Merhaba cimere hep yazıyorum sizde yazarsanız faydası olur bütce görüşmeleri başlıyacakmış eylülde.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine yapmış olduğunuz 1801270727 sayılı başvuru incelenmiş olup, 11/5/2018 tarih ve 1800809422 sayılı aynı mahiyetteki başvurunuzun 1/6/2018 tarihinde yanıtlandığı anlaşılmış olup, söz konusu yanıtımızda da belirtildiği üzere, Özel tüketim Vergisi Kanununun (7/2) maddesi gereğince, 2018 yılı için 200.000 TL olarak uygulanacak olan tutar, 2019 yılında, 2018 yılı için belirlenecek yeniden değerleme oranında artırılmak suretiyle uygulanacaktır. Öte yandan, başvurunuzda yer alan, 2018 yılında yeniden bir belirleme yapılması yönündeki talebiniz ise Kanun değişikliğini gerektirmekte olup, bu kapsamda değerlendirilmek üzere not edilmiş olmakla birlikte, Anayasamıza göre yasama yetkisinin Türkiye Büyük Millet Meclisine ait olduğu tabiidir.
Vatandaş odaklı, katılımcı ve şeffaf hizmet anlayışı çerçevesinde, belirttiğiniz konu veya diğer konu ve sorunlar hakkında talepleriniz olduğunda kurumla rahatlıkla iletişime geçebileceğinizi belirtir; hayatınızda başarılar ve esenlikler dileriz.
Bana bu cevabı verdiler hep yazıyorum sizde destek olun 2 dknizi almaz arkadaşlar