Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler için ÖTV muafiyeti sınırı belli oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende bugün 320d nin parasını yatırıp evrakları verdim.
Vergi dairesinde çok sıra olduğu icin aracı teslim almamın 1 hafta 10 gün süreceğini söylediler.
M spor paket + bi kaç ilave. ( koltuk ısıtma ve ses sistemi)

Hayirli olsun...bu arada qrkadaslar aldigimiz bu aracalara trafik sigortasi dahil mi...bi arkadas 125 e trafik sigortasi dahil diye yazmis.biz126 veriyoruz birde sigorta olayi var..konusan oldu mu..ozellikle bursadan alan arkaslar..

Bende aracı alanlardanim ama aracın bayiide olmadığını gumrukten fatura kesilip gelecegini söylediler ama mantıksız değil mi? Biraz güven problemi yaşıyorum madem ellerinde araçları var galeriye neden cekmiyorlar. İçim hiç rahat değil. Ne dersiniz ?

Ayrıca bana trafik sigortası dahil değil dediler. 126 bin + trafik sigortası

Hocam özel mesaj kutunuza bakar misiniz ?

Şimdi siz öyle diyince kafam karıştı.
Acaba trafik tescil falan mi dediler.

Hocam trafik tescil dahil özellikle sordum ben ama sigorta dahil değil dediler.

Arkadaşlar bayi stoklarında BMW 3,20 araç var mı,yoksa önceden sıraya yazılıp ta sırası gelen kişilere mi veriyorlar? Kayseri,Eskişehir,Adana,Konya,Ankara bölgelerinde araç stokları nasıldır acaba?

t9-t10-t11

Hayırlı olsun kazasız belasız güle güle binin.

Ayın kaçında yatırmıştınız kaporayı Bursa'ya? Size hangi gün dönüş yaptılar? Bir de gelen partide kaç araç geldi bilginiz var mı?

Mami Junior
trafik sigortasını siz yaptırıcaksınız yani o fiyatın içinde trafik sigortası olmaması lazım. kasko ve trafik sigortası size ait

BMW'ciler resim bekliyoruz :)

Deri koltuk, koltuk ısıtma falan, maşallah size :)

An itibariyle Borusan’ın satisi durdurduğu bilgisi geldi maalesef maliyeyle sorun yaşamışlar çözmeye çalışıyorlarmış kapora yatıran arkadaşlarda son durum nedir ?

Bende kapora verdim aracımın rengi modeli belli oldu fakat az önce borusandan arayıp iptal olabileceğini soylediler

Hiç fikrim yok herşey olabilir,satış temsilcisi akşama gelişmelerden haberdar ederim dedi

bende aradım şu anda kapora almayı durdurmuşlar sorunu çözmeye çalışıyorlarmış ama tam anlamıyla olumlu yada olumsuz bişey söyleyemem dedi temsilci ,bakalım bekliyoruz bizde

Fatura kesilmesi durdurulmuş. Aracı alan bir kaç arkadaş var. Tahminimce parayı gönderip, evrakları tam olanların ve araçları belli olanların araçları verilir. Kapora'lar iade edilebilir ama ne olur ne olmaz belli değil. Benim aracım belliydi, para gönderilmişti, sadece evrak yanlış gönderdim ve yenisini istediler, tedarik ettim fakat PTT 4 gündür kargoyu teslim etmedi, bundan dolayı fatura kesilmedi. PTT yi cimer'e şikayet edeceğim diye aradım, yarım saate belgeniz gidiyor dediler. Artık haber bekliyoruz, umarım herkes için hayırlısı olur

Borusan yalandan yemliyo olabilir arkadaşlar. Premium line yani bos paketleri satabilmek icin boyle bi gumrukten cikartamiyoruz. Maliyeyle sorun yasiyoruz tiyatrosu yapabilirler. Sadece premium line var diye ararlarsa sasirmayin. Basta yanlis yaptilar once premium line lari satisa acacaklardi sonra sportline en son m sport.
2011 yilinda suanki kasa cikacagi zaman ekranli full modelleri indirimli fiyatlardan verdiler. Simdi de verirler vermeyip ne yapacaklar.

Not: bu yazdiklarim kesin degildir. Fikir yurutuyorum sadece. Uyanik olun arkadaslar. Alamazsaniz da uzulmeyin 8 senelik yuzu eskimis bi arac sonucta.

Martta yeni kasası çıkacak bu aracın ellerinden çıkarsalar iyi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rıdvanb

Ben internette mart diye okumuştum belki uzatmış olabilirler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

byzamane Anladığım kadarıyla maliye de bir sorun çıkmış ve borusan fatura kesmeyin artık demiş bayilere, kapora almayı da durdurun demiş,bütün bayiler aynı şeyi söylüyor fakat emin olamadığım bir konu var. Bu adamlar zaten bu aracı satacaklar, bu kadar kapora toplandı, bu saate kadar bir şey yoktu da, bu saatten sonra mı sıkıntı oldu anlamış değilim. Sadece bekliyoruz, borusan haber verecek dediler, biz de haber bekliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt