Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elektrik desteğinin uygulanması hakkında bilgiler

Bizede ilk defa iki kişi 130 tl elektirik yardımı yatmış ptt kurum ödemelerinde hiçbişey görünmüyor hani aktar butonu filan vardı

Ptt kurum odemelerine daha yansımamış yarın yada bu gece 12 den sonra yansir

Bununla sadece faturanızı odeyebilirsiniz keşke nakit çekebilsek ama zor

Elektrik desteğini Ekim ayında nakit olarak çektim hem de 3 aylık bana kimse inanmadı �nşallah bu ayda çekeceğim

İnşallah postanede sıra beklemek sıkıntı en azından hesaba aktarıp oradan kredi kartıyla öderiz

Barda5
Ptt kurum ödemelerinde ödenecek kayıt bulunamadı diyor sende durum ne sosyal yardım bölümünde 130 tl görünüyor daha sisteme geçmediği içinmi acaba

matsuyama
Teşekkür ederim arkadaşım sağol şuan ptt kurum ödemelerinde ödenecek kayıt bulunamadı diyor

arkadaşlar kimse neden cevap vermiyor evde bakım maaşı alıyoruz yıllardır bizimde elektrik desteği için biryere başvurmamız lazımmı yoksa direk düşüyormu

ibrahim118
Sanırım gece 12 den sonra geçer vakıf da görünüyor ptt de görünmüyor

EagLeTreee
Konu hakkında bilgisi yoktur belki insanların vakıf ı ara bence en iyisi oraya sor ben başvurmadım otomatik çıktı bu hafta evde bakım almıyorum ben

[FONT=sans-serif]Konu hakkında bilgisi yoktur belki insanların vakıf ı ara bence en iyisi oraya sor ben başvurmadım otomatik çıktı bu hafta evde bakım almıyorum ben[/FONT]

Elektirik desteği ptt kurum ödemelerinde gözüküyor ama hesaba atamıyorum malesef yine ptt ye gidip faturamızı oduyecez

Ptt kurum ödemelerinde elektrik parasi görünüyor hesabina aktar yazan yere tıklayinca Hesabınıza aktarabileceğiniz bir kurum ödemesi bulunmaktadır diyor yani aktarma işi olmuyor ptt hesabı olmasımı lazım bilmiyorum ayrıca ödeme yerinde son ödeme t01.02.2023 diyor bu ne demek

elektrik ödemeside hesaba aktarılmıyor nerde bu aktarılıyor diyenler

@ARZU NUR YILMAZER
Günaydın elektrik desteğini hesaba aktaramadım sizin ptt de hesabınız mı var ? Birde aile destek e devlete ne zaman yansır ilk defa alacağım kaç lira olduğunu bilmiyorum merak ettiğim için.....

@ibrahim118
3 aya kadar çekme hakkın var diyor sanırım

Ekim ayında 3 aylık elektrik desteği parasını Ziraat banka aktarıp nakit olarak çekip borçlarımı ödedim bu ayın ki şu an görünüyor ama aktarmak istediğimde hesaba aktarılacak para yok diyor bekleyelim bakalım ne olacak geçen ay yapabildiğimi bu ay yapamıyorum benim PTT hesabım yok sosyal yardım kartımı da kapattırdım geçen ay Ziraat bankası'na ıban'a aktardı m

Aile desteği ödemesi Eylül ayında 7 Eylül'de hesaplara düştü Ekim ayında 6 Ekim'de hesaplara düştü sanırım bu ayda altısı ya da 7'sinde düşer diye tahmin ediyorum

Tşk ederim son sorum da ptt kartla bu parayı çekme imkanı var mı yoksa elektrik parasını ödeyip kalanı ptt demi kalacak paranın kalanı ?

E-devlet'teki açıklamada şöyle diyor PTT bank hesabına ya da başka bir banka hesabına aktarılabilir sosyal yardım kartı PTT'nin var ise ona para aktarılmıyor diye biliyorum e-devlet'ten ama PTT bank kart varsa aktarılabilir engelli aylığını ve aile destek parasını PTT sosyal yardım kartıyla çekebiliyorsun ama elektrik desteğini aktaramazsın bu yazıdan e-devlet'teki bu açıklamadan bunu anlıyorum

Gitmişken ptt ye bari ptt hesap açayım sürekli gidip uğraşmaktansa.

Geçtiğimiz ay havale ücreti vermemek için PTT bank hesabı açmayı ben de düşündüm ancak PTT bana hem çok uzak hem de yıllardır engelli aylığına PTT'den aldığım için nezdim de hoş bir izlenim bırakmadı kısacası PTT'yi sevmiyorum inşallah bu ayda hem elektrik desteğini hem aile desteğini hem engelli aylığını Ziraat bankası'na aktarabilirim

İnşallah. ama keşke hesabı açsaydınız ptt ya gitmeden ptt hesaptan ziraat yada başka hesaba aktarabilirdin

safakyıldızı

Orasını tam olarak bilmiyorum ben engelliyim ve engellilere otomatik olarak tanımlanıyor ben hiçbir başvuru yapmadım ancak e-devlet'ten sosyal yardım başvurusu kısmından elektrik doğalgaz başvurusu yapılabiliyor Bir deneyin ya da bulunduğunuz sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı'na müracaat ediniz umarım ihtiyacı olan herkes faydalanabilir

E-Devlet üzerinden "Elektrik Yardımı ile Fatura Ödeme" hizmeti PTT'de yeni hizmet olarak kullanıma açılmış arkadaşlar.
1. Resimde gördüğünüz gibi elektrik yardımım sistemde görünüyor hazırda.
2. Resimde E-Devlet içindeki PTT'nin hizmetlerine yeni eklenen Elektrik Yardımı ile Fatura Ödeme buraya tıklayıp devam ettim.
3. Resimde çıkan sayfada Fatura Öde yazan kısma tıkladım.
4. Resimde gördüğünüz gibi beni PTT'nin sayfasına yönlendirdi. Bu kısımda TC numaram ve Ad Soyad bilgilerim çıktı. Kurum ismi ve abone numarası soruyor ve Kredi kartı yada banka kartı bilgileri ile Yardım tutarı düşüldükten sonra ödeme yapılıyor diye umuyorum.
Elektrik faturam bu ay henüz gelmediği için ödeme yapamadım sadece aşama aşama son kısma kadar geldim neler olduğunu görmek için. İnşallah bu şekilde olur faturam geldiği an ödemeyi deneyeceğim. İyi Günler.

Son düzenleme:
e devlet ödemesinde kredi kartı bilgileri istiyor burada ne yapmamız lazım ptt sosyal kart bilgilerini mi gireceğiz anlamadım neden kart bilgisi istiyorlar ki fatura tutarı destek tutarını geçmiyorsa o tutardan direkt çekmeleri lazım

Elektrik desteğinden evde bakım aylığı alanlar yararlanabilir mi? Fatura kimin üzerine olmalı? Hiç bilgim yok.

Üst Alt