ALLAH(c.c) İçin Sevmeye/Sevilmeye ve Aşka İnanan İnsan Kişinin Engelli Olup Olmadığına Bakmaz..
Sadece Kalbine, Sevgisine ve Kendine Verdiği Değere Bakar.
Eğer Bakmıyorsa Devreye Mantık Girer, Benim Yanıma Yakışır Mı? Çevredeki İnsanlar Neder? vs vs....
Mantığın Olduğu Yerde Aşk, Aşkın Olduğu Yerde Mantık Yoktur.
Mantığı Seçen Dünyalık ve Fani İşleri Seçmiştir.
(Boylu Poslu Olsun, Kazancı Yerinde Olsun, Yanıma Yakışsın, Kazancı İyi Olsun, Evi Arabası Olsun. vs vs...)
Aşkı Seçen; Gerçek Sevgi, İnsani Duygular, Saygı, Değer Görme, İnanç, İman, Mutluluk ve Huzur'u Tercih Etmiş Olur.
*Nasip Kadar Güzel Bir Kelime Var Mı?
Ne Eminsin, Ne De Ümitsizsin.
Ama Senin Adına En İyisini Bilene Teslimsin. [ ALLAH(c.c) Bütün Engelli Arkadaşlarıma Hayırlı ve İmanlı Eşler Nasip Etsin İNŞALLAH ]
**ALLAH(c.c) Nasip Etmeyeceği Şeyin Hayalini Kurdurmaz. [ Hz.Osman(r.a) ]
*** Benimde Engelli Bir Sevdiğim Var. Ona Seni ALLAH(c.c) İçin Seviyorum Dedim. Ailesine Bahsetti Biraz Sıkıntı Çıktı Ama Yinede Konuşmaya Devam Ediyoruz.
ALLAH(c.c) Sonumuzu Hayır Etsin İNŞALLAH. İşimiz ALLAH(c.c) Kaldı Dostlar.
Arkadaşlar Son Sözüm İse;
Kalp Kalbe Sığındı Mı, Göz Gözü Kusurlu Görmez..
ALLAH(c.c) Emanet Olun.
Sadece Kalbine, Sevgisine ve Kendine Verdiği Değere Bakar.
Eğer Bakmıyorsa Devreye Mantık Girer, Benim Yanıma Yakışır Mı? Çevredeki İnsanlar Neder? vs vs....
Mantığın Olduğu Yerde Aşk, Aşkın Olduğu Yerde Mantık Yoktur.
Mantığı Seçen Dünyalık ve Fani İşleri Seçmiştir.
(Boylu Poslu Olsun, Kazancı Yerinde Olsun, Yanıma Yakışsın, Kazancı İyi Olsun, Evi Arabası Olsun. vs vs...)
Aşkı Seçen; Gerçek Sevgi, İnsani Duygular, Saygı, Değer Görme, İnanç, İman, Mutluluk ve Huzur'u Tercih Etmiş Olur.
*Nasip Kadar Güzel Bir Kelime Var Mı?
Ne Eminsin, Ne De Ümitsizsin.
Ama Senin Adına En İyisini Bilene Teslimsin. [ ALLAH(c.c) Bütün Engelli Arkadaşlarıma Hayırlı ve İmanlı Eşler Nasip Etsin İNŞALLAH ]
**ALLAH(c.c) Nasip Etmeyeceği Şeyin Hayalini Kurdurmaz. [ Hz.Osman(r.a) ]
*** Benimde Engelli Bir Sevdiğim Var. Ona Seni ALLAH(c.c) İçin Seviyorum Dedim. Ailesine Bahsetti Biraz Sıkıntı Çıktı Ama Yinede Konuşmaya Devam Ediyoruz.
ALLAH(c.c) Sonumuzu Hayır Etsin İNŞALLAH. İşimiz ALLAH(c.c) Kaldı Dostlar.
Arkadaşlar Son Sözüm İse;
Kalp Kalbe Sığındı Mı, Göz Gözü Kusurlu Görmez..
ALLAH(c.c) Emanet Olun.