Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler için ÖTV muafiyeti sınırı belli oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dgmc
Ben de karşıyaka daki Arkas Volvo dan haber bekliyorum @dgmc ikimiz de İzmir deyiz. Netlestirince irtibata gecebilir miyiz?

Kesin değilmiş limit dahilinde olması ama bu konu konuşuluyormuş. Umarım limit degilinde T3 momentum da olsa indirirler limit dahiline

Hocam ben Ankara’daki Arkas’a gideceğim. Birbirimize haber verelim duruma göre.

Tamamdır teşekkürler Arkas görünce İzmir sandim. İzmir kuruluşu ve kentteki 2 bayisi de Arkas in :) haber veririm

Altunizade Volcar’dan Ertugrul Bey ile görüştüm. İsteyene nosunu da verebilirim. Birçok arkadaşın bahsettiği gibi Volvol 303 bine XC40 konusunda calısmasını yapmıs ve kendilerine bildirmiş. 2 hafta sonra arac detaylarını benimle paylaşacak ben de yine yazarım. Oldukca dolu bir arac dedi. 2 hafta sonra kaporoları almaya aracları opsiyonlamaya baslayacagıx. Mart teslim dedi.

Keske Borusanda kasa degiştiriyor ve 4.18i lerde birşeyler yapsa. Yeni limit sonrası Borusanda nabız yoklayan oldu mu ?

Yoksa XC40 a ben de kaporomu vereceğim.

Altunizade Volcar’dan Ertugrul Bey ile görüştüm. İsteyene nosunu da verebilirim. Birçok arkadaşın bahsettiği gibi Volvol 303 bine XC40 konusunda calısmasını yapmıs ve kendilerine bildirmiş. 2 hafta sonra arac detaylarını benimle paylaşacak ben de yine yazarım. Oldukca dolu bir arac dedi. 2 hafta sonra kaporoları almaya aracları opsiyonlamaya baslayacagıx. Mart teslim dedi.

Keske Borusanda kasa degiştiriyor ve 4.18i lerde birşeyler yapsa. Yeni limit sonrası Borusanda nabız yoklayan oldu mu ?

Yoksa XC40 a ben de kaporomu vereceğim.

Merhaba
Volvo xc 40 benzinli 1.5 motor üzerinden mi çalışma ? Bununla ilgili bir bilginiz var mı ?

Evet evet 1.5 T3 momentum + bir sürü ekstra eklenmiş. Diğerlerine zaten el degmez. Bu arac normalde 347 bin TL idi.

Evet evet 1.5 T3 momentum + bir sürü ekstra eklenmiş. Diğerlerine zaten el degmez. Bu arac normalde 347 bin TL idi.
Peki bu araçı ötv indirimli fiyat biz engellilere tutyormu bizde 300.30 diye biliyorum ama araç 347 bin fiyat geçiyor

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam aracı 303 bin liraya verecekler. Onun için çalışıyorlar.

dgmc

Bütün bayilermi verilecek

hashasli
Aslında araç 300 binin altında, ama Türkiye ye opsiyonları ile birlikte geliyor o yüzden fiyatı yüksek. Volvo bu opsiyonlardan bazılarını çıkarıp fiyatı ona göre ayarlayacaktır, zaten xc40 tek paket olarak geliyormuş şimdiye dek.
XC40 ı yakından görüp inceleyen var mı acaba, ebat olarak 3008 ile nasıl bir fark var arada.

Hocam BMW X1 le kıyaslayınca Volvo Nasıl. Deneme fırsatınız oldu mu ?

Ben test sürüşü yapmıştım. Mükemmel bir arac. 3 silindirli 1.5 turbo motor 156 bg diye biliyorum. Sanzuman S60 larda getrag’ın powershifti idi. Fakat asla DSG deki gibi sorun cıkarmadı. Bu araclarda Volvo geartronic sanzumanına dönüş yapmıs. Biz de s60 var cok memnunuz Volvonun yeri ayrıdır.

Bizim Türkiyede avantajımız premium segmentte olan bu aracları tutulmadıgı için göreceli olarak daha ucuza kapatmamız. Volvo için otomobil satısı daha cok amerika içindir, zamanında tampon yanlarına turuncu ısık koymaları va bundan gelir. Cok satayım derdinde degildir, teknoloji üretir, ben buyum bir karakterim var der. Ürettiği teknolojileri de diğer firmalarla yani insanlıkla bir nevi paylaşır.

Yeni X1 e gelince gercekten harika olmus. Aracın hatları büyümüş fakat 303 bine cekebileceklerini zannetmiyorum. Var mı böyle bir durum ? Öyle şse TR de X1 alınır. İkinci el piyasası cok daha iyi olur. Yeni Q3 de cok iyi gelecek mesela. Volvo ise bence koltukları essiz kesin daha konforludur.

Peki bu araçı ötv indirimli fiyat biz engellilere tutyormu bizde 300.30 diye biliyorum ama araç 347 bin fiyat geçiyor

Evet arac normalde 347 bin ama asagı cekmek için calısmasını yapmıslar. Sasırdım dogrusu cünkü Volvo özellikle TR de buna kasmaz diye düşünmüştüm. BMW ve Mercedesten daha önce reaksiyon vermesi ilginc geldi.

303k ya gelecek arac evet 1.5 t3 momentum. Ama cok özellikli olacak dendi. Mesela deri koltuk özellikle dedi.(geyik derisidir volvolarda)
kenai

Ebatı 3008 den cok daha büyük. Ayrıca birisi premium segment. X1, Q3 vs ile kıyaslamak daha dogru olur. Yoksa 3008 de kendi kulvarında iyi bir aractır.

Bende bekliyorum xc40 ı. Ama doluluk oranı benim için önemli harman kardon mutlaka olmalı. Andoid auto ve kablosuz şarj vb.Bakalim xenium 2 tarzi bol özellikli paket ekleyecekler mi.

Üst sınırdaki bir araç (303200 TL) için 1600 cc ye kadar olanlarda, %90 üzeri raporla ödenecek bedel takriben ne civarda olması gerekmektedir.

Alaattin1234

Motor hacmi ya da arac model vs önemi yok. Önemli olan 303,200 TL üst limiti asmamak ve %90 üzeri rapora sahip olmak.

Araç 190 bin liraya gelir.

%90 nın altındaki engelli 303.200 TL araç ötv indirimli kaça düşüyor
Motor hacmi 1.600 mü yoksa 2.000 kadar alınabiliyor mu

Arkadaşlar merhaba yeni çıkan yasa ile 5008 alabiliyoruz sizlerde önerirmisiniz

Siz olsaydınız XC40 mı yoksa Mercedes A sedan mı alırdınız ??

SUV olarak XC40 okey dış gorunus kasa saglamlık genıslık fakat mercedes gibi teknolojik değil ve engelliler için olabilecek araçta cam tavan olacak mı merak konusu benım ıcın onemli bir detay

Arkadaşlar Skoda Kodiac hakkında ne düşünüyorsunuz. Alınır mı ? Kullananlar varsa bir yorum paylaşabilirler mi ? Cam tavandan kronik su alma sorunu var deniyor. Bu doğru mu ? Aracın dış ve iç görünümünün oldukça güzel olduğunu düşünüyorum.

Mercedes 200 cla geliyor mu bu limite bilmiyorum. Olursa da bom boş olur. Çünkü ekran donanımı ile 334 bin tl idi Ocak öncesi. Geçen gün yeni Peugeot 508 i test ettim. Full dolu bir araç gt line dizel. Bişey eklemeye gerek yok. 289 bin fiyatı. Ha bide ilginç bir diyaloğ geçti paylaşayım. Mercedes’in bakım fiyatları 2500-4000 bandında. Peugeot sabit 800 tl. İnanmadım. Doğruymuş.

@Akus
Cla 200 şu an için giriyor. 2020 üretim yolu fiyatlarına afaki bir zam gelmez ise. Cla 200 amg paketi ile geliyor. Amg olmasına rağmen ekranlar 7 inc ve akıllı telefon entegrasyon paketi yok. Onun dışında bir eksiği bulunmuyor araç a 180 sedan amg ile kıyaslanınca.

BaranSoylu
Bayiye kapora veriyorsunuz. Araç geldiği zaman fiyatı limit dahilinde değil ise kaporayı geri alıyorsunuz. Şu an için net 303 bin demiyorlar. Ama limit dahiline girecek gözü ile bakılıyor.

grkmn

Tesekkürler. Valla CLA 200 harika bir araç. Öyle ise düşünmek lazım eski CLA ile alakası yok. Arka taraf biraz dar ama tek cocuklu aileyi kurtarır.

Aslında benim bir 4.18i grancoupe hayalim var ama Borusanın bir tasarrufu var mı acaba

Cla eğer limite dahil olursa ek bir donanım eklenemeyecek gibi görünüyor. Amg pakette ortadaki ve sürücü önündeki ekran standart olarak tekli geliyor ek bişey eklenmezse. Bu durumda mbux özellikleri kullanılamıyor. Apple carplay ve android auto olmuyor. Ön koltuklarda ısıtma olmuyor. Araba yine güzel tabiki ama bunun yerine a sedan almak donanım açısından daha mantıklı, onda multimedya ekranı çiftli olarak geliyor en azından, en bikaç donanım ekleyecek limitte oluyor.
Suv için Xc40 gayet dolu bir paketle gelecek diye duydum bende. Bu bikaç günde dolar euro birden fırlamazsa tabiki.

1. Tercihim yeterli doluluktaysa xc40
2. Tercihim opsiyonlarla doldurulmuş a200 amg ya da doldurulmuş a200 sedan amg
3. Tercihim 508 gt paketi yok yok araçta.
Xc40 hayal kirikligi olursa 2 ile 3 arasinda karar vermek çok zor olacak.

Önceden a180d amg 'em vardi. Şuan 4 20d gc kullaniyorum. Ilk otv siz aracım olacak. A amg serisi 2015 modelinde süspansiyonlar anadoldan kötüydü ve çok ufak bi araç. 4 20d den memnunum ama ötv indiriminden faydalanmam lazım. Volvo bi güzellik yapsada kararsizliktan kurtarsa beni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt