Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elektrik desteğinin uygulanması hakkında bilgiler

caykolik
Başvuruyu E-devlette "Sosyal Yardım Başvuru Hizmeti" üzerinden yapabilirsiniz. Yeni başvuruya tıklayıp kişiye ve ailesine ait bilgileri girin.
Açıklama kısmına Doğalgaz tüketim desteğinden yararlanmak istiyorum yazabilirsiniz.
Son aşamada zaten evinizin ısınma şeklini soruyor ilgili yerleri işaretleyip başvuruyu yapabilirsiniz.
Vakıflar maaşının kesilip kesilmediği konusunu tam bilmiyorum kusura bakmayın.
Doğalgaz yardımı için başvuruda bulununca eve kontrole gelmediler.

BnymnYldz
Çok teşekkür ederim. Vakıflar genel müdürlüğü doğalgaz yardımı alınmasında bir mahsur görmüyor maaş kesilmez diyor. Ben de bu sebepten ayrıca bir doğalgaz yardım seçeneği olmadığından vakıf maaşına başvurur gibi başvurmak istemedim. Yarın sydv memurundan yardım isteyeceğim.
Çok teşekkür ederim.

caykolik
Rica ederim inşallah olumlu sonuçlanır. Sydv memuru tabi yardımcı olacaktır. İyi akşamlar.

Elektrik yardımı farklı abone ödemesi

Merhaba elektrik yardımı 260 TL çıktı ikamet olduğu adresi değil de başka bir adres elektrik abonesi ödeyebilir miyiz maaş bağlandı adres yaşadığı adresi değil de başka bir adresin abonesi ödemek istiyor mümkün mü sakınca var mı . Başka abone ödedi diye araştırırlar mi

HOŞCAKAL
Benim adıma çıkan elektrik yardımını üstüme elektrik aboneliği olmadığı için yaklaşık 1 yıldır annemin faturasını ödüyorum bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar.
Daha öncede söyledim ama yinede haklı olarak bi tereddüt içindesin normaldir. Çünkü bu yardımları bazen en ufak bi bahaneyle bile kesebiliyorlar biliyorsun.
Sen yinede emin olmak için yakınsa gidip Sosyal Yardımlaşma Vakfı'na sorup öyle işlem yapsan daha sağlıklı olur. İyi Günler.

[FONT=Arial]Elektrik Tüketim desteğine bu ay %20 oranında zam gelmiş!
Anlaşılan bu yardım elektrik zammına endekslenmiş. Önceleri yılda 2 kez, 6 arayla yapılırdı. Baktılar ki zamlar peş peşe geliyor... Tıpkı petrol fiyat değişimlerinden hemen akabinde pompa fiyatlarına yansıtılması gibi...[/FONT]

Merhaba arkadaşlar 5 kişilik aile ne kadar elektirik indirimi yapıldı bilgisi olan varmı arkadaşlarım

Zaralı58
150 kw yi devlet ödeyecek 5 kişilik bir aile iseniz ona göre hesap et

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

caykolik
Ben de vgm den maaş alıyorum bugün e devlette elektrik yardımı eklenmiş bana ben başvuru yapmadım saat benim üzerime değil miktar da yazmıyor evrak da istemediler henüz bakalım ne olacak

Aile destek programı kabul edilenlere elektrik desteğide mi onaylanıyor acaba daha önce sydv kabul etmiyordu vgm den maaş alanlara yoktu edevlette nerde görünüyor bu elektrik desteği barda

Aile destek yardımı alanlara elektirik desteği eklenmis bizede eklenmiş

Sosyal yardim bilgilerinde görünüyor sizde yoksa aile bireylerinizin e devletinden bakiniz

Bugün onaylanmış kardeşim destek paketi oğlumun adına yatıyor elektrik desteği benim üzerime onaylanmis

4 kişilik elektirik desteği 137tl yansımış normal mi su an 180 degilmiydi bilenler cevaplarsa memnun olurum

ssk dan emeklli olduğum için elektrik veya doğalgazdan yararlanabilirmiyim teşekkürler

Anladım benim daha önceki aldığım gözüküyormuş teşekkür ederim

arkadaşlar elektrik desteği kullanılmadığında bir sonraki aya devrediyormu

Aile destek programı kabul edilenlere elektrik desteğide mi onaylanıyor acaba daha önce sydv kabul etmiyordu vgm den maaş alanlara yoktu edevlette nerde görünüyor bu elektrik desteği barda
E devlet de sosyal yardımlarda görünüyor miktar yazmamışlar henüz

merhaba biz evde bakım maaşı alıyoruz bundan nasıl faydalanabiliriz evde bakım maaşı alanla fatura aboneliği aynı kişi üstüne değil yalnız

Benim elektrik yansımış e devlete 173 tl

arkadaşlar daha önce sorulmuş bu soru ama cevaplar farklı kesin bilgisi olan arkadaş varsa yazabilir mi ? Bu ay bana elektrik faturası 100 tl gelmiş ama e devlette yardım 173 tl kalan (73 tl) bu parayı çekebiliyormuyuz yoksa kalıyor mu yada siliniyor mu kalan para ? ilk defa alacağım için bilmiyorum

Üst Alt