bütün yorumları tek tek okudum anlamadım baştan başladım...
uzun uzun yazılanları anladım da arkadaşlar bitek şu kısacık cümleyi anlayamadım gitti...''yok ben oy vermem,kesinlikle vermem,vermem,inanmam ,güvenmem,koltuk sevdasına düşerler olmaz falan filan gibi cümleleri....
canım arkadaşlarım kader arkadaşlarım ben atasözünden örnek vermeyeceğim çünkü açın halinden aç bile anlamıyormuş..
ben kurulan bir parti olursa kesinlikle üyesiyim gerek bulunduğum şehir gerek internet gerek memleketim sağ sol kim varsa oy toplar propoganda yaparım ilçe şehir teşkilat işlerinde kadın genlik sakatlık bilmemnelik kollarını toplar elimden geldiğince aktif birşeyler yapmayada hazırım.
akp hükümetinin sayesinde 8yıldan sonra 2022maasına mı bağlandım ben yasası aynıydı sadece farklı yorumlanıyordu?
yalnız engelli 3aylıklarına hatırı sayılır bi zam yapıldığını söylüyor önceden alan arkadaslar bunun için minnettarmı olmamız gerekiyo?r zaten yapılması verilmesi gereken bedelini her gecen gün ayrımcılıklarla bakışlarla sosyallikten uzak kalarak peşin ödediğimiz 900tlyi 3aydan 3aya alıoz işte ALLAH razı olsun yinede...
bi arkadaşımız söylemişki partilerde engelli kontejanı açsınlar diye,fabrikalarda şirketlerde %3 engelli çalıştırılmak yerine vergi ödeyip okadarcığımızın bile topluma kazandırılmasına izin verilmeyen bi ülkede yaşıyoruz biz evet biz öyle bir ülkede yaşıyoruzki kimdir nedir ne yaptı ne yapar doğrumu eğrimi bilmeden maas bağlattı,yeşil kartı seçim öncesi zorluk çıkartılmadan aldım,emekli oldum malulen vb.gibi (örnekler çoğaltılabilir )nedenleri gerekce kabul ederek oyumuzu veriveririz.
ama kendi içimizden birisi bi öneride bulunduğunda hemen kestirip atarız destek olmayız,partimi asla benden oy çıkmaz,koltuga oturduğunda değişir gibi sözlerle bide haklı çıkartırız kendimizi
ben böyle bi parti olmasını canı gönülden istesemde malum durumlar ortada olduğu için seçimde değilde maddi yönden partimizin açılmadan kapanacağını düşünüorum.
bunu hayalden hayata geçirmek bizim elimizde,bu ayrımcılık değil bence bizi bizden daha iyi anlayacak temsil edecek biz değilmiyiz oyum helali hoş olsun.
saat 4:53