Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elektrik desteğinin uygulanması hakkında bilgiler

Elektrik yardımı yatırıldı

Edevletten zamlı elektrik yardımları yatırılmıştır.. Kontrol edebilirsiniz

AMN-LX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elektrik Desteği için ikametimde kişi sayısı azalirsa ne olur ?

Biz elektrik desteğinden yararlaniyoruz.
4 kişiydik ancak ikamet değisikligi vs. Sürecinde 3 kişi olduk ancak hala 171 tl oluyor normalde 3 kisiye 137 tl değil mi bunu vakifa bildirmem lazim mi , en saglikli yöntem hangisi olur ?

Güncellenmiş... 68 lira olan 1-2 bireylik hane için elektrik desteği %51 oranında artışla 103 liraya yükseltilmiş. Yılboyunca böyle... Dua edelim de elektriğe kallavi zamlar gelmesin. Tasarruf etmeye devam.

137 TL 3 kişilik aile gelen fatura 400 TL son düzenleme ile ne gelecek dur bakalım önümüzdeki ay belli olur ne kadar geleceği

arkadaşlar evim kira %57 kalpten engelliyim. Eşim çalışmıyor. Herhangi bir mal varlığım yok. Bende bu desteğe başvurabilir miyim ? Nereden başvurabilirim ?

Sardonyx35
Başvuru yok arkadaşım... Devlet sistemden zaten görüyor kimin yardıma muhtaç olduğunu..edevlet şifren varsa bak ordan.. Mutlaka sanada verilmiştir bu yardım.. 2 yıldır bu ödeniyor yenimi farkettin.. Ayrıca bu hastalara, engellilere, gazi, dul, yetim, gibi insanlara değil.. Yardıma muhtaç geliri düşük tüm ailelere verilen bir destektir.. Başvurusuz otomatikmen yapılmıştır.. Şimdi edevlete gir sosyal yardım bilgileri sorgulama bölümünden bak.. ((Elektrik ödemeniz hazırdır)) yazar. Yada çekildi yazar.. NOT=ödeme genellikle evin reisi erkek adına yapılıyor.. Eğer erkek adına değilse, aynı evde yaşıyorsanız eşinizin annenizin babanızın adın yapılmıştır.. Onların edevletine bakın... Bana özelden yazın 2 dakikada kontrol edeyim

iLLeqaL

Amaçlanan; yandaş elektrik dağıtım şirketlerinde olası nakit akışı bozulmasını devlet güvencesiyle önü alınması. Dar kesim faturalarını ödeyemeyince nihayetinde kardan zarar edecek olan bu obez şirketler olacak. Karda sıfır risk istiyorlar. Kılçıksız..!

Elektrik Desteği Yardımı

Elektrik desteği yardımı E-Devlet Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama bölümünde görülüyor "ödemeniz hazırdır" yazıyor ama PTT Üzerinden Yapılan Kurum Ödemeleri bölümünde kayıt bulunamadı yazıyor bugün sıkıntı yoktu gösteriyordu ama şimdi böyle yazıyor bu normal mi?

4 kişi yaşıyoruz ailede bende 103 lira var bunu nasıl düzeltiriz vakıfı arayarak mı

mehmet.A
Normaldir.ptt ye git orda yardımın gözükür..bazen edevlette ödeme çekildi diyor ama ptt de yardım gözükür.. Sorun yok

Biz evde iki kişiyiz sadece evde bakım maaşı alıyoruz başka gelirimiz yok ama raporla aldığımız arabanin getirisi var göründüğü için elektrik dahil hiçbir sosyal yardımdan yararlanamiyoruz

Bunlar iyice kafayı yedi elektrik yardımını 2 ay sonra düşürmek kadar saçma bir şey olamaz

Keyfiliğin bokunu çıkardılar. Ne gerekçeyle elektrik desteğinden kırpıyorlar?
Elektrik fiyatlarında büyük bir indirim mi oldu da bizim haberimiz olmadı? Tam tersine, doğalgaza gene zam gelmiş, dolayısıyla elektriğe büyük bir zam daha yolda.
Bu keyfilikle, toplumun bu tepkisizliğiyle ve muhalefetin bu çapsızlığıyla engelli aylıklarında da kırpmaya cüret ederlerse şaşırmam. Kim ne diyebilir ki.

Herkes twitter dan aile ve sosyal hizmetler bakanlığın sayfasına sabit twitin altına yorum olarak yazmalı elektrik yardımını neden düşürdünüz sayın bakanım diye herkes tepki vermeli bakanı etiketlemeyi unutmayın

Ben Sözcü'ye konuyu iletecem. Belki haber değeri olarak görüp manşetlerine taşıtlar.

144 ile görüstüm devlet elektriği düşürdüğü için elektrik yardımı yeniden ayarlanmış böyle böyle oynarlar.:)

Ebru81

Elektrik nerde düşmüş ya kdv düşürdü fatura yine 1000 tl geldi insanlarla dalga geçiyorlar haram olsun inşallah kesilen paralar

arkadaşlar benim edevlettede elektrik desteği görünüyor.fatura babamın uzerine ptt gitsem ben alabilirmiyim.evrak olarak ne gerekli ilk defa alacağım .en fazla 600 gelen fatura 1500 tl geldi:mad:

cerbe
bildiğim kadarıyla ebmlılere değil 2022 lere elektrık yardımı edılıo

arkadaşlar benim edevlettede elektrik desteği görünüyor.fatura babamın uzerine ptt gitsem ben alabilirmiyim.evrak olarak ne gerekli ilk defa alacağım .en fazla 600 gelen fatura 1500 tl geldi:mad:

Hayır, artık sadece ama sadece yardım sahibi kendi kimliğiyle giderse imza karşılığında yardımı kullanabiliyor.

Üst Alt