Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler için ÖTV muafiyeti sınırı belli oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A 3 sedan Alabilirsin

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ahmet71

Evet benzin artık çok masraflı bence hybrit özelliği olan araç alma zamanı.

Cango
ötv limiti başlığına limite uymayan araç tavsiyesi yapıyorsun :)

ahmet71
benzine biraz kıyarım diyorsan 200 bin de nakit var madem honda cr v yapıştır.

@fatih_123 fiyatına bakmadım sevdiğim araç o yüzden söyledim fiyatı yüksekse tabiki başka model bakmak lazım.

Toyota corolla hibritli benzinli 1.8 motor var 135 bin geliyor ötv indieimli

hashasli
hibridler şehir içi uygun da uzun yolda pili hemen bittiği için benzinli moda geçiyor. büyük hacimli motor çok yakıyor diyorlar. hibrid olmanın çok da fonksiyonu kalmamış oluyor haliyle. o yüzden iyi planlamak lazım

Tucson iyidir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bçrde seat araçlar var bunlar nasıldır piyası varmı Türkiye 2 el piyasası tutuluyor mu fiyatlar diğerleriyle aynı

bfb_91
Merhaba

Corolla Hybrid Flame xpack aracımı kasım sonu teslim aldım 2 bucuk aydır aktif olarak ş. içi ş.dışı kullanma imkanı buldum bu süreçte yaklaşık 3500 km yaptım. Araç Ş.içi kullanımda ş.dışı kullanıma göre cok daha ekonomik . şuan devirli kullanımda ş.içi 4.3 -4.5 lt yakıyor Özellikle yoğun İstanbul trafiğinde oldukca avantaj sağlıyor. Trafikli alanlarda beklerken veya dur kal sırasında yakıt tüketmeden yolculuk edebiliyorum.yazın bu degerin 4 lt ye kadar düşebileceği belirtildi. Ş.dışı ise 5.3-5.6 lt civarı yakıt tüketimi var bu deger de otoban kullanımı için geçerli ortalama 120-130 km hız ile. Bunun dışında aracın kullanımı oldukca keyifli adaptif hız kontrol ve şerit takip asistanı beraber yarı otonom sürüş imkanı veriyor .Gece dahi denedim direksiyonu tutmak şartıyla araç herşeyi kendi sağlıyor. çarpışma önleme sistemi de ozellikle yoğun trafikler de ondeki aracın ani frenlemesi ile uyarı vererek sizin daha hızlı aksiyon almanızı sağlıyor.

Negatif olarak şunu soyleyebilirim araç izalasyonu biraz sıkıntılı olabilir kapılardan özellikle uzun yollarda biraz soguk gelme durumu oldu.
Arkadaki yolcu için alan biraz dar diyebilirim. Bunun dışında sormak istedikleriniz var ise tecrübelerimi paylaşabilirim.

mutineer901
303.200 ÖNCE 1,18 E BÖLÜNÜR KDV Sİ DÜŞÜLÜR 256,949 TL liste fiyatı ve ötvli tutar. 256949 1,6 a bölünür 160,593 tl tl aracın liste fiyatı çıkar . vergisiz çıplak fiyat. buna %18 kdv ilave edilir. 189,500 tl ötv indirimli hali bulunur. 303200 tl lik araçta 113,700 tl ötv indiirmi oluyor. iyi para :D

arkadaşlar merhaba. %90 ve üzeri raporda maliye açıklama kısmında ek ibare istiyor mu ? yoksa sadece rapor yeterli midir..

StratoS
evet en ucuz araçlar demek ıstedım baktımda sanırm en ucuzu renault joy paketleri dedı yukardakı arkadaş onunda fiyati 75 bin

kutup yıldızı
75 bin tl degılmı hocam en ucuzu bu sanırım

chauche

B segmentinde, Dacia Sandero, Reneult Clio, Hyundai İ20 ve kampanyasına göre Fiat Egea'da ( C segmenti) uygun fiyatlı araçlar satıyor.

zoiree

bence gayet iyi 2.0 184 beygirlik bi canavar için çok ideal bi tüketim . daha altınada düşebilrisin uzun yolda ama 70 - 100 kmh civarında gitmen gerekli ki bu hem sıkıcı hemde akan trafik için tehlikeli bi deneyim olur ..

Honda crv executive + 316 bin tl gözüküyor. Bunda indirim yaparlarmı, honda ile görüşen varmı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Araba almadan önce satış işlemlerini düşünün derim çünkü kanun değişmiş artık satış işlemleri öyle kolay değil 5 yıl sonra mahkeme aracı açık artırma yoluyla satıyor değerinin aşağısında tabi ayrıca parayı elinize de bırakmıyor bankaya bloke ederek koyuyor ki engelli kişi adına yapılan ihtiyaç halinde kullanılabilir halde tabi yine hakim kararıyla

iyi akşamlar
birkaç yerle görüştüm,
ellerinde crv kalmamış, mart ayında gelecekmiş. 2020 modellere gelecek zam oranı belli değilmiş. not aldılar, bana döneceklerini ilettiler.
ama sınırı da aşmak mümkün değil, ancak indirim sağlanırsa olur.
takipteyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt