Mehmet abi geçmiş olsun abi hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. idrar tutmayla alakalı bir operasyon yapılmadı anladığım kadarıyla.
Büşra güzel bir haber vermişsin faydalı olabilir ama şöyle bir sıkıntımız olabilir. Bir çoğumuz bunlardan biride benim bu hastalığı etrafımızdan nedense saklıyoruz.
Şimdi sen bana bu programa çık konuş desen cesaret edemem sanırım neden dersen çevremden.
Havva abla elimden geldiğince forumu duyurmaya çalışıyorum internette bulduğum herkese anlatıyorum bir forumumuz var burada bildiklerimizi paylaşıyoruz gibisine.
En son bugün Bartın dan bir arkadaşa verdim forumun adresini yakında gelip yazar belkim.
Kendim hakkında bilgi vereyim bu arada. Bugün benim enjeksiyon yapılma durumum vardı. Sadece vardı ile kaldı
Enjeksiyon olmak için gittim hastaneye fakat, Doktorun dediği sana enjeksiyon yapılacak ama eğer normal yol enjeksiyonla tamamen kapanırsa ne olacak.
Benim mitrofonof 16 senedir kullanılmıyor doğal olarak kapalı, normal yolda kapanırsa çok kötü şeyler olabilir dedi doktorum. Penisten Tak yapabilir misin dedi.
Dedim oradan da Sonda ilerlemez ilerlese de çok zor geçer. Genede kendisi denedi aynı dediğim gibi oldu sonda gitmedi. Enjeksiyondan vazgeçtiler.
Sistoskopi yapalım duruma bakalım sanırım mesaneyi kapatmak en doğru olan dedi
21 kasıma randevu verdi.
Sanırım artık pes edip kapattırmaya daha yakınım genede içimde kararsızlık hüküm sürüyor.
Kafamı kurcalayan şu an ne böbrek sorunum ne taş sorunum nede enfeksiyon sorunum var.
Ama taka mahkum kaldığımda bu sorunlarla yüzleşebileceğim beni korkutuyor açıkçası.