Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Tamamdır teşekkürler Arkas görünce İzmir sandim. İzmir kuruluşu ve kentteki 2 bayisi de Arkas in haber veririmHocam ben Ankara�daki Arkas�a gideceğim. Birbirimize haber verelim duruma göre.
Tamamdır teşekkürler Arkas görünce İzmir sandim. İzmir kuruluşu ve kentteki 2 bayisi de Arkas in haber veririm
Altunizade Volcardan Ertugrul Bey ile görüştüm. İsteyene nosunu da verebilirim. Birçok arkadaşın bahsettiği gibi Volvol 303 bine XC40 konusunda calısmasını yapmıs ve kendilerine bildirmiş. 2 hafta sonra arac detaylarını benimle paylaşacak ben de yine yazarım. Oldukca dolu bir arac dedi. 2 hafta sonra kaporoları almaya aracları opsiyonlamaya baslayacagıx. Mart teslim dedi.
Keske Borusanda kasa degiştiriyor ve 4.18i lerde birşeyler yapsa. Yeni limit sonrası Borusanda nabız yoklayan oldu mu ?
Yoksa XC40 a ben de kaporomu vereceğim.
Peki bu araçı ötv indirimli fiyat biz engellilere tutyormu bizde 300.30 diye biliyorum ama araç 347 bin fiyat geçiyorEvet evet 1.5 T3 momentum + bir sürü ekstra eklenmiş. Diğerlerine zaten el degmez. Bu arac normalde 347 bin TL idi.
Hocam BMW X1 le kıyaslayınca Volvo Nasıl. Deneme fırsatınız oldu mu ?
Peki bu araçı ötv indirimli fiyat biz engellilere tutyormu bizde 300.30 diye biliyorum ama araç 347 bin fiyat geçiyor
RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi