İşte tam olarak bunu söylüyorum, isteyen istediği araca binsin, 247.000 TL nin mantığı nedir, hiçbir mantığı yok,tek mantığı engelli lüks araca binmesin, başka da mantığı yok, madem öyle, yap 100.000 TL, onu da yapmıyor, suistimal diye bir şey ortaya atıyorlar, makam araçlarındaki suistimal ne olacak diyoruz, ses yok, kısacası duzenlemenin neresinden tutsam elimde kalıyor, yazdıklarımı dikkatli okuyun, tekrar okuyun.
Makam araçlarında niye sinir yok diyoruz, Devekuşu sessizliği var, engelli binmesin, vatandaş binmesin, ben istediğim markaya bineyim, olmaz, siz de binmemelisiniz, Devlet önce kendi örnek olur.
Suistimal olması için engelli aracını Devlet ödemesi lazım, engelli aracın parasını ödüyor, Devlete hiçbir yükü yok, makam araçları ise bütçeden ödeniyor, halkın cebinden çıkıyor, buraya yoğunlaşıp Meclise dilekçe vermenizi tavsiye ederim. Dilekçe veririm derseniz, size bu akşam bir örneğini yazar, özelden gönderirim.Yok, vermem derseniz gelip burada engelli suistimali diye yazmaya hakkınız yok.
Evet, sinir 100.000 olsun madem, destekliyorum sonuna kadar, suistimali tamamen kaldırır.247.000 TL lik araçta da suistimal oluyor varsa eğer, suistimalin azı çoğu olmaz, Passat alınca suistimal etmiyorum, BMW alacam suistimal ediyorum olmaz.
Suistimal olması istenmiyorsa ölçü Fiat Egeanin baz fiyatıdır, sınırı bu rakam yaparsınız, olur biter.
Bu forumun mesaj birleştirme huyundan bu foruma da gıcık olmaya başladım, bu ne kardeşim, saçma sapan bir forum anlayışıniz var, banlayin beni, siz de rahatlayın, ben de.