yapacaklarınız nedir itiraz edeceksin hakem hastanesi talep edeceksin oda ümraniye devlet hastanesi seç ya da numune tavsiyem ümraniye nöroloji böl.
senin rahatsızlığın sürekli ve kronik bu hususta bölüm doktorunla konuşacaksın yapamadığın şeylerden bahset askere alınmadığından bahset var ise askeri raporları göster bölüm doktoruna,iş vermiyorlar diyeceksin olay bu.
yaş mış ıvır zıvır mı bunları kafana takma
ben senin gibu şu forumdan bu başlık altında 100 kişiye %40 ve üzeri rapor aldırdık sadece yönlendirmelerimizle çünkü bunu ben yaşadım ve biliyorum.
rapor alma amacın iş,EKPSS,Vergi,ulaşım,kart svs önceliğin iş ve ekpss olsun ordan yürüdükten sonra yolun açılır.
rapor konusu en sıkıntılı husus vergi indirimi o iş şuanlık boşver amacın iş ve ekpss olacak
burdan bana mutlaka yaz