[FONT=Verdana][FONT=Verdana]Bir çok kız arkadaşım oldu. Hepsi de sağlam diye nitelendirdiğimiz kişilerdendi, ha bu arada özürlü olanları vardı ise de ben farketmedim, görmedim. Beni kız arkadasımla beraber yürürken görenler her halde bir çok kişi beşik kertmesiyiz diye de düşünmüştür.[/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana][FONT=Verdana]Ben şunu anladım ki önem vermiyoruz desek bile fiziki görünüm son derece önemlidir. Saf bir şekilde düşündüğümde ben bile özürlü biriyle beraber olmam. Ha şu var ben kendini özürlü hisseden biriyle beraber olmam. Beni sevecek olan kişi beni öyle sevmeliki onun yanındayken ya da yanımda olmadığı anlarda bile kendimi özürlü hissetmemeliyim.[/FONT]
[FONT=Verdana]Alıntı:[/FONT]
[FONT=Verdana]Menekşe[/FONT][FONT=Verdana] isimli üyeden alıntı: [/FONT]
[FONT=Verdana]Biz kendimizi birbirimizden dışladığımız sürece.Normal insanların da bizleri dışlaması gayet normal ve açık[/FONT]
[FONT=Verdana]A_GEYiK[/FONT][FONT=Verdana] isimli üyeden alıntı: [/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT]
Biz kimiz?
[FONT=Verdana]Aklıma hemen şu soru geliyor. Benimle evlenmeyi düşünen bir kişi ben engelliyim diye mi benle evlenecek? O zaman benle evlenmeyi hiç düşünmesin bile. Yoksa "ben" olabildiğim için mi evlenecek?[/FONT]
[FONT=Verdana]Ben engelliyim diye asla bir engelliyle evlenmeyi düşünmem. Davul bile dengi dengine mi çalacak?[/FONT]
[/FONT]