Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
arkadashlar, devotee.leri, amelo.lari vs. burada sömürücü birer canavar olarak "tanitirken" biraz dikkatli olalim... hani bu son zamanlarda cokca bahsedilen ve korkulan "saglamlara düshmanlik", "saglamlari dishlama" konusu var ya hani , ishte tam da oraya götürebilir bizi bu konu... bi zamanlar üyesi oldugum ama bu konuda bazi tavirlari mide bulandirici buldugum icin ayrildigim bazi alman engelliler sitesinde öylesine bi amelo korkusu, fobisi, düshmanligi almish bashini gidiodu ki neredeyse siteye ugrayan her saglama amelo gözüyle bakiliodu... forumda "yanlish" söz yazan her saglam amelodur diye siteden kovuluodu... müthish bi güvensizlik esiodu etrafta... rahati, huzuru kaciran bu güvensizlik beni kacirdi
arashtirmadim nedense o konuyu ve unutmushtum bile...
taa ki internette engelliler sitelerine üye olana kadar...
aman allam, meger ben nasi bi "canavarla" konushmushum da haberim yokmush...
iiki de o siteleri tanimadan önce o devotee.yle tanishma firsati bulmushum...
bu "alish verishi" bilmiom ama olaya olan tepkilerin, ve bu meseleyi (bana göre) yanlish ele alishimizin bizi nereye götürebiliceni az cok kestirebildigimi düshünüom... bilindigi gibi almanya.da (ve bazi bashka ülkelerde) biraz daha uzun zamandir konushuluo bu konu... ben de internet sayesinde yaklashik ikibucuk, üc senedir (daha önce hic aklima gelmedi nedense ) "engelliler dünyasina" girdim gireli gözlemledigim bazi sheyler var... ve bana göre pek hosh olmayan sheyler...
bu sözlerim hala gecerli...sirf sakat oldugum icin begenilmemeyi, reddedilmeyi ne kadar reddediosam sirf sakat oldugum icin tercih edilmeyi de aynen o kadar reddediom... biri digerinden zerre kadar fazla rahatsizlik vermio bana ...
Rekursion ' Alıntı:yüklenen yoksa ben yükleniim... elimizden geldigi kadar hem aydinlanmaya hem aydinlatmaya calishtigimiz icin, bilgilenmeye ve bilgilendirmeye calishtigimiz icin cooook özür dileriz... büyük bi suc bu... mutlaka cezalandirilmaliyiz... mutlaka!... babeeeeeen, nerdesin?... bilgi de bilgi diosun ama isteyen kac kishi var ki, ugrashmak bile istemio insanlarin büük kismi...
andante' Alıntı:Onu bütün özellikleriyle sevdi... Burada birilerinin kalkıp aşktan sevgiden söz etmesine hiç itiraz etmem de, bunu bu konunun içine sokmalarına bende tahammül edemem.
[size=4]Cinsel ilişki! Ne kadar sürecek? 3? 5? 50? 100? Usanıncaya kadar? Evlilikten söz edilmediğine göre "ömür boyu bir yastığa baş koyma" diye bir şey düşünülmüyor demektir.. Peki bu ilişki kesildiğinde doğabilecek yıkımı düşünebiliyor musunuz? Yoksa siz "Sağlıklı Cinsel Yaşam" deyince "Hijyenik Cinsel Yaşam" mı anlıyorsunuz? [/size]
Devoteler yeteri kadar dürüst/tarafsız olurlar mı acaba cevap verirken; ya da devote karşıtları?!Menekşe' Alıntı:[size=4]Bu soruların cevaplarını ya bir devote verebilir
Yada bir devote ile birlikte olan kişiler.[/size]
OturanBoğa' Alıntı:Belash, burada insanlara kendini anlatmaya çalışan sensin (öyle olduğunu varsayıyorum). Dolayısıyla onlar seni itse bile, sen derdini anlatmaya devam etmelisin.