Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli olmasaydınız engelli ile evlenir miydiniz?

tabikide evlenirdim ben engelliyim ama eşim değil nasibimizde öyle varmış iki evladım var çokta mutluyuz

Engeline bağlı, bakıma tamamı ile muhtaçsa hayır evlenmezdim. Ancak sağlıklı biriyle evlenip, ertesi gün bakıma muhtaç hale gelirse evliliğimi de sonlandırmam.

Bunun dışında ilk önceliğim kültür farkının olmaması ne bileyim; damak tadında tut, kıyafet kültürümüze kadar eş olmalı: birbirimizi yadırgamamalıyız.

Evlendim 6 yıl önce Gönül buy arkadaşlar bizlerde engelli üyesiyiz ne olacağımız belli değil engelli engelli ile evlendiğinde kim kimi taşıyacak ki ikisinin de sıkıntısı var bence birisi sağlam olmalı inş yanlış anlaşılmam.

[FONT=sans-serif]MAYDONOZ evlenekde ne edek degmi yane :) )))[/FONT]

evlenme nekelime bu siteye bakmazdık tesaduf haricinde . :)

Gönül kimi seviyorsa aşk onda güzel olduğuna göre evlenirdim.

MAYDONOZ[FONT=sans-serif] öyle gördügün icin teşekkürler kardeşim o senin güzel bakışın .kişinin aklında ruhunda engel olmasın gerisi boş işler :)[/FONT]

Herkese geçmiş olsun ben sma3 hastayısıyım birde skolyoz ameliyatı oldum Muharrem Yazıcı yaptı ameliyatımı bu konu hakkında bilgi verebilirim isterseniz konuşabiliriz özelden mesaj yazın seve seve sorularınızı cevaplarım evet gelelim evlilik aşk konusuna evet şimdiki aşklar birbirine çabuk aşık oluyor ama bir o kadarda hemen aşkları bitiyor evlilerse boşanıyorlar bu çok kötü birşey eğer birbirinizi seviyorsanız aşk engel tanımaz bir insan sizinle engellisiniz diye evlenmiyorsa zaten o aşk gerçek AŞK değildir.Yani anlatmak istediğim bizde sevebiliriz aşık olabiliriz engelliyiz diye evlenemez değiliz bizide sevebilirsiniz ben bunları yazmak istedim teşekkür ederim inşallah hemen iyileşirsiniz unutmayın gerçek AŞK ENGEL TANIMAZ.😃😄

Toplum ve mahalle baskisi oldukca biraz zor.Bu devirde saglam saglamla üc gün sonra bosaniyor.Bana off dedin üff dedin su oldu bu oldu...

Kimse yalan söylemesin...Ask olur asik da olunur ama sonu yok.Türlü Türlü sorunlar cikar karsiniza.

Bu devrin insani sabirli degil

Belki yasini almis insanlar evlenebilir.Gencler icin zor bir durum

Aslinda konunun cevabi basit,Disini begenmedigimiz insanin icine merak etmiyoruz...

Huysuz,aksi, geçimsiz ve inatçı olduktan sonra engelli olsa nolur engelsiz olsa nolur... ? Ortopedik engelli biri olarak diyorum ki "En büyük engel iki kafa arasındaki ruh ve davranış engelidir"
Ya cennete düşersin ya da b.k çukuruna. KARAR SİZİN

Anladım teşekkür ederim ama insanların dış görünüşe göre karar vermemeliyiz ama şimdiki erkekler kızların dış görünüşe göre karar veriyor

Sayın Elifdedim sizi tanımıyorum ama sizin karşınıza fizikçiler çıkmış demek ki. Allah hepimizi duruşu sözü özü bir olan ruhumuzun kimyası ile anlaşacak insanlarla karşılaştırsın.

[FONT=Helvetica]Herkes görüntü ve tip peşinde oldukça taşıdığın karakterin önemi daha iyi anlaşılıyor[/FONT]

Bir söz derki
ön yargıları parçalamak atomu parcalamaktan daha zordur

Elifdedim isimli kardeşim neyi anlamadın gayet güzel türkçeyle yazdım.

desperado kardeşim sana tamamen katılıyorum. Şimdiki insanlar dışını beğenmediği birinin içini merak etmiyor. Ama kural şudur ki; Denk birini bulursan dünyanın en büyük ikramiyesi sana çıkmış demektir. İYİ AKŞAMLAR dilerim.

Bende kendim gibi işitme kayıplı düşünürüm benim gibi konuşması akıcı olsun

Ön yargı kadar güç bir sorun daha yok cidden ön yargıyı yıkmak çok zor gidengelmez anlamamış olabilirim daha 15 yaşındayım

Huysuz,aksi, geçimsiz ve inatçı olduktan sonra engelli olsa nolur engelsiz olsa nolur... ? Ortopedik engelli biri olarak diyorum ki "En büyük engel iki kafa arasındaki ruh ve davranış engelidir"
Ya cennete düşersin ya da b.k çukuruna. KARAR SİZİN
on numara yorum olmuş kardeşim,eline saglık,tabiki anlayanlara..

Çoğu kişi evlenirim, kesinlikle, tabi ki, mutlaka, %100 gibi şeyler yazmış. Eminim ki bunun çoğunluğu engelli biriyle evlenmezdi. Gerçekçi olun dostlar. Hayallerde yaşamayın. Engelli biriyle evlenmek çok zor. Kız/Erkek evlenince sana mı bakacak? Bakıcı olarak mı evlenecek seninle? Tabi bu söylediğim Ampute gibi kendi kendine bakabilen engelliler için değil. OF'lileri örnek alalım. Hayallerden çıkalım, gerçeklerle yüzleşelim. Kabullenince her şey daha basit geliyor. Sevgiler.

flora 19 inşallah karşına rabbim böyle birini çıkartır. Konuşmak iyidir fazlası zarardır, KONUŞAN İNSANDAN ZARAR GELMEZ:eek:

evet ben engelliyim esimde engelli degil ben onun yerinde olsam evlenirdim zira kendisi engelli olsaydi

neden korkarsan başına gelir kardeş kimin ne olduğunu yaşamadan bilemessin Allah gönlüne göre versin herkesin

hilalay kardeşim iyi akşamlar; ne dediğimi gayet iyi biliyorum,

1- birşeyden korkan insan hayatta muvaffak olamaz

2- 41 yaşındaki tecrübeye göre konuşuyorum

3- insanlar bana katılmak zorunda değil

4- Yüce rabbim önce huyumuza göre halden anlayan eş versin

5- Toz pembe hayaller kuracak ne zamanda yaşıyoruz ne de o eski dünya da.

6- İnsanlar artık çok AGRESİF, TAHAMMÜLSÜZ, SABIRSIZ

7- kONFOR ve maddi anlamda artık insanların birbirine mecburiyeti kalmadı.

8- Engelliyiz, bunu kabul edip yolumuza bakmalıyız. Pozitif olmakta olmamak ta elimizde

9- Konuşmak başka birşey BÜYÜK KONUŞMAK bambaşka birşey karıştırma oraları

10- Ya bu hayatı kabul ederiz ya da kendimizi ikna ederiz. SONUÇTA bir ömür geçiyor ve keseden yiyoruz. SELAMETLE kal. sevgiyle kal.

gidengelmez

ben kendimden biliyorum kardeş yargılamadım sadece düşüncelerimize dikkat etmeliyiz ne kadar olumsuz düşünceler beynimize gelirse karşımıza o çıkıyor sadece bu konu değil her konuda öyle neticede seçimlerimizi yaşıyoruz o yüzden diyorum

içimde birşey hissediyorsam engeli olması birşey değiştirmez ama sırf o istiyor diyede olmazdı.

Üst Alt