Hükümsüz hayatlar,
Teşekkürler verdiğin bilgiler için, TAK yapma konusunda
"keyfi" yazmışsın ya, demekki hepiniz yaşınız ne olursa olsun aynısınız. Benim oğlan da bu konuda
keyfi hakkını kullandı, doktorumuza veridği sözleri unuttu, çok rahat bir şekilde canı isteyince TAK yapıyor, dışarı çıkınca bez bağlıyor, beni çıldırtıyor yanii. SBS sonuçları açıklandı, rezalet umrunda değil. Facebook, twitter çılgınlığında dünya umrunda değil. Ben de yoruldum artık. Kendini göndericem doktorlara bir ay sonra yapmadıklarını kendi anlatsın.
Pitstop kardeş,
Ben o siteye önceden girip görmüştüm, fi tarihinde çekilmiş gibi geldi bana, günümüzdeki sondalarla alakası yok, zavallı çocukların yüzleri bile gizlenmemiş, belli ki ailelerinin haberi bile yok, en mahrem anlarının internet ortamında yayınlandığından.
İskoçyalım merhaba,
Güzel haberlerine çok sevindim, trajikomik gelen "TAK yapmıyosun dimi oh oh iyi" diye yorum yapan doktora da bayıldım, dediğin doğru yani madem yapmayınca aferin alıyosun niye delik açmışlar sana? Beni bu doktorlar öldürecek sonunda ecelim gelmeden
Şimdi benim oğluma TAK yapmalı diyen doktorları dinlemediği için oğlumla niye didişiyorum acaba, evde huzur kalmadı valla. Ders yapmıyor, Tak yapmıyor, söz dinlemiyor ne yapacağımı şaşırdım, ergenlik ilacı var mı acaba
Rayha hoşgeldin siteye ve geçmiş olsun kızına, Allah yardımcın olsun daha yolun başındasın tatlım.
Bizim doktorumuz Cerrahpaşalı, şu anda muayenehanesinde, Prof. Dr. Cenk Büyükünal, bizim çocuklar
için elinden geleni yapıyor, her engele rağmen.
Sağlık Bakanlığının sitesinndeki "bilgi edinme" ikonuna tekrar sordum, ilave ücret alınmayacak hizmetlerdeki "doğum anomalisi cerrahi işlemlere" mesane ekstrofisi hastalığı dahilmi diye, alacağım cevabı burada yayınlayacağım. Hepimiz özel hastaneye gdip rahat edelim, devlet de bizden kurtulsun
Herkese şimdiden hayırlı ramazanlar diliyorum, birbirimize bol bol dua edelim.
Selo,
Yorumuna bir sürü yıldız yaptım içimden, ben de umutsuzluğa düşmek üzereyim cerrahpaşaya hocamız dönmezse, başıboşluk almış yürümüş durumda, denetimsizlik de cabası. Ağustos başı senin doktorunla randevulaşan bir mesane ekstrofili çocuk var, ondan gelecek haberleri de burada aktaracağım. Cerrahpaşa onu Eylülde ameliyata çağırdı, senin hastaneden ve doktorundan bahsettim, tüm yapılanlarla git bir görüş al, bu adamın iyileştirdiği hasta var dedim, o da randevu aldı Adnan Bey'den. Hayırlısı herkes için.