Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler için ÖTV muafiyeti sınırı belli oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamlar,

Herkes bu araç nasıl, şu araç alınır mı diye soruyor. Ama yoğunluğumdan etkiletmediğim başlıklara pek bakamıyorum. İsmimi etiketlerseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Xc40 bir aksilik olmazsa city pac I paketi, intelisafe paketi, akıllı telefon entegrasyonu geri görüş kamerası eklenmiş haliyle gelecek benim aldığım bilgiye göre. Mart sonu nisan başı gibi teslim edilecek. A serisi yeni kasa eskisinden çok daha güzel bence iç tasarımı. Bende xc40 olmazsa alternatif olarak düşünüyorum. Xc40 bu hafta içi belli olur ama.

Bugün Ankara ve İstanbulda iki bayi aradım XC40 için.

210 bin gibi bir fiyatla satılacak ÖTV muafiyetli dediler.

Ben de max 190 bin oluyor 303.200 limitine göre dedim.

Zorunlu aksesuar olarak fatura edilecek dediler. Ama donanım paketleri hakkınfa net bilgileri yok. 1-2 Haftaya netleştir dediler, ön kayıt için 10 bin kapora istiyorlar.

Ben de herşey netleşmeden girmedim o işe.

Xc 40 binen kullanan oldu mu? Arka koltuklarda üstte aydınlatma bile yokmuş. Çok boş gelmez inş :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

210 bin çok fazla. Mercedes A AMG 190’ a alınıyor. Ama volvocuyuz. Kararsızım.

@melihbe
Öyle boş bir araba değil momentum donanım bile... zaten Diğer paketleri eklemeseler raporluda raporsuzda satamazlar. Arka koltukta ışık olmadığı doğrudur... Arka yanlarda varmı bilmiyorum ama, çam tavan olan araçlarda yanlarda oluyor genelde aydınlatma

@dgmc
Bana 207 bin denildi.

@IbrhmAkgl

Normalde momentum+city pac I donanım ile gelecek. Fatırası kesildikten sonra intelisafe, navigasyon, akıllı telefon entegrasyonu, geri görüş kamerası bu 4 donanım serviste takılacak/aktif hale getirilecek. Bunların faturası ayrıca kesilecek. O nedenle 210 bin fiyatı bu şekilde ortaya çıkıyor herhangi bir problem yok bunda. O 4 donanınımı zorunlu yapmalarının sebebi asıl parayı oradan kazanacak olmalarıdır, zira bu araç nu seviyeye gelmesi için ciddi manada maliyetine bir fiyat çıkardıklarını düşünüyorum. Bu araç normalde 330 bin civarı tutuyor 2019 model yılını baz alarak, 2020 maliyetinin dahada fazla olduğunu düşünürsek xc40 207-210 gibi bir fiyata, söylendiği gibi bu kadar dolulukta gelirse kaçırılmayacak bir araba.

Merhabalar,

Sizce BMW 4.18i gc getirir mi Borusan ? Hiç soran oldu mu ? Ben bilgi alamıyorum. Spor paketi 320 küsür civarı idi. Zamlanır mı bilmiyorum kasa değiştircek. XC40 daki gibi zorunlu aksesuar muhabbeti ile limite sokup bu aracı almak mümkün olur mu sizce ?

Tesekkürler

Q77

Benim aradigim bayilerin hala bilgisi yok. Ek ucret vererek harman kardonda ekletebiliyormuyuz danismaniz mumkunmu

BaranSoylu

https://yeni.bmwonline.com.tr sitesine girerseniz ellerinde olan araçları görebilirsiniz. 4 kasa bi zamanlar o fiyattaydı ellerinde kalan araçları uyguna sattılar sanırım bBen getireceklerini düşünmüyorum. Getirselerde yeni 4 kasa 3 kasadan pahalı olacaktır.

Arkadaslar bende volvo icin beklemedeyim ama pekte isik görmüyorum acikcasi. Umariz limit dahiline sokarlar. Alternatif olarak 5008 allure selection 1.5 dizel 169.000 fiyat aldim bugün. 1 hafta daha beklicem volvo icin. Rav4 hybrid fiyatta dusmuyorlar.

newyorker

Merhabalar auidi a3 sedan nasıldır sizce ben toyota corolla 1.6 benzinli otomatik var audi a3 hcbecek kasa mı karar veremedim

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mini cooper araçlar hakkında bilgisi olan varmı, kullanan tecrübe eden.

Bütce fazla değil elimdeki toyota corolla 2014 model 19.200 km 120 satabilrsem üzerine 30 veya 40 bin daha koyup suv model volvo xc 40 düşünüyordum ama sanırım volvo alamıcaz sanırım

hashasli
Hiç tecrübem yok bir şey diyemem ama ben iç mekan dar olan araçlarda rahat hissetmiyorum. Bindiginiz corolla'yı ararsınız hacim anlamında. Eşim Volvo V40 CC kullanmakta ve ben o araçla yolculuk yaptığımda işkence çekiyorum. Büyük araba benim her zaman tercihim olur.

mchi

Hayır değil..tek paket halinde satacaklar, harman Kardon da sonradan eklenebilen bir donanım değil.

Sınır arttı ama döviz artışı ile birlikte değerlendirme yapıldığında bazı modellere ulaşmak yine biraz zorlaşıyor mu sanki?

Peugeot 508 i öneririm 301 bin tl. Gt line dizel. Full diyebiliriz. Perşembe bayii ile görüşeceğim. Hatta bir kez daha test sürüşüne çıkarım. Denetimlerimi paylaşırım buradan

Arkadaşlar yakın zamanda hibrit Corolla alan oldu mu en fulü kaça aldınız.
Ben bayiye gittim araba yok ay sonuna doğru gelecek 1450bin TL'ye bıraktılar bana full olanı

StratoS

Raporla güncel sınır dahilinde alınabilecek en iyi arabayı sorsam?

Bugün verilen bu raporla ve il sağlık kurulunun vermiş olduğu bu kodlarla ötv indirimli araç alabilir mi
47b849d4ebf0894b54a8720b7c27ef4e.jpg
50c44359ee06ea741ae5fe0e75dd7d27.jpg

egemmm

Nasıl maliye kabul ederimi raporu otamatik vites araç kullanır yazmamışlar rapora

Merhaba

Kafama takılan sorular; Aracımı aldım dün itibariyle aldım. Ama satış işlemlerini yapan satışcı aracı almanız 15-20 günü bulur dedi. Hastahane ve maliye bakanlığı arasında yazışma olacakmış bu kadar uzun sürüyor mu?
Eskiden olduğu gibi aracın ruhsatına kullanacak kişilerin adını yazmaya gerek yokmuş doğru mu?
Birde kaza oldu diyelim araç ruhsat sahibi kullanmıyor ise kasgo şirketi masrafları karşılıyor mu?

bilgilendiren arkadaşlara çok teşekkürler.:)

Rapor ile sadece otomobil ruhsatlı araçlar mı alınabilir. Pickup alınamaz mı, ya ta Vito, Caravella gibi araçlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt