Benim bu konudaki kriterlerim farklı,daha öncede yine böyle bir başlıkta yazmıştım. Eşimin engeli yok.Benim engelime bakış açısı çok ilginç olduğu için paylaşmak istiyorum.
İnsanı sağlığıyla,yaşamıyla ilgili neler bekliyor hiçbirimiz bilmiyoruz.Bir çok konuda anlaştığın yüreğini,insanlığını,azmini,ahlak yapısını ve karakterini bildiğin bir insanı problemli diye es geçemezsin.Herkesin problemi var,senin problemin çok net ve açık seni öteki insanlardan ayıran senin probleminin gözle görülmesi onların görülmemesi durum bundan ibaret.Bize düşen problemini artırmamak hayatımızı buna göre düzenlemek,götürebildiğimiz yere kadar hayatı paylaşmak.
Engel oranlarıyla ilgili olarak maliye raporu düşürünce eşim; onlarda senin görünüşte fiziken engelli,aslında benim diyen adamdan daha sağlam olduğunu anlamışlar dedi
Evlilik veya ciddi ilişkiler konusunda engelli engelsiz ayrımı yapmayacağım,çünkü benim arkadaş çevremde çok şükür böyle bir tanım yok.Evlilik yaparken yüreğine inandığım, adamlığına güvendiğim insanla evlendim.Ne zenginlik,ne kariyer,ne etiket,ne yakışıklılık, ne tip; sorumluluk sahibi,merhametli,objektif,kültürlü,inançlı akıllı olanını seçtim.
Allah herkesin gönlüne göre versin.Yaşama azminiz,inancınız ve gerçekleşen umutlarınız hiç tükenmesin.