herkese merhabalar. bende de mağlum doğuştan sol kolda sinir zedelenmesi mevcut. bugün 23 yaşındayım ve kendim gibi kimseyle karşılaşmadım. önceden bu mevzuya çok takılmazdım çünkü ailem diğer insanlardan farkım olmadığını söyleyerek büyüttü beni ve bende Allah tan gelene hergün şükrettim ve ediyorumda. geçtiğimiz yaz üniversiteyi bitirdim ve birden kendimi çok yanlız hissettim. okul yıllarım çok güzel geçti, çok iyi arkadaşlıklarım oldu ama sizlerde bilirsiniz kendisinde olmayan sizi asla tam olarak anlayamaz. o yüzden bende benim gibi olan insanlar var mı diye bakarken aslında çok fazla sayıda olduğumuzu gördüm. ben bu olayı tamamen kabullenmiştim, belki doğuştan geldiği için belki insanların ilk gördüğünde anlamadığı için bilmiyorum işte iyiydim yani. bazılarınızda olan çekingenlikler bende hiç olmamıştı. taki insanların aslında beni farklı olarak değerlendirdiğini anladığım zamana kadar. o zamandan beride yalnızlık korkusu sardı beni. sanki bir ömür yalnız kalacağım gibi hissediyorum. bunun böyle olmayacağı hakkında umut verebilecek birileri var mı? sanırım benim gibi olan birilerinden iyi şeyler duymaya ihtiyacım var.