Kardelencim ben seni inan çok iyi anlıyorum.. Sen arada kaldın şu an ailen bir taraftaa sevdiğin insan bir tarafta senden bir tercih yapman bekleniliyor ama bir taraftanda baskı uygulanıyor seçimini ailenden yana yapman için..
Hayat senin hayatın ailen seni nasıl ki yok sayacakca sende aynen o şekilde "bende yok sayarım ailemi o zaman" diyebileceksen git sonuna kadar ne diyeyim başka..
Ben aileni ezip geçme demiyorum demem hak ediyorlarsa ez geç bence onlarda seni mecbur etmeselermiş buna..bu kadar sorunun içinden sıyrılıpta temeli sağlam bir birliktelik kurulabileceğine inanmakda zor geliyor bana..
Sende ailende sevdiğinde yıpranacaksınız.. Aşağa tükür sakal yukarı tükür bıyık yani.. Yada hiç bu detaylara girmeden yaşa içinden geçenleri bastırma..
Ben olsaydım şöyle yapardım ben olsaydım böyle yapardım diyorum ama ben olsaydım belkide başıma geldiğinde şaşırırdım ne yapacağımı..Sadece birşeyden eminim "ben kimi tercih edersem ailem onu kabul etmek mecburiyetinde" gık mıkda etseler kabullendiririm ama benim gönlüm eskisi gibi savaşmaya hevesli değil işte bu var..
Değmez diyorum ne ailen için fedakarlık yapmaya ne seviyorum deyip fedakarlık yapmaya değmez..Kolayına kaçıyorum ben belkide isterim severim olursa olur olmazsa olmaz umurumdada değil yani.. Haa ne zaman umurumda olur en az benim kadar kararlı ve cesaret gösterebilecek biri varsa karşımda ve ben tahmin değil kesin ve net bir şekilde görüyor ve şahit oluyorsam böyle bir azme tamam o zaman başka türlüsü mümkün değil....
Yani senin gibi hem ailemle savaşıcam hem seviyorum dediğim adamın kaprisleriyle zor karakteriyle mücadele edicem ohoooo geçti o fasılllar benim için..Tatlı canının kıymetini bil..
Yarı yolda bırakmak sırtını dönmek değil benim dediğim şey sen olsaydın istenmeyen gelin aynını sanada derdim sen mecbur değilsin ağız kokularını çekmeye derdim..
Bizim yaptığımız yorumların hiç bir kıymeti yok kim ne derse desin sen söylenenlerden farklı yaşacaksın bu sorunu bizim kisi boş laf yani haa dertleşiyoruz o ayrı konu rahatlıyorsundur anlatarak o ayrı konu..
Üzülecek kırılacak bişi yok benim söylediklerimde..Bugün sevdiğim dediğin adam yarın başına kakar ailenin laflarını..
Sen dayılarımda karşı deyince çıldırdım ben.. Ailen ayrı laf sokuşturacak akrabaların ayrı ne gerek var..Benim istediğim olmuyor mu tamam o zaman sizin istediklerinizde olmayacak der zehir ederdim tümüne hayatını.. Yada yapamazdım yaşamadan büyük konuşmuş olmak istemem doğrusu..
Senin işin karışık bacım selamete ermende zor ki ne zor..Benim işimde zor...
Hepimizin işi zor...
Allah yardımcımız olsun..