Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler için ÖTV muafiyeti sınırı belli oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
garanti uzatma yapacağım passat 1.4 dsg highlne alıyorum özel fiyat uyguladılar 185 e geliyor

çok teşekkür ederim

Fabrikadan en ucuz araba 70bin tl olmuş. Rapor alsam %40 civarı alamam mi otvsiz araba
Daha ehliyetim yok ama ne bilim belki bi gün olur :D

Arkadaslar bu ve buna benzer konular icin site yoneticilerinin ortak bir metin hazirlayip bize sunmasi ve bu metnin gerekli merciilere iletmemize olanak saglamasi gerekiyor.

Biz engellilerin bu gibi konularda birlik olmasi gerek. Bu siteye uye binlerce kisi var. Burdan site yöneticilerine sesleniyorum. Bu azimsanmayacak sayidaki uyelerinizi, biz engellilerin yararina olacak sekilde kanunlarin bizler icin daha faydali olacagi şekle getirilmesi yonunde biz uyelerinizi kanalize etmenizi rica ederim.

Etki yaratmak icin BİRLİK olmamiz sart!

185 bin vergi indirimsiz hali çok çok uygun oldu 15 mayısa kadar passata %12 indirim var volkswagende kaçırmayın bu fırsatı derim bu aracı bu fiyata alacağım için çok mutluyum

Arkadaşlar sınır mı kalktı anlamadım. Ben 1 hafta önce superb prestige aldım 183 ten.
Passat comfortline için 1 aydır arıyorlar beni 185 bin tl için. Yani 185 bine düştü dediniz. Yeni değilki.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok güzel ozaman. 1.4 highline ye 124 demişlerdi
1.6 tdi comfortline 115 lere düştüler
Ben 115 e prestige superb aldım.

Hayırlısı olsun

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

comfort değil 1.4 highline 185 e düştü volkswagende bahar kampanyası var

15 mayıs son

şuan passat fırsatını değerlendirin derim ben olabilecek en iyi araç fiyatları da harika

Ben de yeni Passat aldım her ili her bayiyi arayıp fiyat alın çok fark göreceksiniz sebebi aracın ülkeye giriş tarihi comfortline 1.6 dsg 111000 e aldım 125 isteyen bayi bile oldu

çok iyi almışsın hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan kazasız belasız. mami güldürdün beni sağol varol valla ben çok memnun kaldım arkadaşlara da tavsiye edeyim bahar fırsatını kaçırmasınlar istedim abarttıysam özür:eek:

asımser

Estf. İyi günlerde kullan :)

Firmalar kur artısından önce ülkeye giriş yapan araçları elden çıkarmak için böyle satışlar yapıyorlar evet.

Yani pes diyorum, ülke olarak her şeyin cılkını çıkartmakta üstümüze yok. Arkadaş bu hak engelli vatandaşlara kolaylık olsun diye sağlanıyor olsa bile bu kadarı da fazla.Yani bu yasa ile fırsatçılara gün doğacak, engelli yakını olan şimdi en lüks arabayı alır birde üstelik motor silindir hacim sınırlaması da kalkıyor.Allah devletimize zeval vermesin ama haksızlık olur, bende engelliyim, bu şekilde sınırlamanın kalkması uygun değil

@kuloglu ahmet

Bence çok heyecan yapma, 200.000 TL para limiti kondu zaten, motor hacminin kalkması çok bi şey ifade etmiyor yani.

Hem suistimal maddesini ekleyen ve son değişiklikte kaldırmayan yine devlet.

Sen ucu açık bırakırsan millette bunu suistimal eder.

Sefasını başkaları, cefasını da biz engelliler çekeriz...

Son düzenleme:
seçim öncesi bir baskıya ne dersiniz millet. tutarı 300.000 TL ye çıkarmaları için saldıralım mı?

2.5 yada 3 motor alınabilirmi

tanerbudak

Herkese Merhabalar

Peki 2.5 yada 3.0 motor Pickup alınabilirmi ? Hilux yada Mercedes pickuplar mesala yada Amarok 3 bin motor

tanerbudak

İyi bir fikir ben varım.Meclis tatile girdi.Meclis Yetkisi Bakanlar Kurulundadır.Hadi hayırlısı bakalım ;)

harbi harbi ihtiyaç sahipleri bundan yararlansa eyvallah...
ama şahsın engelli annesi başka şehirde onun üzerinden aracı alıp kullanan insanlar var...

zerdo

Teorik olarak alınabilir diye biliyorum.
Ancak
1. Engelli ehliyetiniz varsa ve üzerinde ticari araç kullanamaz kodu varsa, Pick up lar ticari sanırım
2. ÖTV indirimli araç alacaksanız bu hakkınızı sanırım %4 ÖTV'li araçta kullanmak istemezsiniz. %60 ve %100 ÖTVli araçlar varken.

tanerbudak

Hocam bu işi yapsa yapsa sen yaparsın zaten.
Bir organizasyon başlatta bi sesimiz çıksın ama bu 3. derece olayını da kaldıralım yoksa fırsatçılara yine gün doğacak.

merhaba arkadaşlar sınırın 200,bin olması tabikide biz engelli araç alımlarında sıkıntı ancak şöyle sıkıntıda var araçlar yerinde durmuyor pejo 5008 çok değil 6 ay önce 210bin tl di full paketi şimdi 260bin tl sınır kalksada arac alacak aramız yok ne kadar sıınır derdimiz olsada araçlar artık çok paraa hak etmedıklerı halde yüksek fiyat Allah yardımcımız olsun .

topragım ağzımdan aldın bugün bende aynı şeyi diyecektim. geçende konuştuk işlerin yoğun diye yazacaktım belki bir diriliş daha yaparız hatırlarlar engellileri bu kadar torba yasa çıkarken...

Arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar. Bu seçim arefesinde gelin birlik olalım yine. Bir sürü paket geçiyor meclisten engellileri de sevindirirler belki gelin maillere,telefonlara,mesajlara başlayalım. Isteyenin yüzü kara vermeyen zenci olsun :d yazalım herkese yine seçime kadar bir torba yasanın içerisine sıkıştırılır belki. 1. Derece yakın maddesi getirilsin veya bu sınır 300.000 tl çıksın bu sene. Seneye allah kerim...

seçim öncesi bir baskı...

arkadaşlar hayırlı ramazanlar. şeçim öncesi gelin bir baskı yapalım mesajlar, telefonlar, mailler atalım. habire torba yasa çıkıyor. engelliler içinde bir düzenleme çıkar. yada 1. derece yakınlık eklenmesi veya sınırın 300.000 tl çıkarılması için yazalım mesajları, mailleri, arayalım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt