Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekstrofi Vezika olan kimler var?

Eminecim Allah analı babalı, sağlıkla büyümesini nasip etsin inşaallah.Bende Havva ablam gibi cesaret edemeyenlerdenim :) İnşallah fikirlerim ilerleyen zamanlarda değişir.:D
Umarım operasyonunuz başarı ile tamamlanır ve yavrun şifaya kavuşur canım.Sanırım ikimiz de aynı zamanlarda hastahanede olacağız.Sanırım dedim çünkü artık hiçbirşeyden emin olamıyorum ayın 17 sinde bizde kan tahlili için çağırıldık.Ama bu kaçıncı kendimizi hazırlayışımız her seferinde bir engel çıkıyor.Önce kar yağışı, sonra tam kendimizi hazırlamışken hormon iğnesi e sonra tam gün yasası çıktı oğlum 2,5 yaşına geldi hala epispadias onarımı yapılmasını bekliyoruz.Belki birşeyler değişir diye bu güne kadar bekledik ama Hocamız ücretsiz izne ayrıldığından dolayı başka bir Hoca gördü ve ameliyatımız bu sefer olacak inşaallah.Aslında Hocamı değiştirmeyi hiç istemedim ama şartlar böyle olmasını gerektirdi daha fazla beklemek istemedik.Oğlumun çok hareketli oluşu ve ameliyatımızın tekrar ertelenebilme ihtimali beni çok korkutuyor.Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşaallah.
Metin senin de Allah yardımcın olsun.Sende bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah.Rabbim herkezin gönlüne göre versin.
Havva Ablacım seninle zaten sürekli konuştuğumuz için sen benim yaşadıklarıma birebir şahitsin.Benim her türlü kahrımı çektiğin için sana buradan da teşekkür etmek istedim.Seni çok seviyorum, iyi ki seni tanımışım.Sen benim her daim manevi ablamsın, bunu unutma.Alime de Allah şifa nasip etsin inşaallah.Bizim yavrularımızla birlikte Allahım şifa arayan herkeze şifalar nasip etsin.Kendi oğlum için her dua edişimde hepimiz için de dua ediyorum.Hayırlısıyla hepimiz atlatalım bu zor günleri inşallah.Allahtan ümit kesilmez, derdi veren rabbim şifasını da verecek elbet.Umutsuz olmamalıyız..

Elifim, canım kardeşim, ablan olmaktan çok mutluyum, abla- kardeş arasında ne kahrıymış, seni ve oğlumun adaşını çok seviyorum. Hakkınızda hayırlısı olacak inşallah, ben de önce inşallah, sonra elimden geldiğince seni bu yolda yalnız bırakmıycam.

Selam herkese.
Bugün ilk defa sistografi deneyimimde oldu.
Her şey narkozdan 2 nefes alana kadarmış :) Seneler sonra narkozu içine çekmenin hazzı paha biçilemezmiş :)
Oldukça kalabalık bir ekip tarafından çekiliyormuş sistografi 2-3 hemşire, anestezist, 2 doktor, 1-2 hizmetli falan başımda bir ton insan vardı :)
13:00 da uyutuldum, 15:30 flndı kendime gelmişim hiç bir şeyi anlamamışım. Ben iyiyim diyip bir anda ayağa kalkıp raporu alıp evime geldim.
Bakalım pazartesi gel konuşalım dendi herhalde ameliyat kararı çıkacak hayırlısıyla.

Hayırlısı olsun metin inşallah güzel haberlerle gel :) bende bi yıllık izin hakkını doldurabilsem durmucam gitcem ameliyata :) bu keeeeeeeeeezzzz sooooooonnnnn diyerek inşallah :)

Metin, çok geçmiş olsun inşallah hayırlı haberlerini alırız pazartesiiii, narkoza duyduğun hasretle :) ilgili sözlerinle formunda olduğunu bize gösterdin. Narkoz bi daha hayatınıza hiç girmesin inşallah :)

Merhaba herkeze
Sonunda beklediğim an geldi ve yarın hastahaneye yatışımız yapılıyor ve Allah nasip ederse epispadias onarımı operasyonumuz sonunda gerçekleşecek.Bir yandan beklemenin ve amacımıza ulaşmamızın mutluluğunu yaşarken bir yandan da korku, stres ve hüznü yaşıyorum.Umarım herşey yolunda gider ve hayırlısı ile bu sürecide atlatırız.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..Hayırlı haberle döneceğimize inanıyorum ve dua ediyorum.Sizlerinde dualarınızı bekliyorum.Allaha emanet olun.
Sevgiler..

Elifim, canım kardeşim ve tatlı oğluşun Ali'ye Yılbaşında İstanbul'a hoşgeldiniz diyorum. Ameliyat günü inşaallah ben yanınızda olacağım, buradaki tüm arkadaşlar da sana ve oğluna edecekleri dualarıyla kalpleriyle yanımızda olacaklar eminim. Bugünler hayırlısıyla geçecek, bitti gitti diycez inşaallah.

Elif abla Dualarım sizlerle Yeni yılda bütün mutluluklar sizlerle olacak Allahımın izniyle.
Benimde ameliyat kararım çıktı Çapa Tıp Fakültesinde. Ama eskiden çok çektim çapadan bu sefer aynı hatayı yapıp kendimi çapadaki sıradan uzman, operatörlere bırakmıcam kendimi bu sefer kendimi emin ellerde ameliyat olmak istiyorum. Çapada kendisine çok güvendiğim bir hocamla görüştüm ameliyatı özelde yapmaya karar verdim. Şu an ondan operasyon için bir fiyat vermesini bekliyorum. 2 bir ameliyat gerekiyor onu içinde ayrıca fiyat alcam. Bu arada şu kök hücre olayı için Ankaraya gitmeyide planlıyorum en azından gitmedim demem sonradan pişman olmamak için.
Her şeyin hayırlısı yeni yıl hepimize mutlu sağlıklı bir yılması dileğiyle. Hepinizi Koskocaman öpüyorum.
Syg.

Elif'in oğlanın burun akıntısı ve hapşırığı nedeniyle ameliyat ertelendi, haftaya kısmetse dualarınızı eksik etmeyin. Hakkında en hayırlı gün ve zamanı Rabbim bilir demekki:) Metin senin için de bilemiyorum ki ne desem, bu işin altından kalkmak özel hastanede o kadar kolay olmayabilir, bir de özel hastane seçerken tabelasına bakma hastane yazdığına, pekçok bölümü barındırmayan otel hizmeti veren çok hastane var İstanbul'da. Aman diyim senin sağlığında değil de cebinde gözü olan bir doktor bulayım deme, iyi düşün.

Abla öyle bir doktor olduguna inanmıyorum. zaten kimsede gel özelde yapalım falanda demedi ama bakalım aklımda öyle bir fikir var hele bir fiyat alayımda duruma göre ama çapaya inanmıyorum artık, sordugum cok basit soruları bile cevaplayamayan bir hastaneye kendimi nasıl teslim edeyim :(

MERHABALAR ARKADAŞIM bende extrofia vezikal + üriner diversiyon hastasıyım ben son aşamasınıda oldum seni şu konuda aydınlatmak istedim ben 7 kez bıçak altına yattım ve şu anda sonda kullanıyorum hayatımın sonuna kadar da böyle olucak ama şunuda unutmaki şimdiki halinden daha iyi olacağın kesin olmaz isen zamanla böbreklerinde sorun yaşamaya başlayacaksın ve inanki bu dahada zor diğer arkadaşın bahsettiği kesin tedavi her birey için geçerli değil ben 2003 te oldum son ameliyatımı Ç.Ü.T.F benim hala sorunum devam etmekte kapatmış oldukları kanalda sızıntı oluyor zaman zaman ayrıca ön loopta yani tak yaptığım yerde apandis şişme yapıyor hayatı zorlaştırıyor ama yinede bunada şükür istersen size bir profösör ismi söylemek isterim Ç.Ü.T.F üroloji anabilim dalı nihat satar bu kişiyle konuşabilirsiniz umarım yardımcı olabilmişimdir.

Harbi öncelikle hoşgeldın aramıza.
Senelerdir bu nalet bezden kurtulmanın hayalini kuruyorum.
kötüyü inan düşünmek istemiyorum, tabiki bende farkındayım bazı şeylerin ama bazı risklere girmek zorundayım lakin yaşım artık 30 u geçti bazı şeyler ya olur yada olmaz yapacak başkada çağrem kalmadı hayırlısı diyip kapattırcam. Aslında dediğin gibi en korktugum böbrekler fakat onuda düzenli tak yaparsam bişey olmucagını söylüyor doktorlar onlara güvenmekten ve düzenli yapmaktan başka çagrem yok :(
İyi geceler yeğenim oluyor acil hastaneye gitmem gerekiyor :D

aranıza katıldığım için bende mutluyum hiç değilse insanın derdini rahatça konuşup sorunlarına çözüm arayabildiği bir ortamda olmak güzel aslına bakarsan ameliyat olman bundan sonraki hayatın için önemli rabbim cümlemizin yardımcısı olsun bu arada hayırlı olsun yeğenim oluyor demişin hayırlı akşamlar kardaş.

bu arada şunuda söylemeliyimki üriner diversiyon yapılması için apandisinin alınmamış olması öncelikli

harbi hoşgeldin aramıza :)

metin dayı mı oldun amca mı :) hayırlı uğurlu olsun yaşı uzun sağlık mutlu bi ömür sürsün inşallah :)

Sağolasın Büşracım. Amca oldum şükür.
Allah hepimize bir çocuk nasip etsin onca uğraşımın büyük bölümü zaten bunu yaşamak için.
Yoksa ben zaten böyle hayatımdan oldukça memnunum :)

hoşbulduk gerçekten güzel biryermiş burası allah hepimize sağlık sıhhat versin.

harbi burda böyle hepimiz kardeşiz kaderdaşız dilediğin gibi muhabbet serbest :)

teşekkürler insan yanlız olmadığı hissettiği zaman daha güzel

ben bu foruma girdim ekstrofi vezika yı arattım ne birileri vardı ne hastalığın adına bi konu vardı dedim acaba tek miyim ben bu dünyada diye düşündüm hadi bismillah deyip konuyu açtım vee sonrası bu oldu işte :) çok güzel dostluklar kazandım derdimi anlattığım kişinin beni anlaması benimle aynı kaderi paylaşması benimle sevinip benimle üzülmesi bunlar paha biçilemez şeyler iyi ki açmışım bu konuyu iyiki tanımışım aydınlı33, 09akon,iskoçyalım,yağmur,cihan, zeynep abla bunlar varya bunlar :) kafaların ağrıttığım insanlar işte :) beni sabırla dinleyen insanlar kardeştende öte insanlar iyi ki tanımışım hepsini :eek: inşallah Rabbim herkesin hakkında en hayırlısını nasip eder güzel güzel haberlerini duyarız inşallah :)

senin adına sevindim gerçekten herşey gönlünüzce olsun dilerim

Harbi aramıza hoşgeldin. Metin yeğenin de yeni yılla birlikte ailenize hoşgelmiş olsun, bahtı açık, sağlıklı mutlu bir hayatı olsun inşaallah.

Herkesten yarın Elif'in oğlu için dua istiyoruz. Sabah kısmetse ameliyatını olucak.

Allah yardımcısı olsun inşallah güzel sonuçlarla dönerler

Haftasonu Havva ablamla birlikte Elif ablayı ziyarete gittik. Çok tatlı boncuk boncuk gözlü bir oğlu var Elif ablanın.
Şu yazıyı yazdıgım anda ameliyatta olması lazım Ali nin Allahım inşallahh yardımcısı olcak Yeğenimin bir an önce bitecek bunca dert. Dualarım onunla
İnşallah önümüzdeki hafta Havva ablamla ayarlayabilirsek tekrar ziyaretine gitmek istiyorum.
Syg.

Elif'in Ali'ciği oldu ameliyatı çok şükür. Bu gecelik yoğun bakımda kalacak, sabah 8.30da alındı ameliyathaneye, önce sistoskopi yapılacağı söylenmiş, 10.30 gibi ameliyatı yapacak hoca girdi ameliyathaneye. Sonrası Elif'i ve eşini, annesini (anneanne), babasını (dede) ve tabiiki beni de (onları sakin tutabilmek için elimden geleni yaptım) delirten 6 - 7 saatti. Saat 17.00' de hoca da Aliş yoğun bakıma girene kadar ameliyathanedeydi. Bu yorucu günün ardından, Alişin yoğun bakımda kalmasını anneciğinin dinlenmesi açısından da Alişin güvende olması açısından da ben çok doğru buldum. İyi olup, anneciğinin yanına verilene kadar dualarımızla onlara güç dileyelim.

Metin, Elif de seni tanımaktan dolayı ne kadar mutlu olduğunu eşine bile anlatmış. Eşi de tekrar geleceğin zaman inşaallah tanışmak istediğini söyledi. Oğlanın durumuna göre Elif'in odadan ayrılabileceği zamana denk getiririz, konuşuruz senle zaten, ben de gideceğim zamanı ona göre ayarlayacağım. Bugün ihtiyaçları vardı birilerinin yanında olmasına, o nedenle gittim bugün. Zor olanın çoğu gitti, çocukların toparlanması çabuk oluyor inşaallah Ali de yapacak, sen de gördün kıpır kıpır yerinde durmayan bir çocuk maşallah. Umarım çabuk ayaklanır, annesini yine peşinde koşturur:)

Ablam işin çoğu bitti şükürler olsun, artık bundan sonrası daha kolay olcaktır, en zor olan beklemek oluyor amelıyat olacagı zamanı beklemek benım gıbı bazen amelıyat anını beklemek daha zor oluyor. Allaha şükür bitti artık hayırlısıyla ablamızı bursaya geri yollucaz sağa salim.
Abla inşallah elif ablanın eşi fln topluca oturabilcegimiz mutlulugu paylasabılcegımız bır an olur haberlerını beklıyorum tekrardan.

Üst Alt