yağmur1903 insan kendi şansını kendi yaratır bence. Benimde rahatsızlığım sol kolumda ve bende aynın senin gibi hiç kendimi farklı görmedim. Farklı görüneceğimi düşündüğüm zamanlarda ise hep " pff " dedim geçtim umursamadım. Lise zamanlarımda 3-4 ayda bir kız arkadaşım değişirdi taki 3 yıl bir kız ile uzun soluklu bir ilişki yaşayana kadar. ondan sonra pek kız arkadaşım olmadı, oldu tabi ama sayı ile zaman oranlaması farklılaştı daha yavaş yaşamaya başladım. En güzeli neydi biliyormusun ! uzaktan bir akrabam bizim sınıftaki kızları tanıyor ve zaman zaman bir araya gelip malum öğrencilik dedikoduları yapıyorlar, bizim uyanık kız akraba olduğumuzu söylemiyor başlarda ve benim hakkımda konuşulanları vs. duyuyor hep. Neyse uzatmadan, yılar yılar geçiyor 28 yaşında biz bu uyanık akrabam ile evleniyoruz ve bir gün bana o dönem konuşulanları mevzu bahsin genelde ben olduğumu anlatıyor vs. Yani inan yanlız değilsin farklı değilsin sadece birileri bir yerlerde gizli. Bu söylediklerim kendini yanlız veya soyutlanmış hissetmeminiz için bir örnek sadece, bu söylediklerin sadece insan ilişkilerimizin bile aslında çok normal olduğu olabileceği, korkuları kendi kendimize yarattığımız için var olduklarını bilmeni isterim. Sen kimseyi aramaz sormaz isen kimse seni arayıp sormaz ve ardından " yanlız kalmışlık " hissine kapılabilirsin/kapılabilirsiniz. Bunu yapmayın, arkadaşlarınızla çevrenizle her daim görüşün arayıp sorun ki yanlızlığa itmeyin kendinizi.