Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler için ÖTV muafiyeti sınırı belli oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu donanımlar sanırım bayide pc bağlantısıyla açılacak. Ek bi parça takılmayacak gibime geldi. Adaptif hız sabitleyici aktif şerit takip gibi. Bayiden bilgi alan varmı hangi donanımlar burada açılıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

zoiree anlıyorum. adamlar bu açıkları biliyorlardır. koskoca volvo böyle bir hataya düşmez diye tahmin ediyorum. şimdi ben sınırın altında bir araç alıp. 2 gün sonra üstüne para verip farklı donanımlar ekletsem bunun neresi suç olur onu anlamadım açıkçası. gümrük giriş matrahı esas alınıyor satış yapılırken. girişin altında beyanda bulunmadıkları sürece hiçbir sıkıntı yaşamazlar.

melihbe bayinin bana söylediği araçta sadece kör nokta tespit sistemi olmayacakmış. diğer tüm donanımlar olacakmış. hayalet gösterge, navigasyon, ön koltuk ısıtma, güvenlik paketi, trafik levhalarını okuma, body kit, cam tavan,akıllı bagaj da olacakmış.

Ben söyle sordum. 1000 TL değerinde sis farları opsiyonu istiyorum dedim.Sis farları üretim aşamasında ekleneceğinden sınırı alıyoruz ekliyemiyoruz dendi. Araç gümrükten sınırlar dahilinde geçecek. Serviste yapılabilecek işlemler eklenecek. Arka kamera intellisafe gibi. Atıyorum serviste port bagaj taktırdım vergi dairesi gelip port bagajın ötvsini mi isteyecek. Geçen yıl bmw 320d de yaşanan sorun çok farklıymış diye duydum.

Arkadaşlar bende volvo için kaporta yatırdım kodlu yeni ehliyetimi ve raporumun fotokopisini bayiye verdim tamam dediler Nisan teslim olacaktı buraya kadar herşey tamamdı. Fakat forumda benim durumuma benzer hastane raporlarını maliye nin kabul etmediğini gördüm bayiyi aradım 2 ay sonra sürprizle karşılaşmayayım diye maliyeye gönderip araştırmalarını istedim bana dönüş yaptılar. Maliye ötv bölümünün benden rapor ve ehliyetimle oraya gelip görüşme yapacaklarını söylediler. Benimle ne görüşecekler merak ediyorum raporsa rapor kodlu ehliyetse oda mevcut nedir bu işkence anlamadım. Aynı durumla karşılaşan varsa bana bir akıl versin. Bir hak verirken burnumuzdan getiriyorlar. Herhalde sil baştan yapacaklar galiba. Yazıklar olsun diyorum.

Size ne kadar fiyat verdiler. Aynı böyle donanım ekleme muhabbeti var mı ?

bende 235 e anlaştım. kapora almaya başladıkları ilk hafta siparişimi verdim gelen ilk araçlardan vereceklermiş ama 2 hafta önce konustugumda mayısda aracların tahmini olarak gelecegını soylediler. ilk gittiğimde ocakta mart gibi gelir dediler kapora verdik ocak basında nısanda gelir dediler 2 hafta öncede tahmını mayıs dediler. yılın yarısı gtti zaten 5 ay araba bekliycez

kör nokta harman kardon ses sistemi iç kapı üstü aydınlatma ve ambiyans aydınlatması olmayacak bilginiz olsun

sizin danışmanınız kimdi ?

melihbe Arkadaşım ben 209 bin tl ye anlaştım nisan teslim dediler donanımların bazılarını türkiyede ekleyecekler .

ernayvaz

O kadar olmaması lazım, fiyat konusunu tekrar konuşun ve arkadaşların daha farklı fiyat aldıgını söyleyin.

fiyat konusu tam bir muamma. bir 209.000 TL dediler şimdi 235.000 TL diyorlar. bence de iki bayii ile tekrar görüşmekte fayda var.

Muamma diye bir şey yok ben görüştüm fiyat ilk dedikleri gibi 209-211 bin arası 235 bin nerden fiyat aldınız. Yetkililerle görüştüm böyle bir fiyat yok olmasıda imkansız zaten limiti fazlasıyla geçiyor bu fiyatlara satmaları imkansız

Fiyat 209 bin. Anlaştığım bayi şubat teslimi için 1 arac geldiğini söyledi. Ben mayıs için kapora yatırdım. Şimdi ise haziran kontenjanları için kapora alıyorlar.

Mercedes a kasa fiyat alan varmı ?

Arka kapıüstü ve ambians aydınlatma olmayacağından eminmisiniz? donanım paketlerinde şuan 2020 modellerde city pac II donanımını ekleyince "iç aydınlatma, high" görünüyor.

eminim 3-4 bayiye birden sordum 2019 özellikleri ile gelecek 2020 çıkışlı olacak ama 2020 araç donanımları ile gelmeyecek

izmirdeki bayiler ksk ve gaziemir anlaşmış 209 bin normalde fakat araçları 209+paket=235 bin halinde zorunlu olarak satıyorlar. paket içeriği 19 inch inscription jantlar ve exterior dış tasarım kiti var

Muhtemelen jant ve dış tasarım kitini zorunlu tutuyorlar. Ben 209 den kaporayı yatırdım. Fiyat değişikliği söz konusu değil dediler.

ernayvaz

Benim hala umudum var :) kendi verdiğim siparişteki " city pac II " koduyla(MCV1A), aracı normal satın alacak, (harman kardon, kör noktalı) birinin sipariş listesindeki "city pac II" Kodu birebir aynı. Paket içeriği kod a bağlıdır diye düşünüyorum yada ümid ediyorum:) kendi bayimde bana, bize 2019 özellikleri ile gelecek dediler dedi, ancak üretim bandı donanımlarda kodlara göre işler diye düşünüyorum.

Sonuçta bizim eklediğimiz CITY PAC II paketi.i,bu paketin içeriği konfigürasyonda neyse odur bence. 2020 özellikleriyle gelmeyecek demelerinden kasıt harman kardon, kör nokta ve otomatik kararan yan dikiz aynalardır bence.

Bana da öyle geliyor. Kardon kör nokta ve kararan ayna harici standart gelecek.

iç aydınlatma, ambiyans ışığıda olmayacakmış ambiyans olmaması üzdü

Melihbe bey Mercedes’te araba yok. Aylık 1 tane felan geliyormuş en erken Mayıs-Haziran. Oda kurla sürekli artıyor. Pek 303 bin limitinde araba yok. En azından a sedan amg
Volvo daki gibi de üstüne ödeme yok. Almanya çıkışlı hepsi faturalı diyorlar.

Online mercedes sitesinden baktığımda hangi bayide hangi araç var gözüküyor. Tabi fiyat konusunda bilgim yok, o konuda bilgi verilmemiş.

Gelecek Mercedes bayii den sordum. Mayısa kadar hepsinin kaporası alınmış. baktığınız linki atabilirmisiniz

Buldum teşekkür ederim. Yani sedan bir araç istiyorum. Mercedes aklımda idi ama zor. Suv araç almayacağım. Bir ara Peugeot 508 e baktım. Oyunda fiyatı artıyor. Nisan ayı içerisinde alacağım. Ama kararsızım doğrusu. Bakalım daha hayırlısı

XC40 alan arkadaşlar araçlar Nisan sonu gibi gelecek evrak işlemleri 1 aya yakın sürecek ve mayıs ayında aracı sürmeye başlayacakmışız yani yılın yarısında. Bilginiz olsun. Benim alacağım aracında birebiri resimdeki gibidir. Önerisi olan varsa dinlerim
ryYVYB.jpg

Sizin araç kitler ve janttan dolayı 235 civarı sanırım. Siz kaporayı hangi ay için yatırdınız.

ben ilk alacaklardan olacağım nisan araçları için yatırdım kaporayı. 235 bin TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt