Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli Memurun Emekli Sandığından Emekliliği..?

zengin15
Benim sözünü ettiğim sizin gönderdiğiniz ıslak imzalı raporunuz değil.Kamu Emeklileri Daire Başkanlığının gönderdiğiniz raporu inceleyip onayladığı kendi sağlık kurulu raporu.Bu rapor bazı arkadaşlara geldi.Bazılarına gelmedi.

Anladım ,bana gelmedi ama sonradan posta ile gelir mi bilmem

ben 15.9.2018 tarihinde devlet hastanesinden kardiyoloji 30 kalp kapak 10 bel fıtığı 10 baltazar ile %43 engelli raporu alarak 8400 gün sgk 4c kapsamında pirim günüm ile engelli emwklilik için kurumum aracılığı ile müracaat ettim. bu gün sgk saglık işlerini aradığımda bana benim raporum teşhis bilğileri eksik olduğundan raporum kapul olmadığını benim araştırma veya üniversite hastanesine sevk edileceğimi bildirdiler. öğrenmek iştediğim.
1. mardindeyim dicle üniversitesi hastanesimi veya başka bir üniversite hastanesine mi veya hangi araştırma hastanesine gitm eliyim. tavsiyeniz
2.engelli raporumda psikiyatri oran vermemişti ankSiyete bozukluğundan tedavi görüyorum ve ayak damarımda venöz yetmezliği mevcut bunlardanda heyete yeni alacagım kurum sevkli rapora ekletebilirmiyim

Maho 246 başvurunuzu hangi tarihte göndermiştiniz kaç gün sonra bilgi verdiler

40 gün falan oldu ama evrak ilk kayıt 13 12.2018tarihi 2 kayıt 25.12.2018 bu na göre kabul olmamış

Maho 246 raporun Aslı'nı göndermişmiydiniz e devlet evrak kayıtta ilk düşme tarihi neydi

Maho246

Üniversite hastanesi yani tıp fakültesi veya eğitim araştırma hastanelerini kabul ediyorlar, devlet hastanelerini değil emeklilikte. İkisinden birine gidilebilir. İlaveten poliklinikleri gezerken diğer hastalıklar yanında psikolojik sorun ve damar venözü içinde oran verebilirler. Kolay gelsin.

40 gün falan oldu ama evrak ilk kayıt 13 12.2018tarihi 2 kayıt 25.12.2018 bu na göre kabul olmamış

Bu 2.kayıt kabul olmadı anlamına geliyorsa.Benim raporda kabul olmamış olabilir.Benim hastalığımın biri ünv.hastanesinden alınmış rapora dayanıyor diğeri devlet hastanesinden.Raporumda devlet hastanesinden.
u.uçar

Ünv ve araştırma hastanesinin haricinde kabul edilmediği görüşünüze katılmıyorum.Devlet hastanesi rapor vermeye Engelli Sağlık Kurulu Raporu Düzenlemeye Yetkili Sağlık Kuruluşları Listesi arasındaysa sıkıntı olmamalı.

şimdi ben bu kamu çalışanları daire başkanlığından geleçek yazıyı beklemeden direk kurumumdan üst yazı ile üniversite hastanesine sevk istesem zamandan tasarruf için olurmu açaba en azından zaman kaybetmem bu şekilde başına gelen cevap verirse sevinirim

Login siz raporun Aslı'nı gönderdinizmi bide ilk e devlet evrak kayıt no tarihi ne dir

Login bide maho 246 ya verilen oranlar hep üst ten verilmiş örnek bel fıtığı en yüksek ağır olana yüzde sekiz veriliyor sanırım raporda bunu gördüler kardiloji kalp eksperini istiyorlar ordada oran cok Yüksek olmuş gibi ondan yeni hastaneye gönderiyorlar

benim kardiyoloji kalp kırizi geçirdim stend takıldı ef 50 oran %30 ayrıca kırizden kaynaklı kalp kapagı kaçırıyor %10 birde bel fıtığından amaliyet olmuştum yine fıtık oluştu 3 adet patlak mevcut oran%10

@Maho246 kardiloji nin verdigi oranı diğer hastaneden almanızı isdiyolar bide hastaneler engeli raporu düzenlerken sizin yukarda belirtiliniz hastalık bilgilerine dagir bilgileri işleemiyolar örnek tip iki seker hastası yüzde yirmidiyelim tahlil sonucu açlık 250 tokluk 350 gibi raporda isdiyolar

Edindiğim bilgiye göre hızlı sonuçlanan rapor onayları büyük oranda olumsuz sonuçlananlar oluyomuş Kocatepe saglık kurulu raporu onaylarsa oradan rapor mevzuat bölümüne gönderiliyomuş ve rapor derecesine göre emeklilik şartları belirleniyormuş o yüzden olumlu görüş verilenler iki ay kadar sürüyormuş görüş yazısı

login seninki sonuclandı mı

login ben de 15 gün önce göndermiştim 2 gün önce e devlete 0 tarihli evrak olarak düştü bakalım. Gayet gergin, telaşlı ve bir o kadar da heyecanlı bu bekleyiş süreçleri umarım hepimizin hakkında hayırlısı ile sonuçlanır

Benim 11.27 .18 e devlet giris 03.12.18 ssk emekli sandigi giris 07.12.18 saglik kurulu sevk bugun saglik kurulunu aradim evrakiniz bize gelmedi diyi tarih 18. 01.2019 olmus eli gun emekli sandigini aradim diyo dys uzerinden gonderdik diyo can sikici bi surec evrak nerde bilmiyom

Hazansairi ..saglik kuruluna gitmemis daha ordan ssk emekli sandigina gelecek onlar kuruma yazacak emekli sandigi evrakinizi saglik kuruluna gonderdik bize cevap gelmedi diyo saglik kurulu bizde evrak yok diyo ssk emekli sabigi dys uzerinden saglik kuruluna gonderdik diyo yani kuruma yazilan bi sonuc yok saglik kurulundan cikmamis daha

Aytektek enteresan. 50 günde çoktan sağlık kuruluna girmiş olmalıydı diye düşünüyorum. Okuduğum forumlarda genelde 1, 1.5 ay içinde sağlık kuruluna girdiği sağlık kurulunun kararı, emekli sandığının cevabi yazısı derken ortalama 2-3 ayda olumlu/olumsuz sonuçlandığını gözlemledim. Umarım bir an önce sonuçlanır

@hazansairi ben de emniyette memurum engelli raporu almak istiyorum zamanı gelince emeklilikte kullanmak için ne yapmam lazım ilk olarak nereye müracaat etmem lazım bu raporu almak için amacım emeklilik zamanı gelince zaten hak etmeme de birkaç yıl kaldı şimdiden almak istiyorum .

sokrates Engelli Sağlık Kurulu Raporu vermeye yetkili bir hastaneden Kurul için randevu alın. Randevu günü gidip gerekli prosedürü tamamladıktan sonra size verilecek muayene formu ile poliklinikleri gezin ve rahatsızlıklarınızı söyleyerek muayene olun ve söz konusu rahatsızlıkların tedavi süreci ile ilgili varsa belgeleriniz onları da gösterin...

hazansairi kurumumdan sevk edilme durumu yok mu kendim mi gideceğim sevk olmadan direkt bir de benim rahatsızlığım psikolojik Manisa ve Dokuz Eylül hastanelerin de yattım gitsem o hastanelere yattığıma dair ekpriz raporu verirler mi ?

login 19 küsür sene hizmetim var
sokrates kurumdan sevk malülen emeklilik için. engelli raporunuzu kişisel başvuru ile alacaksınız

Sokrates hastaliginiz nedir bilmiyorum ama kanser kemik eremesi vucut ta ya uzul ya organ eksikligi bobrek yetmezligi gibi kironik nitelik kazanmis hastaligin yoksa emekli olma en az 25 yil hizmeti doldurun ssk sagi solu beli degil bisuru devamli emeklilige sevk ettigi kisileri tekrar yilar sonra konturole gonderiyo yani kironik surekli hayat ve yasam sitandartini dusuren hastaligin yoksa yarin bir gun tekrar heyete girip gecemezseniz maasinizi keserler 19 ... 20. Sene calismisin 5 sene daha sabret derim en azindan memuriyet emekli hakkin baki olur yoksa bu ssk sistemiyle bi gun emekli oldum diye sevinip sonra ortada kalmak var

Aytektek ben de güvenmiyorum hiç kimseye de kuruma da benim rahatsızlığım psikolojik üstelik Manisa da yattım şizofreni teşhisi koydu dokuz eylül şizoaffektif bozukluk en son başka bir devlet hastanesinden 1 yıllık ilaç raporu aldım organik olmayan psikotik bozukluk yani hastalığımı tam ve net olarak ben de bilmiyorum .

Sokrates zaten 32 ay rapor alırsan malulen emekli olursun piskiyatrik rahatsızlıklar engeli emekliliğiniz sureli olur eğer raporda tedaviyle calişma olanagı yok yazarsa onada yüzde yetmiş veriyorlar o Zaman'da malulen olursunuz ama her harukarda ssk peşinizi bırakmaz surekli kontrole çağırır sizi emekliliğiniz zi rahat yaşayamazsınız

Üst Alt