@
Mehmetyilmaz
Yok abi. Zaten süngeri var dediğin gibi. Hafif bastırıyorum akmadan gıcır gıcır geçiyorum.
Servis söyledi bana da, ek parlatıcı alma abi, siyah ayakkabı boyası ile ara ara boya geç hem ufak çizikleri alır hem de solan plastiği kapatır diye. Ek maliyet vermeden kendi ayakkabı boyamla hallediyorum işte
@
bfb_91
Honda benim için soğuktur. Motoru evladiyelik olabilir ama müşteri memnuniyeti ve karoseri bana göre sıkıntılıdır. Ben otomobil konusunda çok okurum. Çok farklı sebeplerden ötürü geri çağırmalar duydum ama otomobilin ana sütünü C sütünün çöktüğünü ilk defa Honda Civic aracında gördüm. Ve bunu markanın kabul etmemesini...
O saatten sonra Honda bitmiştir.
Birde bir fil zamanı Honda test ederken, satış temsilcisinin söylediği sözü hatırlarım: Honda size uymaz, siz Honda'ya uyarsınız...
Böyle bir şey yok. Hiç bir araç/model/marka müşterisine benim kurallarıma, imkanlarıma uyacaksın diye dayatamaz. Seçeneği müşterisine bırakmalıdır. Honda'da bu yok, çok kaliteli arabalar sözünden başka bir şey yok.
Alan arkadaşlar güle güle binsinler...
Civic eşdeğerinde Sedan bakıyorsam, Octavia bakardım, Astra bakardım. Örneğin Octavia segmentinin neredeyse en geniş iç hacmini sunar ve bagajı çok iyidir. Fiyatı da uygundur.
Araç almayı düşünenlere iyi bir haber geldi:
https://www.engelliler.biz/forum/oz...vde-satis-icin-rusya-formulu.html#post2244581