Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler için ÖTV muafiyeti sınırı belli oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malkomiks

Ha anlamadım kusura bakma. Arkadaş meclis tv de izlemiş. Bu şekilde oy birliği ile karar verildiğini soyledi.

Açıklanacak limi her ne olursa olsun o şartlarda hareket etmekten başka çare yok. Artık işimize gelmese bile bu sene için bu saatten sonra hiç bir şey yapamayız

Arkadaşlar,

Bugün-Yarın yayımlanır falan demeyin. Bu yıl yeni uygulanıyor bu uygulama. yetkililer bile ne zaman yayınlanacağını bilmiyor. Benim görüşüm yılın son günü de yayımlanabilir. Uygulamayı bu yıl gördükten sonra, önümüzdeki yıl için şöyle böyle olur diyebiliriz.

Kimseyi yanlış yönlendirmeyin...

Bizde kaldik. Araba da alamadik bu yuzden.

Bizde kaldik araba da alamadik

Bu yeni limit falan bu gidisle belli olmayacak..gibi

Bu limit bu gidisle belli olmayacak...

5 gün sonra yıl bitiyor hala bir açıklama yok. Yazıklar olsun diyorum. Bari ötv siz ust limit 200 yapsınlar da adam gibi bir arac alalım

Büyük ihtimal yılın son günü resmi gazetede yayımlanır. Son 3-5 gün resmi gazeteyi takip etmenizi öneririm.

Belkide açıklanmıştır bilgimiz yoktur. Hiçbiryerde bahsedilmiyor. Dernekler ne işe yarar anlamam.

Açıklansa duymama ihtimalimiz var mı? Meclisteki plan bütçe komisyonundaki engelli konuşmalarını bile takip ediyoruz...

Sanki 2019 a bile girsek hala açıklamayacaklar gibi bir his oluşmaya başladı bende

Daha önemli işleri var ; şeçimler... bir avuç engelliyi kim umursar.

daha 5 sene önce tüm toplu taşımalar engellilere göre düzenlenecekti ne oldu, bugün hala engelli, sakat insanlar minübus otobüslere binemiyor alınmıyor. Tekerlekli sandalyedeki çocuk sinemaya, tiyatroya gidemiyor... Otobüs ona göre yapılamış çünkü.

Sen hiç Tiyatroda 2 den fazla tekerlekli sandalyede oyunu izleyen "insan" gördün mü??????

Burdakilerde hala yok ben şunu aldım

yok şu 4x4 lere taktınız diye yorum yapıp birlik ve beraberlikten uzak... sadece kendini düşünen bencil ve benli yorumlar atsın..

eyyy engelli arkadaş buraya soruyorsun ve hala yayınlanmadı diyorsun, tepkini göstermek için nerelere başvurdun... Sen kendini göstermezsen bir avuç sakat olarak kalacaksın......

Bizim işi arada kaynattılar sanki bu şekilde devam edecek gibi.

buna karşın siz ne yaptınız?

Bişey yapmasımı gerekir ?
hak hukuk varsa ,kanun varsa,düzenleme varsa,yasalar varsa devlet varsa ,bizim haklarımız için illaki bizim her defasında birilerini dürtmemizmi gerekir ?
Eğer her defasında haklarımızın peşinden (olan haklarımızdan ) biz koşucaksak ,biz hatırlatmamız gerekecekse ozaman ne adalet var ne hak hukuk var

Mehmetyilmaz

ama maalesef ki dürtmemiz gerekiyor. çoğu hak Avrupa Birliği dayatması sayesinde veriliyorken, siz hala bunları nasıl söylüyorsunuz.

biz yapmak zorunda olmasak bu kadar konu bu forumda niye açıldı o zaman..

beni mi kendinizi mi kandırıyorsunuz? :)

Bugünde belli olmadı. Demekki hükümet yılbaşı sürprizi yapacak... Şimdiden söylüyorum ötv siz 200 bin tl ben razıyım.

Yanlıştır tam bilmiyorum bir arkadasım söyledi çok dillendirmeden % 23.73 ün yarısı olacakmıs

zaten otv indirimi kalkıyor, direk yuzde 15 zam ordan geliyor araba fiyatlarına, bir de 2019 model zamları derken görelim bakalım 247 bine ne dolulukta arac alınabilecek. yine malum partili biri gelip. dacia alsana fiat alsana diyecektir.Sagolun ben ilk carpmada akordiyon olacak , engelliye rahatlık verecek hicbir opsiyonu olmayan arabalara binmiyorum.

cimer bu cevabı verdi hangisi doğru ve net bilemedim . Araç bayiilerine soran oldumu

Mustafa avcı

Bu konuda en cahil kesim bayilerdir bir halttan anlamaz bir çoğu sabredin açıklancak yeni rakamlar böylede kalan arkadaş nereye dayandırıyor sorsanız cevap veremez

bazı bayiilerin mali müşavirleri var onlar an be an takip ediyormuş durumu sanırım bir mali müşavire ulaşmak gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt