ben kashastsiym 32 yasindayim sevgilim var 25 yasinda bir otelde mudur ve cok saglikli...aglamaya hazirsiniz bakiyorumda gercekci olma'adina...umudunuzu koruyun hayata sarilin ben kashastasiyim diyerek aglayin durun ... burada omirlik felcli arkadaslar var kimi daha agir kimisi biraz daha hafif sevgilisi olanlar var evlenmis olanlar var gelecek icin plan yapanlar var vs... bak benim sevgilimin amca kizi yurume engelli ve kashastasi evli oldugu delikanli saglikli birseyi yok...evlilik yururmu yurumezmi olurmu olmazmi pesin pesin olmaaaz diyenler olacaktir...saglikli bireyler evlendiginde yuruyormu oluyormu bosanma oranlari niye yuksek...genel bir durum var ekonomik olarak guclumusun yani kendi gecimini saglayabiliyormusun bu bir aile destegin ne durumda maddi manevi arkandalarmi vs...bu iki sey cok onemli bunlar yoksa bu ise kalkisma engel ile alakali birsey degil bu ... ekonomi yuzunden coken aileler var yada internet dunyasi yuzunden bosananlar var sosyal kosullar yuzunden bosananlar var... hemen olumsuz olmaya haziriz bakiyorumda... soylemis oldugum o iki sey cok onemli son olarak kendini boyle mutlu hissediyorsan boyle yasa halimizde birsey yok umudumuz var yarinlarda ...