Herkese selam,Dr. Dayançla görüştüm, net bişey söyleyecek olursam benim oğlumu değerlendirmek adına bir takım filmler istedi, onları yaptırdıktan sonra söyleyecek bişeyleri olacağını sanıyorum. Görüşmede çıkan sonuç şuydu: "cerrahpaşada iyileşen kim var mesane ekstrofili, Cerrahpaşa ısrarınızla çocuğunuza iyilik mi kötülük mü yapıyorsunuz? " bence bu tespit doğru aslında. İyileşen bir yana, son zamanlarda hocaların kaçışıyla asistanların takip hatalarından kaynaklı pek çok böbrek kaybı da duyumlarım arasında. Hocamızla bir görüşme yapacağım, ona göre karar vereceğim. Bizde şu anki en büyük sorun, bizim oğlanın ergenlik dönemi havalarından hiçbir değişikliğe açık olmayışı, bezinden memnun olduğunu söylüyor, böbrek kontrolleri de yolunda, kimseye kendini elletmeye niyeti kesin yok. Eskiden olsa kucağıma alır götürürüm, şimdi bu olamıyor, Dayanç hocayla görüşmede hiçbirşey konuşmadı, görüşme bittikten sonra da o filmleri yaptırmam dedi, kestirip attı. Keyfini bekliycez, bakalım Ramazan bitsin de hayırlısı inşallah. Herkes için hayırlısı. Sevgiler