Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler için ÖTV muafiyeti sınırı belli oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni BMW X2 sDrive18i ve BMW 318i Sedan bence alacak olan arkadaşlar yetkili servisse mail atarsa dönüyorlar vede ilgililer....

318i almayı düşünenler, lütfen bekleyin.
ben dün borusan tüm bayileri aramaya başladım, 320d için, çoğu bitti dediler,
daha sonra tekrar geleceğini duyumunu aldık deyip 3-4 yerden kapora at rezerve edelim demeye başladılar.
bende kendi kendime dedimki madem indirimli gelecek demekki ellerinde var dedim, ve ulaşamadığım bayileri tekrar aramaya başladım. tam da tahmin ettiğim gibi bir satıcı abi var son araç dedi. hemen kapora yatırdım, evrak işlerini hal edip almaya gideceğiz.
Duyuma göre 1-2 hafta içinde veya mart başında Borusan tekrar indirim yapacak gibi.
takipte kalın.

SELAMUN ALEYKÜM
tek göz görme ve duymadan raporu olanlar otv indiriminden faydalana biliyorlarmı

Mrblar bugün sağlık kuruluna girdim sağ ayak 3 cm kisa yüzde 15 engeliyim doktorlar beni sandalyeye oturtu sağ bacağım ile sol bacağımı aynı anda ayak bilegimden itibaren oynatmam i istediler gaz a basar gibi sol ayağım çok hızlı hareket ediyordu sağ bacağım ise daha yavaş hareket kısıtlı iddi yururkende biraz aksıyorum 1 Hafta sonra arayacağız dediler sadece ehliyet almak istiyorum otv için tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim be olur sonuc

bende m spor ve [FONT=sans-serif]Premium line + comfort paket arasında kaldım yatırdım bende kapora[/FONT]

Arkadaşlar 1.8 hybrit 175.000 ÖTV indirimi kaç oluyor bilgisi olan var mı

Hibrit ötv oranı düşük diye biliyorum o yüzden fiyatta pek bi faydası olmuyor sanırım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hayırlı sabahlar arkadaşlar Toyota hibrid ötv muaf 100,000-Tl (Yüzbin) civarında veriyorlarmış

Bmw sport line kaç TL bilgisi olan varmı?

zoirre hangi paketi tam olarak sordun sport line mı M line mi?
aradaki fark nedir?

Araç konusunda bilgisi olan arkadaşlar.hangi araç şua anda daha avantajlı yakın tarihte alan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse seviniriz.

Arkadaslar bugun aradilar..su anda gelen bmv m spor paket arti confor paket geldi. Yani daha dolu bir paket.126 bin..

Toyota Corolla hibrid ten bahsediyorum.

Ne kadar fiyat verdiler.

Hybrid ile ilgili bir başka başlıkta aynı soruyu sormuş arkadaşlar, cevapladım. Toyota hbrid satıyorum diye çakallık yapıyor. 110-115.000 TL ye ÖTV'siz C sedan araç olmaz. Yani fiyatı yüksek. 5-10 bin daha koyup 320 alın, SUV Tuscon alın...

320'ciler araçlar gelince lütfen resim...

ÖTV indirimi ile Skoda Kodiaq 1.5 TSI - DSG Prestij paket te satın alınabiliyor. 155-160k arası fiyatlar. Araç şu an piyasada alabileceğiniz en donanımlı araç olabilir. Ayrıca araç 7 koltuklu tasarlandığı için 5 koltuklu versiyon çok büyük bir bagaj hacmi sunuyor. Bilgilerinize.

merhaba benim 94 oranında raporum var 87.000 tl lik bir arac alıcam acaba indirim oranları konusunda yardımcı olabilir misiniz KDV ödüyor muyum?

tucson 4x4 dizel otomatik için yakın zamanda fiyat alan var mı ?

87.000 tl lik aracın ÖTV si %35 ise 64.000 tl ye satın alırsınız. KDV ödeniyor.

hesap şöyle; satış fiyatı / 1.18 (18 kdv) den çıkan rakam / 1.35 (35 ötv bedeli) = net fiyat.

net fiyat x 1.18

warmem
Ben şunu merak ediyorum bmw 320 d kapmayası 2018 modeller içinmi 2019 modeller içinmi bilgisi olan arkadaşlar cvp yazarsa sevinirim

Harbi0640
hesap şöyle; satış fiyatı / 1.18 (18 kdv) den çıkan rakam / 1.35

2019 modelleri kasa değiştirip yeni kasa ile gelecek ve Ağustos ayında gelecek araçlar

nayha87

bana da 3.20d m sport + comfort ve 2-3 ekstra özellikli beyaz renk denk geldi onu onayladım hayırlısı ile

Herkes mi bursadan aldi ya :))..ne arac satti bursa bu form sayesinde...

T 9 t10 t11 confor paketin ustune bikac extara dediginiz nedir..o ektaralar nedir arkasim

arkadaşlar şimdi bu kasko konusunda takıldık kaldık eureko sigorta ile konuşma halindeyim fakat karar veremedik ben aldığım aracın fatura tutarı olan 123.666 tlden mi kaskomu ödeyeyim yoksa 399.994tl olan normal fiyattan mı 2 seçeneği de eureko sunuyor ne dersiniz bilgili arkadaşlar

Hocam bende kaporo yatırdım m paket denk geldi sormak istediğim birkaç husus var özel mesajınız kapalı nasıl iletişime geçebiliriz ? Yardımcı olursanız sevinirim.
t9-t10-t11

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt