Evlilik kadar zor bir karar yok şu dünyada bana göre tabi..
Sorunsuz sıfır kavgasız -gürültüsüz bir evlilik istiyorum ben çok şey istediğimin farkında olaraktan
Biz insanlar abartıyoruz bence evliliği hiç sorun yaşamadan güllük gülistanlık yürütebilmek heleki günümüz şartlarında çok zor..Allah kimin alnına ne yazdıysa bundan kaçış yok yaşacağız..
Mantıksız olan Engelli-Engelsiz ilişkilerinin yürümeyeceğini düşünmek..Hayat şartlarının zorluğunu ikiye üçe katlayabilir belki ama karşına seni anlayan yanında huzurlu olabildiğin güvendiğin bir insan hayatta karşına kaç kere çıkar ki.?
Böylesi bir karşılaşmada engellidir engelsizdir düşünceleri dönüp durmamalı insanın beyninde zor olacaktır evet ama evlilik zaten yürütülmesi çok zor bir şey..Ha engelli ha engelsiz mühim olan önemsediğin değerlere sahip bir insan olması karşındakinin..Dili,Dini,Irkı,Rengi vs bunlar bile hiç problem değil..olmamalı..
Sen ya nasip der çıkarsın yola niyetini temiz tuttuktan yuva olmakta gözün gönlün olduktan sonra Allah'ında yardımıyla yürür evlilikler..
Hiçbir sağlık sorunu olmayan çifler çok mu sorunsuzlar sanki..? çok mu iyi gidiyor evlilikleri..?
Allah herkese herşeyin hayırlısını versin evlilikte hüsrana uğramak ve uğratmak en büyük korkum..
Bu işler birazda evlilikten sevgiden yuva kurmuş olmaktan ne anladığına bağlı..diyorum ben..
memphis aşk biter alışkanlıklar başlar ve her insan için alışkanlıklarını bir çırpıda gözden çıkartmak mümkün değildir çok güçtür yani.. Davul bile dengi dengine demişsin ımmm yanlış kabul etmiyorum bunu ben..
Hatta ısrarla karşı çıkıyorum bilesin arkadaşım..
Alışmak güzel birşeydir bence