Arkadaslar bu konuda bence öncelikle yapacagimiz sey, söyle bir cevremize göz atmak.O kadar engelsiz kisilerin kötü giden evlilikleri var ki.Neden olmasin diyorum,engeli kisinin evlilik yapmasina mani olabilecek bir durumu yoksa neden herkes gibi o da sevdigi bir insanla yasamini birlestirmesin.Evet,ben buna kesinlikle evet diyorum.Benim icin engel önce kisinin beyninde baslar.Beraber yasam zaten her iki taraf icinde karsilikli sorumluluk alisverisidir.Kisi yeterince sorumluluk yüklenemiyorsa hic evlenmesin daha iyi.Burada önemli olan taraflardan birinin engelli olup olmamasi degil,aradaki sevgi,saygi ve güven duygularinin yeterli olup olmadigidir.Eger hepsi tamamsa o zaman hic durmasinlar bence.Engeller beraber olunca daha kolaylikla asilir diyorum.Heleki sevginin önünde duracak bir engel varmi acaba.Bu soruya engelsiz olupda hayir evlenmem diyenler,bence önce bir düsünsünler bakalim.Kimin ne olacagi bellimi,insan hayati saniyeler icinde degisime ugruyor.Ben kendi adima EVET diyorum.Yeterki o insani sevebileyim,ve sevildigime ciddi anlamda inanayim.Gerisi bos laf bence.