Bazı arkadaşlar;
ben tek tabanca takılırım, limit illaki olsun gibi kelimeler ile birlik ve beraberlik cümlelerinden yoksun burada yazıp çizdi.
Ayrıca Engelliye verilen şu araçlar kadar pırlantadan alınmayan vergi ya da lüks yatlardan alınmayan vergiler hiç konuşulmadı. Ama neymiş engelli niye ÖTV ödemiyormuş yakını niye iyi araç alıyormuş. Bunlar lüks yatların yanında devede kulak. Bir yat sadece günde ortalama 5 saatte 20.000 TL'lik mazot harcıyor. Ama yok engelli yakını almasın ya da engelli, amaaa zengin daha çok zengin olsun.
Eğer Vakıf ve Dernek ile çalışılmazsa sadece buraya yazılırsa, tek tabanca Cimer ya da Bimer'e yazılırsa, 2019'un 2. çevreği bu paralara bırakın hayatınızı kurtacak bir 4x4 OPEL CORSA'yı zor alırsınız.
Dernek ve Vakıflara birlik olup tek tek yazın, bizim adımızı kullanarak sütün kaymağını yemeği bırakıp biraz da taşın altına elini koysunlar.
Avrupa Birliğinden habire fon alıyorlar 2. tırıvırı proje gösterip.bu fonlar en az 100.000 EURO....
@
Green54
Sadece milletvekili değil vakıf ve derneklerle de irtibata geçilmeli. Dernek ve vakıflar bizi kullanarak, Avrupa birliğinden para almayı biliyor biraz da taşın altına ellerini koysunlar..
ben şu derneklere mail attım sizde atın hatta daha da çoğuna atın.
1- Fiziksel Engelliler Vakfı
2- Dünya Engelliler Vakfı
3- Engelliler Vakfı
4- Bedensel Engellier Dayanışma Derneği
5- Engelliler Dernekleri Federasyonu
6- Türkiye Beyazay Derneği
7- Tesyev,
8- Zibeç
9- Ekşioğlu Vakfı
@
StratoS
hala kendinize gen vuruyorsunuz. belediye başkanları bile trilyonluk araçlara biniyor. passatlara burun kıvırıyor. bir limit olcaksa bile en az 200.000 euro olmalı parası olan alsın. Stephen Hawking konuşamıyordu ama bu kadar imkanlar olmasa bu kadar araştırmayı yapabilir miydi? hadi senin benim beynim basmıyor. yeni insanların gençliğin önünü niye tıkıyorsunuz. bir kurtulun at gözlüğünden yaa