Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Brakial pleksus lezyonu olan kim var?

Merhaba aynı durum bende de var sağ omzum sol omzumdan kısa ve ince sağ kolum

ben pazartesi emg için randevu aldım şimdi beni çok korkuttun hocam emg'den önce kolun nasıldı bir anlatabilirmisin ve emg'den sonra ne oldu böyle bir şey varmı bu emg'de yahu

OnurcanG;

ilk yaptırdıktan sonra güç kullanırken acıyodu bazı yerler ama hiç bişe olmadı ne yan etki nede ek olarak iyileşme gibi bişey olmadı. ayrıca ben emg yaptırdım bide hoca yaptı.Yaparken acımıyo iğneyi batırıyo zaten bitiyo olay Hocam biraz zorladı batırdı içinde oynattı gözlerimden yaş geldi orası ayrı :)) ama çok yararı oldu raporda..

bendee hep kollarına dıkkat ederımm ınsanlarınnn alıstımm ama 27 yasında kaza gecrmıstım 2 yılı gectı alıstım artıkk

gelecem abi yanına görürsün beni :) bende hep sağ elim cebimde gezerimm :))

Merhabalar :)) EMG den korkmayın acı vs yok kolunuzun sinir ölcümü ve güç düzeyini belirliyor 2-3 iğne sokup kçüçük iğneler :) spor yaparak elinizi cebinizden çıkarın dirayetli olun kolunuzu kavuşturun özgürlüğe

aynrkdrcnr;
Kardeş sana geçmiş olsun yazını okuyamadım engel oranı değişmektedir %40 alan var 49 -50 bu işin peşini bırakma

onun benzeri başıma geldi.. :(

Sizinki gibi deyil ama ; ben düğündeyken silah atmaya başladılar bir kurşun ötelerden sekip omzuma saplandı.. hastaneye gittim pansuman yaptılar yaralar iyileşti 1-2 ay sonra mermiyi çıkardılar yapan yakalandı ama... Vucuttaki sinirlerin 1mm uzaması eski yapısına ulaşması 1 yıl sürermiş, sol kolumu 1 yıl hiç kullanamadım çok kötü bir şey hissedememek hareket zorluğu genede şükür etmeliyiz daha kötü durumda olanlara bakıp bence çok şükür...

Fatik1502;

Çok geçmiş olsun Fatik1502 bizden daha kötü durumda olan dostlarımız var şükretmeliyiz

merhaba öncelikle paylaşımınız için çok teşekkür ederim.benim hikayem çok uzun ama aynı 20 senedir sağ kolumu kullanamıyorum :( dayanılmaz ağrılarım olmaya başladı ve kolum incecik kaldı.bu saatten sonra ümitlenmek istemiyorum ama azda olsa bir şansım olmasını çok isterdim.ben dr dr gezemedim tedavi ettiremedim.buna maddi imkanım hiç olmadı.hayatta tutunabileceğim kimsede olmayınca arka çıkan.bunu kabullenmekten başka çaremde kalmadı.yani kısacası hayat bana çok acımasız davranıyor her yönden

hayırlı geceler,

ilk olarak bütün sayfaları bütün mesajları tek tek okudum bazılarında hüzünlendim bazılarında yalnız olmadığımızı bilmek sevindirdi. genelde hepimizin durumu aynı hatalı doğum yüzünden bu şekilde yaşamaya bırakılmak galiba ben rahatsızlığımın adını 2010 da öğrenmiştim ilk askerlik sebebi ile gatada emg çekilmişti zaten askerliğinde acemilik dönemini bitiritmişlerdi cokda zorlanmıştım :) neyse rapor alıp askerliği bıraktıkdan sonra iş için hayli ile diğer arkadaşlar için özürlü raporu almak için başvurduk %25 den fazlasını vermediler hayli ile işimize yaramadı diğer arkadaşlar gibi bizim için en iyi meslek memurluk arkdaşlar bende azim hırs ettim memurluğu kazandım 2 ,5 senedir de cok iyiyim kendi yağımda kavruluyorum benim sorum ehliyet konusunda %25 raporla sadece h sınıfımı ehliyet alabiliyoruz yada nasıl bir engel oluyor bize

ben varım ve ameliyat oldum prof dr atakan aydın hocam yaptı ameliyatımı ve çok memnunum

merhabalar kızım 4 aylık doğum sırasında omzu takıldı ve brekial pleksus yaralanması gelişti. insan başına gelmeyince bilemiyor çok zor bi durum. benim durumumda doğumun sezeryan olması gerekiyormuş. doğumdan beri doktor doktor geziyoruz. beninle aynı sorunları yaşayan anneler varsa onlarla görüşmek isterim.

merhaba seçildd ben aynıyım 18 yaşındayım brekiyal pleksus du bnmkide inanırmısın içime kapanık yaşıyodum ama artık öyle olmadı bi doktor bulduk tesadüf oldu allah razı olsun doktorlarım çok iyiydi hala görüşmeye devam ediyorum ve doktoruma gittim dedi ki beklediğimden de çok iyi sonuç alıyorum az kaldı dedi

merhaba prenses@ ben ankara dayım kızıma tip 1 dediler amelıyat gerektirmiyormuş. araştırdım 1-2 yıl içerisinde iyileşiyormuş ama genede insan kendini çaresiz hissediyor.sizin doktorunuz kim kızımı gürsel leblebicioğlu na götürüyorum. 2 defa emg de yaptırdım iyileşme görüldü ama yapabileceğim başka bişeyler var mı diye hep araştırıyorum. kızının iyileşme süreci nekadar sürdü.İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür. iyi haberlerini bekliyorum.

ben kendim 18 yaşındayım bn ameliyat oldum ve doktrm atakan aydın çok iyi ameliyatımı da yaptı

bende 18 yaşındayım geçirdigim motor kazası nedeniyle brakial pleksus kopması oldu ve 1 bucuk senedir kullanamıyorum aynı senin gibi herkez bana bakıyormuş gibi geliyor ve bende senin gibiyim hayat işte ne dersin........

bende 26 .06.2011 de motor kazası geçirdim brakial pleksus kopması oluştu doktorumun dedigine göre dört damarım kopmuş bacagımdan kaburgamdan boynumdan damar ekledi bende 1 bucuk senedir böyleyim acaba sizin kolunuz düzeldimi onu soracaktım bana dönerseniz sevinirim geçmiş olsun sizede..

peki düzelme oldumu kolunuzda? prenses@...

evet eskisine göre daha iyiym şimdi inşallah dahada iyi olucak

kusura bakma prenses@ benimkide yazınca kızın zannettim. ameliyat olalı nekadar oldu doktorun istanbul damı atakan beyede kızımı göstermek isterim. hangi hastanede olduğunu ve iletişim bilgilerini yazman mumkün mü.

benim doktorum gaziosmanpaşada ama çapadada yeri özel çok pahalı prof dr atakan aydın doktorum iletişim bilgileri cebi falan internetten çıkıyo

elim havada 3 ay durdu korse taktılar ondan 3 ay durduktan sonra çıkardılar

Teşekkür ederim prenses@ Bu işe bakan doktorlar ne hikmetse hep prof ve muayeneleride pahalı. Ben kızımın muayenelerine 300 tl ödüyorum MR Rontgen hep para ile 4 aydır bisürü para döktük.Yeterki iyi olsun. İnsan senin gibi iyileşenlerin haberlerini duydukça umutlanıyor.İnşallah daha da iyi olucaksın ve bize umut vereceksin.

( Brachial Plexus Turkey - Brakial Pleksus Türkiye ) diye facebooka taratırsanız grubumuza katılırsınız sayımız artsın saygılar

Merhaba 2.5 ay önce ailecek geçirmiş olduğumuz trafik kazası neticesinde daha önce adını hiç duymamış olduğum bu rahatsızlıkla tanıştım Ancak maalesef ben değil o zaman 15 aylık olan kızımın sağ kolunda Çok yakında amelliyat olacak sol kolundan sağlam olan bir sinir sağ tarafta kopan sinirlere tutturulacak Zorlu bir operasyon 6 hafta kolu ve başı hiç hareket etmeyecek şekilde sabitlenecek Amelliyatın sonucunu aylar sonra görebileceğiz Çok endişeliyim Bu operasyonu kendi ya da yakını geçiren var mı?

Geçmiş olsun defnem ben kızımı hacettepe ye fizik tedavi kontrollerine götürdüğümde arada bu operasyonu geçiren çocuklar gördüm ve anneleri sonuçtan çok memnundu. Derdimiz aynı olunca orada birçok anne ile dertleştik bizede ameliyet olabilir demişlerdi ve arada konuştuğum anneler yüreğime su serpti.Süreç uzun olduğu için insan demorize oluyor ama en azından tedavisi var.

inşallah ben bu işe baş koydum inşallah iyi olucak ve bende herkes gibi şimdi kolumu kaldırıyorum hareket ettiriyorum doktorum umut veriyorr

defnem evet mesela ben 9 yaşındayken doktorum oradaymış ancak biz çapayı bıraktık ve şimdi haberimiz oldu

ben varım

bende kaza sonucu 3 ay once brakial pleksus lezyonu teşhisi kondu sol kolda.iyileşme surecini bilen varmı neler ypmam gerekiyo?

Üst Alt